ecuador_flod_01

Rejser til Ecuador

Underfundig natur fra Amazonas til Galapagos

Rejser til Ecuador

Ecuador ligger midt i verden!

Som navnet antyder, løber ækvatorlinjen direkte gennem det skønne land, der har masser af oplevelser at byde på. På en rejse til Ecuador kan I således opleve smukke kolonistilsbyer, knejsende vulkaner og frodig Amazonjungle. Ikke mindst, så hører også de unikke Galapagosøer til Ecuador. En rejse til Ecuador vil ofte være en aktiv rejse med oplevelser i naturen.

Stjernegaard arrangerer rundrejser med dansk rejseleder til Ecuador samt individuelle rejser med mulighed for tilkøb af udflugter med engelsktalende guider. Der er virkeligt mange muligheder i Ecuador - også i kombination med andre lande i Sydamerika. Ring endelig til os og lad os give et bud på, hvordan en rejse til Ecuador kan sammensættes.

Foredrag

Gratis foredrag om individuelle rejser i Sydamerika

Tilmeld dig her

Rejser til Ecuador

quito_st_francisco_kirke_guld_05 2

Fun facts og vigtig viden om Ecuador

Naturens rettigheder
Ecuador var det første land til at give naturen rettigheder. Frem for at anse naturen som ejendom, har naturen fået rettigheder til at eksistere og fortsætte sin livscyklus.

Tæt på solen
Ecuador har måske ikke verdens højeste bjerg, men grundet sin placering lige omkring ækvator er Chimborazobjerget, som er Ecuadors højeste, det bjerg, hvis top er tættest på solen. 

Apropos ækvator...
Så er Ecuador opkaldt efter selveste ækvator, som ligger 26 kilometer nord for hovedstaden, Quito. 

Køb bananer
Ecuador er verdens største eksportør af bananer. Næsten 30% af alle verdens bananer stammer herfra. 

UNESCO
Ecuador ligger ikke bare inde med førstudnævnte UNESCO-seværdighed men såmænd også nummer 2. Galápagos er nummer 1 og Quito er nummer 2.

Befolkningen
Ecuador er hjemland for ca. 17 millioner. Størstedelen af disse er af blandet indiansk og europæisk herkomst, de resterende tilhører enten forskellige indfødte grupper eller er af europæisk herkomst. Ganske få er af afrikansk herkomst. 

Hvornår er det bedst at rejse til Ecuador?

Med sin placering på ækvator, er temperaturerne ret stabile året rundt, men alligevel kan vejret her midt på kloden ikke skæres over en kam, da forskellige regioner og mikroklimaer har forskelligt vejr. Generelt falder her dog mest regn i perioden fra juni til august. 

Går turen til Galapagos, kan du forvente de varmeste temperaturer og roligste vand fra januar til maj. 

Se alle vejrkort i Ecuador

Quito

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
19° C
19° C
19° C
19° C
19° C
19° C
20° C
20° C
20° C
20° C
19° C
19° C
Nedbør i mm.
59 mm
61 mm
83 mm
58 mm
52 mm
16 mm
10 mm
15 mm
50 mm
61 mm
60 mm
47 mm

Læs mere og bliv inspireret

Aktiv ferie i Sydamerika? 5 ting du skal opleve!

Vil du have naturen helt ind under huden og få sved på panden? Sydamerikas største oplevelser, kræver til tider lidt anstrengelser, men vi tør godt love, at de er det værd. Vi guider til 5 aktive eventyr i Sydamerika, der forener de store naturoplevelser med fysiske udfoldelser.

Øhop eller krydstogt? Galapagos til dit temperament

På Galapagos er det naturen der hersker, hvad enten der er tale om prustende vulkaner eller særprægede fisk, fugle og padder. Drøm dig væk til ’Landet for længe siden’ og bliv klogere på, om rejsen skal foregå til søs eller med fast grund under fødderne.

Salta - Argentinas vilde vest

I Salta har naturen fået frit spil til at udfolde sig med farver, former og strukturer, og det har resulteret i en række pudsige, maleriske landskaber, der leder tankerne hen på det vilde vest. Tag med til Argentinas nordvestlige hjørne og lad naturen vise vejen til et anderledes sydamerikansk eventyr.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)