Når du rejser til Australien, er et besøg til Ayers Rock et must!
Australien og New Zealand - Krydstogt og rundrejse med dansk rejseleder

Australien og New Zealand

4,1 (12 Anmeldelser)
20 dage fra 53.990 kr.
23 dage fra 57.490 kr.

Australien og New Zealand

Tag med på en unik kombination: Australien til lands og New Zealand til vands

En rejse til den anden side af jordkloden er måske en, man kun tager en enkelt gang i sit liv. Derfor er det vigtigt at få så meget som muligt med, og det er præcis, hvad denne rejse kan tilbyde. Den kombinerer nemlig en rundrejse på land i Australien med et 10 dages krydstogt fra Sydney til New Zealand med besøg på både Sydøen og Nordøen. Vi skal ikke lade os afskrække af de store afstande. Vi flyver indenrigs i Australien og sejler de store afstande om natten - derfor har denne rejse kun få rejsedage, selvom den er fyldt til bristepunktet med oplevelser.

Vi flyver ind til Cairns i det nordøstlige Australien, hvor vi skal på oplevelse i Kurandaregnskoven og på en sejltur ud til The Great Barrier Reef, verdens største koralrev, der angiveligt kan ses fra månen, men som bliver mindre og mindre år for år. I det centrale Australien nyder vi synet af Uluru, Ayers Rock, og introduceres til aboriginernes levevis og spændende mytologi.

Herefter flyver vi videre til Sydney – kærlighed ved første blik for de fleste. Vi udforsker bl.a. Jørn Utzons Operahus, en af denne verdens mest markante og smukkeste bygninger, og griller vores egen frokost ”Aussie-style”.

Det dejlige skib Celebrity Solstice venter os i havnen, og efter to dage på havet sejler vi direkte ind i det eventyrlige Fiordland National Park gennem Milford, Dountful og Dusky Sound. Her har vi første parket til irgrønne, stejle klipper, florlette vandfald og måske springende delfiner og søvnige sæler.

De øvrige stop på Sydøen er ved Dunedin og Christchurch, og på Nordøen lægger skibet til i Wellington, Tauranga og Auckland. Vi oplever spændende maorikultur, spektakulær natur med boblende mudderpøle, spruttende gejsere og majestætiske albatrosser, bare for at nævne nogle få ting.

Alle dage på skibet har vi helpension – og gratis drikkepakke hvis man bor i udvendig eller balkonkahyt –og vi rejser i små grupper med 15-24 deltagere. Alle udflugter på rundrejsen i Australien før krydstogtet og udflugten i Auckland til sidst er inkluderet, og herudover tilbyder vi en udflugtspakke med private udflugter undervejs på togtet, hvor rejselederen gør os klogere.

Bemærk: Dette krydstogt har to afgange i 2021: 5.-27 januar (23 dage) og 4.-23. februar (20 dage). Se særskilt dagsprogram for 23-dages rejsen.

Små grupper 15-24 deltagere
Afrejse: København, Billund, Aalborg
Vores gæster siger ...
new zealand - maori_05

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Cairns, Australien 3 nætter i Cairns, Australien
3
Overnatning

Ayers Rock, Australien 2 nætter i Ayers Rock, Australien
2
Overnatning
Desert Gardens Hotel ★★★★

Sydney, Australien 2 nætter i Sydney, Australien
2
Overnatning
Amora Jamison Hotel ★★★★★

Krydstogt 9 nætter i Krydstogt
9
Overnatning

Auckland, New Zealand 1 nætter i Auckland, New Zealand
1
Overnatning
Sky City Hotel ★★★★

Bemærk: Krydstogtet med afrejse 5. januar 2021 er 23 dage og har 3 nætter i Sydney samt 11 nætters krydstogt
Se dagsprogram Se hotel og skib på turen Se priser og datoer

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Afrejse fra Danmark
Afgang fra Københavns Lufthavn med Singapore Airlines over middag. Vi indstiller os på en lang rejse, hvor vi skifter fly i Singapore.
Dag 2.
Cairns, Australien
Vi lander i Cairns i det nordlige Australien sidst på eftermiddagen lokal tid og indlogerer os på hotellet. På hovedet i seng efter middagen.
Dag 3.
Cairns
Med katamaran ud til revet, hvor vi får mulighed for at snorkle i det klare vand og se forunderlige fisk og koraller. Vi har fem timer ved revet - oplev det, inden det er for sent!
Dag 4.
Cairns
En fuld dag i den grønne, frodige regnskov med Kuranda Scenic Railway med bl.a. 7,5 km gondoltur over trækronerne.
Dag 5.
Cairns –Ayers Rock (Uluru)
Med fly til Ayers Rock, hvor vi indkvarteres meget komfortabelt. Om aftenen mulighed for at tilkøbe en helt særlig middag under stjernerne: Sounds of Silence Dinner.
Dag 6.
Ayers Rock (Uluru)
En solopgang over den røde sten glemmer vi aldrig. Vi tager på den berømte malavandring ved Ayers Rock og hører om spændende aboriginerkultur og -mytologi. Også vandring ved The Olgas (Kata Tjuta).
Dag 7.
Ayers Rock – Sydney
Vi flyver videre til Sydney og indlogerer os i gåafstand til det bedste af byen.
Dag 8.
Sydney
Sydneys højdepunkter: det verdensberømte Operahus tegnet af Jørn Utzon, The Rocks - den ældste bydel, hvor vi spiser en lækker frokost, Sydney Harbour Bridge, også kendt som The Coathanger (bøjlen) og lidt af det travle centrum med masser af shoppingmuligheder.
Dag 9.
Sydney og ombord på skibet
Vi tjekker ud af hotellet efter morgenmaden og tager med vores egen bus på sightseeing i Sydney. Vi skal bl.a. opleve den berømte Bondi Beach med skøn surferstemning og nogle af byens dyreste og flotte kvarterer, inden vi midt på eftermiddagen tjekker ind på Celebrity Solstice, der ligger midt i Sydney Harbour. Der er afgang først på aftenen.
Dag 10-11.
På havet
Tid til at lære skibet at kende og slappe af i dejlige rammer.
Dag 12.
Fiordland National Park
Sejlads i de berømte og vanvittigt smukke fjorde, Milford, Doubtful og Dusky Sound med stejle klipper, regnskov, vandfald og springende delfiner.
Dag 13.
Dunedin
Ved tilkøb af udflugtspakken: Besøg i hyggelige Dunedin, ved Royal Albatross Centre på Otago Pensinula og på Larnach Castle.
Dag 14.
Christchurch
Ved tilkøb af udflugtspakken: Vi besøger Sydøens største by, Christchurch.
Dag 15.
Wellington
Vi har ikke noget fast program i dag, men det vil være muligt at gå i land med rejselederen og kigge sig omkring. Eventuelle udgifter til transport med mere skal betales på stedet.
Dag 16.
På havet
Vi sejler langs Nordøens østlige kyst på vej mod Tauranga.
Dag 17.
Tauranga
Ved tilkøb af udflugtspakken: På udkig efter spruttende gejsere og boblende mudderpøle omkring Rotorua.
Dag 18.
Auckland
Krydstogtet er nu slut, og vi får fast grund under fødderne i Auckland, City of Sails. Besøg i bl.a. Mission Bay og Parnell, der emmer af kolonistil. Mulighed for afskedsmiddag på roterende restaurant på toppen af Sky Tower.
Dag 19.
Auckland, hjemrejse
Til fods rundt i Auckland, bl.a. ved det gamle havneområde og ved Auckland Art Gallery inden hjemrejsen begynder. Vi rejser via Singapore med ankomst til Danmark næste dag.
Dag 20.
Ankomst til Danmark

Andre spændende rejser

Australien

På eventyr i Australien

Rundrejse med dansk rejseleder
New Zealand

På eventyr i New Zealand

Rundrejse med dansk rejseleder
Alaska og Canada

Det ægte Alaska

Krydstogt med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)