usa - alaska_bjoern_01

Rejser til Alaska

Vild natur så langt øjet rækker

Alaska krydstogt og rejser til Alaska

Oplev Alaska på et behageligt krydstogt med Celebrity Cruises

En rejse til Alaska er en drømmerejse i naturen, og den optimale måde at opleve Alaska på er ved at deltage i et krydstogt. På et krydstogt langs Alaskas kyst møder vi en skøn blanding af oprindelig kultur, guldgraverhistorie og blændende smukke naturscenerier.

På et krydstogt til Alaska oplever vi bl.a. Alaska Inside Passage, en af verdens smukkeste sørejser, imponerende gletsjere og ikke mindst et fantastisk dyreliv. Med lidt held vil hvaler være vores følgesvende, når vi sejler på krydstogt i Alaska. I Alaska udbyder vi flere krydstogter med dansk rejseleder, men en rejse til Alaska kan naturligvis også opleves på egen hånd. Ring til vores krydstogtteam og få et tilbud.

Kontakt os
Alice Hamurkesen
Tlf. 4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent

Rejser til Alaska

alaska_juneau_hval_01

Værd at vide om Alaska

Historie
Den dansk opdagelsesrejsende Vitus Bering besøgte som første europæer Alaska på en rejse i 1741, som han gennemførte for den russiske zar.

USA´s største stat
USA købte Alaska af Rusland i 1867 men blev først officielt den 49. stat i januar 1959. Den udgør 1/5 af hele USA's territorium.

Guldfeber
Pionerer fandt guld i Alaska i 1880 og startede guldfeberen, som har defineret en del af statens historie. På et krydstogt besøger vi nogle af guldgraverbyerne.

Dyreliv
Blandt Alaskas mange store dyrearter finder vi den brune bjørn, isbjørnen, gråbjørnen og elgen.

Alaska er sin egen…

Der er kun to stater i USA, som ikke grænser op til andre amerikanske stater: Hawaii og Alaska. Alaska er adskilt fra resten af USA af 800 km canadisk territorium, og hovedstaden Juneau er den eneste hovedstad i USA, som kun kan nås med fly eller skib. 

Denali-bjerget i det centrale Alaska, som før hed Mount McKinley, er med sine 6.194 meter det højeste bjerg i Nordamerika, og i Alaska findes der mere end 100.000 gletsjere og 3 mio. søer! Der er områder i Alaska, som har sollys døgnet rundt, og områder, som har mørke døgnet rundt.

Alaska krydstogt med Stjernegaard

Vi har to krydstogter til Alaska med dansk rejseleder. Det ene kombinerer vi med oplevelser på land i Canadas Rocky Mountains, mens det andet begynder med nogle dage i den kæmpestore Denali National Park.

alaska_ketchikan_creek street_04

Hvornår er det bedst at rejse til Alaska?

Vores krydstogter langs Alaskas kyst foregår i sommermånederne, hvor temperaturerne ligger på omkring 20 grader. Dermed er temperaturerne også behagelige i forhold til de oplevelser på land, som vi kombinerer vores krydstogtrejser med.

Alaska

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
2° C
2° C
5° C
10° C
15° C
19° C
20° C
20° C
16° C
12° C
7° C
4° C
Nedbør i mm.
57 mm
38 mm
46 mm
41 mm
48 mm
55 mm
66 mm
67 mm
73 mm
76 mm
79 mm
66 mm

Læs mere og bliv inspireret

Guide: Kend din krydstogttype

Tag en ny bid af verden hver eneste dag, men gør det på din måde. Vi kigger nærmere på 4 krydstogttyper, deres drømme og behov, og guider til et krydstogt der falder i din smag – uanset om du vil have forlystelser til søs eller fuldendt luksus på et flydende boutiquehotel.

Udkants-USA's 8 vidundere

Glem alt om Californien, New York og Miami. Vil du se natur, skal du helt ind til kernen af Guds eget land. Udkants-USA bugner med kemiske naturvidundere, dybe kløfter og landskaber, der er som taget ud af en Lucky Luke-tegnefilm. Følg med til det USA, vi sjældent taler om, og bliv væltet omkuld.

Få succes med parferien

Vi giver jer 3 trin til at få succes med rejsen. Skal en parferie være romantisk? Er Maldiverne virkelig det ultimative rejsemål for to? Skal man gøre alting sammen? Der findes lige så mange formler på den gode parferie, som der findes par. Vi kigger nærmere på, hvordan I får mest ud af jeres ferie sammen med den helt rette planlægning og en fornuftig indstilling.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)