seychellerne - seychellerne_strand_haengekoeje_01

Rejser til Det Indiske Ocean

Drømmerejser til drømmeøer

Rejser til Det Indiske Ocean med Stjernegaard

Virkelighedens Hollywoodkulisse

Smag rigtigt godt på Maldiverne, MauritiusSeychellerne og Zanzibar! Disse øer i Det Indiske Ocean er rene drømmerdestinationer, og man ser straks hvide sandstrande, grønne palmer og blåt hav for sig. Her handler det om at koble af fra hverdagen og forkæle sig selv og sine nærmeste, om at samle kræfter, mens man nyder solen og havet.

Måske har du en særlig begivenhed, der kræver en særlig rejse, som f.eks. et bryllup eller en rund fødselsdag – vi har mange gode ideer til, hvordan det kan gå for sig på en af de skønne øer i Det Indiske Ocean.

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa

Hvorfor rejse til Det Indiske Ocean med Stjernegaard?

Du skal rejse til øerne i Det Indiske Ocean med os, fordi vi har mange års erfaring på øerne og dertil et godt lokalt netværk. Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere og kender alle hjørner af de hoteller og resorts, som vi benytter på drømmeøerne – derfor kan du altid ringe til os og få gode råd.

Måske har du særlige ønsker til din rejse. Det kan være, at du drømmer om at bo over vandet i en over water villa på en af Maldivernes atoller, at du vil nyde 5-stjernede faciliteter på Mauritius, eller at du drømmer om at bo på et lille bed-and-breakfast på en af Seychellernes fjerne øer – vi lægger os i selen for at finde det helt rigtige sted til dig.

villaer solnedgang

Fakta om Det Indiske Ocean

Verdenshav

Det Indiske Ocean er det 3. største havområde på jorden og regnes for et af verdenshavene.

Geografi

De to større øer Madagaskar og Sri Lanka samt ministaterne ZanzibarSeychellerne, Mauritius og Maldiverne har tilsammen ca. omkring 45 mio. indbyggere.

Bindeled

Det Indiske Ocean har gennem historien været et økonomisk og kulturelt bindeled. Skibe har i 2000 år sejlet med monsunvinden mellem landene.

Europa og oceanet

Portugiserne rundede Afrika i 1498 og sejlede ind i Det Indiske Ocean til Calicut i Indien.

Badeferier i Det Indiske Ocean

Maldiverne

Leder du efter badeferie fra allerøverste hylde, så tag et kig på Maldiverne og de skønne resorts, der ligger på private øer. Vi tilbyder skønne 4- og 5-stjernede luksusresorts på South Ari- og Male-atollerne. Vælger du South Ari, skal du en tur med vandflyver – en oplevelse i sig selv, og vælger du Male-atollen, skal du med speedbåd, idet denne atol ligger bekvemt i forhold til lufthavnen. Se mere om Maldivernes øer og hoteller.

Mauritius

Paradisstrande og eventyrlig natur finder du til overflod på Mauritius. Øen er kendt for lækre resorts, høj service og også for et interessant lokalt liv. Vi tilbyder skønne resorts og familievenlige villaer i mange prisklasser – se mere om Mauritius’ områder og hoteller. Herudover tilbyder vi en række spændende udflugter med engelsktalende guider, hvis du søger afveksling fra livet på stranden.

Seychellerne

Luk øjnene og tænk på en strand... der er stor sandsynlighed for, at du drømmer dig væk til Seychellerne, som har nogle af verdens absolut smukkeste strande med kridhvidt sand og de karakteristiske sorte granitsten som kontrast til det blå hav. Vi elsker øhop og anbefaler, at du besøger mere end én ø, når du rejser til Seychellerne. Læs mere om de enkelte øer og hoteller og drøm dig væk.

Ferier med oplevelser i Det Indiske Ocean

Der findes faktisk andet end badestrande i Det Indiske Ocean. Drømmer du om at opleve en forunderlig dyreverden og en særegen kultur, så er det måske Madagaskar, du skal rejse til. På denne ø findes der masser af dyr, som kun findes her, og du kan opleve dem i landets mange, kæmpestore nationalparker. Befolkningen på Madagaskar et et kapitel for sig - de er en blanding af afrikanere, malayer, indonesere, arabere, franskmænd og flere andre folkeslag. På Madagaskar får du oplevelser, som du med garanti ikke kan få andre steder. 

Zanzibar er en oplagt destination, hvis du gerne vil på orientalske eventyr! Her har du al mulighed for at slappe af ved sandstranden på et dejligt resort og samtidig smage på en helt unik kultur. Den østafrikanske swahili-aura møder arabiske rytmer og indisk kulør i Stone Town, det UNESCO-beskyttede distrikt i hovedbyen. På Zanzibar besøger man krydderiplantager, spejder efter sjældne dyr i regnskoven eller sejler til øde sandstrande med en autentisk dhow-sejlbåd.

Leder du efter en skøn mellemting mellem badeferie og oplevelsesferie, så kig på vores rejser til Sri Lanka, der ofte kaldes perlen i Det Indiske Ocean. Sri Lanka er en af vores absolutte favoritter – det land har næsten alt: en vidunderlig natur med et grønt højland og skønne strande langs kysten, masser af dyreliv og mulighed for safari – med elefanter som hovedtema, men også med mulighed for at møde leoparder, bjørne og mange andre dyr. Vi tilbyder både rundrejser med dansk rejseleder og rejser på egen hånd til skønne Sri Lanka.

lemur ringtailed_andasibe mantadia national park_02

Vejret i Det Indiske Ocean – hvornår skal du afsted på din drømmerejse?

Alle klimabælter forekommer i Det Indiske Ocean fra tropisk i nord til polarklima ved Antarktis. Da vores rejser til Det Indiske Ocean går til Maldiverne, Mauritius og Seychellerne, koncentrerer vi os her om det tropiske klima. Vi har samlet nogle vejrskemaer, som kan guide dig yderligere på vej.

Male

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
32° C
31° C
31° C
30° C
30° C
30° C
30° C
30° C
30° C
Nedbør i mm.
75 mm
50 mm
73 mm
132 mm
216 mm
172 mm
147 mm
188 mm
243 mm
222 mm
201 mm
232 mm
maldiverne

Bestil Indiske Ocean-kataloger

Søger du inspiration til din rejse til Det Indiske Ocean - bestil vores kataloger

Se kataloger

Læs mere og bliv inspireret

Mauritius, Maldiverne eller Seychellerne? Den lille forskel, der gør den store forskel

Sand, palmesvaj og blåt vand! De tre perler har en række fællesreferencer, men alligevel er de vidt forskellige.

Seychellerne: Opskriften på paradis

Gigantisk natur, tryllebindende strande, zen og et strejf af spændende kulturer. Velkommen til Seychellerne!

Rejsetrends 2021: Her er vores bucket list

21 rejsedrømme vi håber på at indfri i 2021 - fra offline travel til fart over feltet. Fra Grønland til det indonesiske øhav!
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)