Om os - Hvem er vi og hvad står vi for? | Stjernegaard

Hvem er vi og hvad står vi for?

Stjernegaard Rejser er et mellemstort og velkonsolideret danskejet rejsebureau, der har eksisteret i mere end 30 år. Vi udvikler selv vores rejser, så vi kan sikre den rigtige kvalitet og vores hjerte brænder for de oversøiske rejser, hvor vi har vores helt store ekspertise.

Vi gør os umage og går op i detaljerne, og vi udvikler spændende rejser til bestemte lande i verden, som vi besøger ofte og har et stort kendskab til. På den måde kan vi være specialister og sikre vores kunder rejser, som er berigende.

Vi arrangerer både individuelle rejser og rundrejser med danske rejseledere. På vores hjemmeside finder du en række forslag til individuelle rejser på egen hånd. Vi synes selv det er nogle rigtig gode rejser, men vi skræddersyr også hver eneste dag rejser, der er helt tilpasset den enkelte person eller families ønsker.

Stjernegaard Rejser har arrangeret rundrejser med dansk rejseleder i mange år og rejserne bliver hele tiden forfinet og forbedret. Vi er stolte over at have nogle af de absolut bedste og mest erfarne eksperter i Danmark som rejseledere. Vi rejser kun i små grupper på minimum 10 og maksimum 20-25 deltagere afhængig af rejsemålet.

Bureauet blev startet af Niels Stjernegaard for mere end 30 år siden. I september 2007 købte jeg Stjernegaard Rejser, og jeg nyder at være en del at det stærke team af engagerede og erfarne medarbejdere. I 2010 blev vores produktionsdirektør Peter Nielsen medejer af Stjernegaard Rejser og har nu 20% af aktierne.

Vi er drevet af passionen for at udforske verden og andre kulturer. Vi tror fuldt og fast på, at rejser skaber indsigt og forståelse, og dermed interesse, tolerance og respekt for andre mennesker. Det skaber en bedre verden, og i Stjernegaard Rejser vil vi gerne bidrage på en ansvarlig måde.

Det vil glæde os at høre fra dig, så vi kan hjælpe med at arrangere din næste spændende rejse.

Med venlig hilsen

Asger Domino, adm. direktør
På vegne af teamet i Stjernegaard Rejser

Asger_1_3000px
Fra én passioneret familie til den næste

Stjernegaard er blevet solgt til Aller

Den 15/11-2018 blev det offentliggjort, at Aller har købt Stjernegaard Rejser. 

For mere information se pressemeddelelsen

Vi føler os meget privilegerede over, at vi har sikret det helt rigtige ejerskab af Stjernegaard på lang sigt, og at vi samtidig kan blive ved med at lede i Stjernegaard, som vi gør nu, i de næste mange år. Aller-familien er meget passioneret omkring deres rejsebureauvirksomhed, som nu er en betydelig del af Aller-koncernen.

Stjernegaard fortsætter som selvstændig virksomhed og selvstændigt brand, så min vigtigste opgave er nu, at alt det gode, som Stjernegaard står for, kommer til at fortsætte og måske endda blive endnu bedre.

Læs mere luk