Skip to main content

Hvem er vi?

Stjernegaard_Rejser_046_CROP

Hvem er vi og hvad står vi for?

Stjernegaard Rejser er et mellemstort og velkonsolideret danskejet rejsebureau, som har eksisteret i mere end 30 år.

Siden 2018 har Stjernegaard Rejser været en del af Aller Leisure, som er en af de største rejsebureaugrupper i Danmark.

Hos Stjernegaard er vi drevet af vores interesse og vi lægger et stort arbejde i at udvikle vores egne rejser. Det gør vi for at kunne sikre den helt rigtige kvalitet og de oplevelser, der efterlader et stærkt og varigt indtryk. Vi udbyder rundrejser med dansk rejseleder samt individuelle/skræddersyede rejser til udvalgte rejsemål, hvor vi har en helt særlig viden og erfaring. De fleste af vores rejsemål er oversøiske, men vi har den senere tid tilført en række spændende europæiske og nordiske rejsemål til vores program, som sandelig også fortjener opmærksomhed.

Vi er stolte af at have en meget høj kundetilfredshed, hvilket forpligtiger og får os til at anstrenge os endnu mere. Vi gør os umage og går op i detaljerne, besøger de lande, vi laver rejser til, og har et stort kendskab til destinationerne. På den måde kan vi være specialister og sikre vores kunder rejser, som beriger og skaber glæde.

Vi har arrangeret rundrejser med dansk rejseleder i mange år, og rejserne bliver hele tiden forfinet og forbedret. Vi er stolte over at have nogle af Danmarks absolut bedste og mest erfarne eksperter som rejseledere, der hver især har et særligt kendskab til deres respektive rejsemål, som de formidler med indlevelse og nysgerrighed. Hertil er rundrejserne altid baseret på små grupper på minimum 10-15 og maksimum 20-25 deltagere afhængig af rejsemålet.

På vores hjemmeside finder du også en række forslag til individuelle rejser. Vi synes selv, det er nogle rigtig gode rejseforslag, men vi skræddersyr også hver eneste dag rejser, der er helt tilpasset den enkelte person eller families ønsker.

Vi er drevet af passionen for at udforske verden og andre kulturer.

Vi tror fuldt og fast på, at rejser skaber indsigt og forståelse og dermed interesse, tolerance og respekt for andre mennesker. Det skaber en bedre verden, som vi i Stjernegaard Rejser gerne vil bidrage til på en ansvarlig måde.

Det vil glæde os at høre fra dig, så vi kan hjælpe med at arrangere din næste spændende rejse.

Med venlig hilsen

Per Møller Jensen, adm. direktør
På vegne af teamet i Stjernegaard Rejser

 

Verden er vidunderlig

”Disse tre ord er udgangspunktet for vores arbejde.

Vi er drevet af passionen for at udforske verden og andre kulturer – og vi elsker at rejse. Vi brænder for at give vores rejseoplevelser videre, og vores vigtigste mål er, at vores gæster får fantastiske oplevelser og har lyst til at rejse med os igen.”

Per Møller Jensen
Adm. direktør

Per Møller 1104 Vandret
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)