Når du rejser til Australien, er et besøg til Ayers Rock et must!
Australien og New Zealand - Krydstogt og rundrejse med dansk rejseleder

Australien og New Zealand

4,1 (12 Anmeldelser)
23 dage fra 57.990 kr.

Australien og New Zealand

Tag med på en unik kombination: Australien til lands og New Zealand til vands

En rejse til den anden side af jordkloden er måske en, man kun tager en enkelt gang i sit liv. Derfor er det vigtigt at få så meget som muligt med, og det er præcis, hvad denne rejse kan tilbyde. Den kombinerer nemlig en rundrejse på land i Australien med et 11 dages krydstogt fra Sydney til New Zealand med besøg på både Sydøen og Nordøen. Vi skal ikke lade os afskrække af de store afstande. Vi flyver indenrigs i Australien og sejler de store afstande om natten - derfor har denne rejse kun få rejsedage, selvom den er fyldt til bristepunktet med oplevelser.

Vi flyver ind til Cairns i det nordøstlige Australien, hvor vi skal på oplevelse i Kurandaregnskoven og på en sejltur ud til The Great Barrier Reef, verdens største koralrev, der angiveligt kan ses fra månen, men som bliver mindre og mindre år for år. I det centrale Australien nyder vi synet af Uluru, Ayers Rock, og introduceres til aboriginernes levevis og spændende mytologi.

Herefter flyver vi videre til Sydney – kærlighed ved første blik for de fleste. Vi udforsker bl.a. Jørn Utzons Operahus, en af denne verdens mest markante og smukkeste bygninger, og griller vores egen frokost ”Aussie-style”.

Det dejlige skib Celebrity Eclipse venter os i havnen, og efter to dage på havet sejler vi direkte ind i det eventyrlige Fiordland National Park gennem Milford, Dountful og Dusky Sound. Her har vi første parket til irgrønne, stejle klipper, florlette vandfald og måske springende delfiner og søvnige sæler.

De øvrige stop på Sydøen er ved Dunedin, Christchurch og Picton, og på Nordøen lægger skibet til i Wellington, Napier, Tauranga og Auckland. Vi oplever spændende maorikultur, spektakulær natur med boblende mudderpøle, spruttende gejsere og majestætiske albatrosser, bare for at nævne nogle få ting.

Alle dage på skibet har vi helpension – og gratis drikkepakke hvis man bor i udvendig eller balkonkahyt –og vi rejser i små grupper med 15-24 deltagere. Alle udflugter på rundrejsen i Australien før krydstogtet og udflugten i Auckland til sidst er inkluderet, og herudover tilbyder vi en udflugtspakke med private udflugter undervejs på togtet, hvor rejselederen gør os klogere.

Rute og højdepunkter

krydstogt_australien newzealand_til lands til vands_2021 Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Jessica Roda Tolentino
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

jess_hvid
Sted
Nætter
Højdepunkter

3 nætter i Cairns, Australien Cairns, Australien
3
Højdepunkter
Med katamaran ud til revet, hvor vi snorkler mellem fisk og koraller. En fuld dag i den frodige regnskov med Kuranda Scenic Railway med bl.a. gondoltur over trækronerne.

2 nætter i Ayers Rock (Uluru) Ayers Rock (Uluru)
2
Højdepunkter
Solopgang over Ayers Rock, malavandring og gåtur ved The Olgas, Kata Tjuta med spændende aboriginerkultur og -mytologi. Mulighed for Sounds of Silence Dinner.

2 nætter i Sydney Sydney
2
Højdepunkter
Det verdensberømte Operahus, The Rocks - den ældste bydel, Sydney Harbour Bridge, Bondi Beach med skøn surferstemning og evt. shopping.

11 nætter i Krydstogt Krydstogt
11
Højdepunkter
Celebrity Eclipse
Fiordland National Park
 
Fiordland National Park. Sejlads i de berømte og vanvittigt smukke fjorde, Milford, Doubtful og Dusky Sound med stejle klipper, regnskov, vandfald og springende delfiner.
Dunedin
 
Dunedin. Ved tilkøb af udflugtspakken: Besøg i hyggelige Dunedin, ved Royal Albatross Centre på Otago Pensinula og på Larnach Castle.
Christchurch
 
Christchurch. Ved tilkøb af udflugtspakken: Vi besøger Sydøens største by, Christchurch.
Wellington
 
Wellington. Ved tilkøb af udflugtspakken: Byvandring med rejselederen i hovedstaden Wellington.
Picton
 
Picton. Ved tilkøb af udflugtspakken: Vindistriktet Marlborough med vinsmagning og besøg på Omaka Aviation Heritage Centre.
Napier
 
Napier. Ved tilkøb af udflugtspakken: Art Deco arkitektur i byerne Napier og Hastings, sule-kolonien Cape Kidnappers samt vingårdsbesøg.
Tauranga
 
Tauranga. Ved tilkøb af udflugtspakken: På udkig efter spruttende gejsere og boblende mudderpøle omkring Rotorua.
Auckland
 
Auckland. Besøg i bl.a. Mission Bay og Parnell, der emmer af kolonistil. Mulighed for afskedsmiddag på roterende restaurant på toppen af Sky Tower.

1 nætter i Auckland Auckland
1
Højdepunkter
Det gamle havneområde og Auckland Art Gallery inden hjemrejsen via Singapore.

Gratis foredrag om Australien og New Zealand krydtogt

Gratis foredrag om Australien og New Zealand krydtogt

Kom til et spændende foredrag om krydstogter til Australien og New Zealand. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Godt rejseprogram med flere store oplevelser som gåtur og svævebane i regnskoven ved Cairns og Operahuset i Sydney.

4,1 (12 Anmeldelser)
Australien og newzealand til lands og til vands_krydstogt_ny krydstogt_australien og newzealand australien rundrejse katalogforside

Bestil Australien og New Zealand kataloger

Søger du inspiration til din Australien og New Zealand rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rejser

Australien

På eventyr i Australien

Rundrejse med dansk rejseleder
New Zealand

På eventyr i New Zealand

Rundrejse med dansk rejseleder
Celebrity - Always included
Alaska og Canada

Det ægte Alaska

Krydstogt med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)