Skip to main content

Vælg mellem vores mange rejseforslag

Individuelle rejser

En rejse kun til dig

Lad os skræddersy drømmerejsen!

Med vores individuelle rejser har du trygheden og komforten ved at benytte et professionelt rejsebureau, selvom du rejser på egen hånd.

Vores rejsekonsulenter og produktchefer er konstant på farten for at finde nye fantastiske steder og for at kvalitetsikre vores produkter. Vi tør godt sige, at vi er eksperter på vores destinationer. Vi har selv været der, vi kender vores lokale samarbejdspartnere godt - og så ved vi præcis, hvordan du får oplevelser med hjem i bagagen, som du næppe ville finde frem til på egen hånd!

Af samme årsag har vi mange velafprøvede forslag til individuelle rejser, hvor vi har udvalgt destinationer og ruter samt sørget for alt det praktiske - dette dog altid kun til inspiration. Vi kan nemlig skræddersy din rejse fra ende til anden, så den sidder lige i skabet og passer til lige præcis dine ønsker og behov

Derfor skal du vælge en individuel rejse med Stjernegaard

  • Fuld fleksibilitet og friheden til at udforske i dit eget tempo
  • Personlige rejseplan baseret på dine interesser og behov
  • Vi har lokal ekspertise og kan pege dig mod unikke oplevelser
  • Tryghed hele vejen - vi er med dig hele vejen med råd og assistance, så du kan rejse trygt og sikkert.
strand_03 Mauritius Strand Familie 02

Individuelle rejser

Lad os skræddersy drømmerejsen

Når du vælger en individuel rejse med os, inviteres du ind i en verden af uendelige muligheder, personligt tilpassede eventyr og unikke oplevelser skræddersyet til netop dine drømme og ønsker.

På en individuel rejse står du ved roret. Du bestemmer tempoet, og med vores dybe kendskab til destinationernes perler, kan du føle dig sikker på at opleve det ypperste indenfor kultur, natur og lokal charme. Vores individuelle rejser er frie for fastlåste programmer, hvilket giver dig fleksibilitet til at udforske din destination på dine egne vilkår.

Med Stjernegaard rejser du ikke alene – du rejser med en partner, der har indsigt og erfaring til at sikre, at hver detalje i din rejse er intet mindre end perfekt.

Oplev storslået frihed kombineret med Stjernegaards ekspertise.

Uanset om du drømmer om at gå på opdagelse i det sydøstasiatiske køkkens hemmeligheder, opleve solnedgangen fra en afrikansk savanne eller udforske antikke ruiner i Europa, bliver din rejse hvad du gør den til.

Skab dit eget eventyr og vælg en individuel rejse med Stjernegaard.

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)