andasibe_red fody_fugl_01

Rejser til Madagaskar

En verden for sig

4,7 (33 Anmeldelser)

Hvorfor rejse til Madagaskar med Stjernegaard?

En unik oplevelse i en fortryllende verden

Øen ligger isoleret i Det Indiske Ocean, og floraen og faunaen er helt enestående i verden. Således er omkring 80 procent af de pattedyr, som lever på øen, og en lige så stor del af øens planter endemiske, det vil sige, at de kun findes her.

På en rejse til Madagaskar oplever vi meget varieret natur med grønne regnskove, tørre ørkener og smukke kyststrækninger - alt sammen inden for forholdsvis kort afstand. Inde i nationalparkerne lever masser af dyr som for eksempel mange forskellige arter af den sjove lemur, som kun findes på Madagaskar, kamæleoner, der tilpasser sig omgivelsernes kulør og fugle i alle regnbuens farver.

Vi arrangerer en rundrejse med dansk rejseleder til Madagaskar i samarbejde med vores ekspertrejseledere, der har rejst i landet adskillige gange. Rejsen til Madagaskar har en lidt ekspeditionsagtig karakter, men alle med et almindeligt godt helbred og en god portion eventyrlyst kan være med.

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3
isalo national park_02_spejlvendt

Om Madagaskar

Befolkningen

Madagaskar har kun været beboet i omkring 1.500 år, og i dag tæller befolkningen lidt under 25 mio. af blandet etnisk oprindelse, bl.a. malay, afrikansk, indonesisk, arabisk, fransk, kreolsk og indisk.

Sprog

Nationalsproget er fransk sammen med det lokale sprog malagasy. 

Fransk koloni

Madagaskar var en fransk koloni fra 1896 til 1960 og fransk kultur og sprog er fortsat udbredt på øen. 

Religion

Kristendom, naturreligioner og islam. Kristne udgør langt den største andel.

Det siger vores gæster ...

Unikke Madagaskar

Madagaskars flora og fauna er unik, og mange af de dyr og planter, vi møder, findes kun i Madagaskar. Naturen veksler fra tropisk regnskov til kyststrækninger, bjerge, tørre stepper og støvede ørkener. Befolkningen er lige så unik som floraen og faunaen - den stammer fra bl.a. Indonesien, Frankrig og forskellige afrikanske og arabiske lande.

madagaskar marked_01

Rejse til Madagaskar med ekspertrejseledere

Stjernegaards rundrejse til Madagaskar er arrangeret i samarbejde med vores ekspertrejseledere, som har rejst i Madagaskar flere gange og har har et indgående kendskab til landets natur og historie.

Vi har sammensat en rute på vores rundrejse til Madagaskar, som tager os forbi landets utroligt varierede natur med højland, regnskov, tørre sletter og kyststrækninger, og vi møder lemurer, kamæleoner og mange andre spændende dyr på vores vej. 

Madagaskar_RR_eventyrrejse sydafrika_RR katalog forside

Bestil rejse kataloger

Søger du inspiration til din Afrika rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Alt i alt en fantastisk tur. - ture, mad, ophold var helt i top. Det var en fantastisk oplevelse. Jeg skal helt sikkert rejse med Stjernegaard igen.

4,7 (33 Anmeldelser)

Madagaskars dyreliv

Dyrelivet i Madagaskar er enestående. Mange af de dyrearter, vi møder på vores rundrejse, er endemiske for landet, det vil sige, at de kun findes her. Det skyldes landets isolerede beliggenhed i Det Indiske Ocean, hvor dyr har levet uforstyrret i millioner af år, før mennesket kom til for omkring 1.500 år siden.

Tag med på eventyr til myternes ø

Vores rundrejse til Madagaskar har et strejf af ekspedition over sig, men alle med eventyrlyst og et almindeligt godt helbred kan deltage i rejsen. Vi flyver med indenrigsfly og kører bus på de lange stræk, og sejler også i kano på vandvejene og tager på vandring i regnskoven og de storslåede nationalparker.

 

lemur bamboo_andasibe mantadia national park_01

Vejret i Madagaskar

 Madagaskar har tropisk klima ved kysterne, mens højlandet er tempereret. Vejret varierer dog meget alt efter, hvor på øen man befinder sig. Kysterne mod nord og øst er de mest fugtige og regnfulde områder med op til 3700 mm regn om året. Til gengæld er der her en behagelig gennemsnitstemperatur på 20-26 grader. Det centrale højland er køligere end kysterne, og her falder der kun halvt så meget regn. Længst mod syd og sydvest finder man et tørt klima, hvor man bevæger sig over græs og busksteppe, til ørken og skove med baobab og tornebevoksning.

Antananarivo

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
26° C
27° C
26° C
25° C
23° C
21° C
20° C
21° C
24° C
26° C
27° C
26° C
Nedbør i mm.
274 mm
279 mm
204 mm
65 mm
23 mm
8 mm
11 mm
10 mm
11 mm
76 mm
188 mm
310 mm
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)