pangalaneskanal_03
Madagaskar - Rundrejse med dansk rejseleder

Eventyrrejse til
myternes ø

4,7 (33 Anmeldelser)
14 dage fra 29.990 kr.

Eventyrrejse til myternes ø

Et eventyr i dyrenes rige

Tag med på en enestående rundrejse til Madagaskar, myternes ø i Det Indiske Ocean. Få lande i verden har en så unik flora og fauna som Madagaskar, der geografisk set har været isoleret, siden øen blev adskilt fra Afrika i kridttiden. Omkring 80 procent af de pattedyr, som lever på øen, og en lige så stor andel af øens planter er endemiske, det vil sige, at de kun findes her, og vi gør en stor indsats for at se så meget som muligt af øens særegenheder. 

I Madagaskars nationalparker møder vi således forskellige arter af de sjove lemurer, kamæleoner og farvestrålende fugle, og langs vejen ser vi kæmpe baobabtræer med tykke ”maver” fyldt med vand, så de kan modstå tørke.

Et af Madagaskars varemærker er episke landskaber, og vores rejse går fra frodig regnskov i højlandet til østkystens sandstrande og vådområder, hvor vaniljeplanter og smukke orkideer slynger sig om slanke palmestammer, og hvor krydderierne kilder i næseborene. Herfra rejser vi ind i ørkenlignende landskaber med dybe kløfter i den sydvestlige del af landet og helt ud til vestkysten, hvor rejsen slutter med en dag ved havet.

Madagaskars befolkning er lige så unik som floraen og faunaen. I modsætning til dyrene, som har været på Madagaskar i mere end 50 mio. år, så har mennesket kun været her i omkring 1.500 år, og befolkningen, der er delt i geografisk og historisk betingede ”stammer”, er af bl.a. indonesisk, arabisk, fransk og afrikansk oprindelse. På vores vej rundt i landet får vi et interessant indblik i, hvordan lokalbefolkningen lever, når vi besøger landsbyer med markeder, der bugner af alskens varer, og værksteder, der fremstiller spændende kunsthåndværk.

Madagaskar er et stykke hengemt Afrika, et stykke hengemt Australien og fransk kolonihistorie og meget andet – og vi skal opleve det hele sammen med en kyndig rejseleder, som har stor erfaring i at rejse i landet. Rejsen foregår med bus, fly, båd, cykeltaxa og på gåben.

Det er en unik tur med en lidt ekspeditionsagtig karakter, der kræver et almindeligt, godt helbred og en god portion eventyrlyst!

Rute og højdepunkter

madagaskar_eventyrrejse til myternes oe Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Sted
Nætter
Højdepunkter

1 nætter i Antananarivo Antananarivo
1
Højdepunkter
Vi flyver til Madagaskar med et stop undervejs og overnatter i hovedstaden.

1 nætter i Andasibe National Park Andasibe National Park
1
Højdepunkter
Andasibe-nationalparken er hjemsted for 11 arter af lemurer, Madagaskars mest berømte dyr. Vi møder kamæleoner, flyvende hunde og andre sjove skabninger.

1 nætter i Antsirabe Antsirabe
1
Højdepunkter
Vi kigger på lemurer, som dovner i trætoppene, og kører forbi smukke risterrasser, trækvogne, oksekærer og overlæssede lastbiler.

2 nætter i Ranomafana National Park Ranomafana National Park
2
Højdepunkter
Besøg i tæt grøn UNESCO-beskyttet regnskov på udkig efter planter og dyr. Efter mørkets frembrud kører vi igen ud for at spotte dyr, der er aktive i mørket.

2 nætter i Manakara Manakara
2
Højdepunkter
Udflugt i kano ud på Pangalaneskanalen forbi plantager med peber, kaffe, vanilje og kanel. Markedsbesøg og udsigt til hverdagsliv.

1 nætter i Fianarantsoa Fianarantsoa
1
Højdepunkter
Besøg hos Madagaskars største vaniljebonde og stop i små landsbyer med kig til det lokale liv undervejs.

2 nætter i Isalo National Park Isalo National Park
2
Højdepunkter
Vandretur i den kæmpestore nationalpark med rå natur i form af græsstepper, flade taffelbjerge og forrevne sandstensbjerge. Lemurerne lever i stort tal her.

2 nætter i Ifaty Ifaty
2
Højdepunkter
Udflugt til baobabtræer og tid ved havet med mulighed for diverse aktiviteter. Lej en båd, tag på snorkeltur, besøg den lokale landsby eller slap af i solen.

Gratis foredrag om Madagaskar

Gratis foredrag om Madagaskar

Kom til et spændende foredrag om rejser til Madagaskar. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Det er den bedste rejse, jeg nogensinde har været på. Vi så mange forskellige ting, og oplevede så meget.

4,7 (33 Anmeldelser)
Madagaskar_RR_eventyrrejse

Bestil Madagaskar kataloger

Søger du inspiration til din Madagaskar rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Sri Lanka

Templer, te og safari

Rundrejse med dansk rejseleder
Sydafrika

En rejse i Regnbuelandet

Rundrejse med dansk rejseleder
Jordan

Et historisk vingesus

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)