bali - bali_ceremoni_slider_79

Hvem er vi?

Hvem er vi og hvad står vi for?

Stjernegaard Rejser er et mellemstort og velkonsolideret danskejet rejsebureau. Vi har eksisteret i mere end 30 år, og vi udvikler selv vores rejser, så vi kan sikre den rigtige kvalitet. Vores hjerte brænder for de oversøiske rejser, hvor vi har vores helt store ekspertise.

Vi gør os umage og går op i detaljerne, og vi udvikler spændende rejser til bestemte lande i verden, som vi besøger ofte og har et stort kendskab til. På den måde kan vi være specialister og sikre vores kunder rejser, som er berigende.

Vi arrangerer både individuelle rejser og rundrejser med danske rejseledere. På vores hjemmeside finder du en række forslag til individuelle rejser på egen hånd. Vi synes selv det er nogle rigtig gode rejser, men vi skræddersyr også hver eneste dag rejser, der er helt tilpasset den enkelte person eller families ønsker.

Stjernegaard Rejser har arrangeret rundrejser med dansk rejseleder i mange år og rejserne bliver hele tiden forfinet og forbedret. Vi er stolte over at have nogle af de absolut bedste og mest erfarne eksperter i Danmark som rejseledere. Vi rejser kun i små grupper på minimum 10 og maksimum 20-25 deltagere afhængig af rejsemålet.

Vi er drevet af passionen for at udforske verden og andre kulturer. Vi tror fuldt og fast på, at rejser skaber indsigt og forståelse, og dermed interesse, tolerance og respekt for andre mennesker. Det skaber en bedre verden, og i Stjernegaard Rejser vil vi gerne bidrage på en ansvarlig måde.

Siden november 2018 har Stjernegaard Rejser været en del af Aller Leisure, som er en af de største rejsebureaugrupper i Danmark. Stjernegaard Rejser ledes af de to tidligere ejere, adm. direktør Asger Domino og produktionsdirektør Peter Nielsen.

Det vil glæde os at høre fra dig, så vi kan hjælpe med at arrangere din næste spændende rejse.

Med venlig hilsen

Asger Domino, adm. direktør
På vegne af teamet i Stjernegaard Rejser

Asger_1_3000px
Verden er vidunderlig

"Vi er passionerede og elsker at rejse. Vi brænder for at give vores rejseoplevelser videre, og vores vigtigste mål er, at vores gæster foretrækker at rejse med os igen. Det er styrende, for alt hvad vi gør."

- Asger Domino, Adm. direktør

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)