Rejser til Maldiverne - Maldiverne rejse | Stjernegaard
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.8 (7 anmeldelser)

Rejser til Maldiverne

Maldiverne i Det Indiske Ocean er synonymt med hvide sandstrande, krystalklart vand med en vrimmel af farvestrålende koraller og fisk og ikke mindst hoteller i den absolutte verdensklasse. Med andre ord er Maldiverne det ultimative paradis, hvis man ønsker en rejse, der først og fremmest er en badeferie med alt hvad det indebærer af sol, vand og strand.

Det helt særlige ved Maldiverne er, at alle resorts udgør deres egen private ø, således at en rejse til Maldiverne næsten bliver en Robinson Crusoe-oplevelse, også fordi strandene i Maldiverne regnes blandt de allerbedste i verden.

Stjernegaards favoritter på Maldiverne

Der hersker en afslappet stemning på de fleste resorts på Maldiverne - kodeordet her er barfodsluksus. Vi har udvalgt en række resorts, som vi kender til bunds, og som dækker forskellige behov. Vi har 4-5-stjernede resorts, der henvender sig til dig, der søger den ultimative luksusrejse, hvor fred og ro er i højsædet eller der er særligt velegnede til familier og dig, der har lyst til lidt mere action og forskellige aktiviteter.

Du kan se en præsentation af vores skønne resorts nedenfor. Finder du ikke det du leder efter, så ring til os på 45 26 00 00 og hør, om vi ikke alligevel kan hjælpe dig med at finde det helt rigtige sted til din ferie.

Rejsen til Maldiverne

Det er forholdsvist nemt at komme til Maldiverne. Der findes gode flyforbindelse f.eks. via Istanbul med Turkish Airlines, som har vundet flere priser for sin gode service. Det er også muligt at flyve med Qatar Airways via Doha eller med Emirates via Dubai. I alle tilfælde er den samlede rejsetid på omkring 12-15 timer. Har du lyst til at opleve en kontrast til Maldivernes hvide pulversandstrande, så kan du kombinere rejsen med Sri Lanka og/eller eventuelt tage et par overnatninger i Dubai på ud- eller hjemrejsen.

Ring til vores rejsekonsulenter, som kender Maldiverne rigtigt godt, og hør om mulighederne for en rejse til Maldiverne.

"Maruhabaa" - Velkommen til Maldiverne!

Vi har udvalgt en række resorts, som vi kender til bunds, og som dækker forskellige behov. Vi har 4-5-stjernede resorts, der henvender sig til dig, der søger den ultimative luksusrejse, hvor fred og ro er i højsædet eller der er særligt velegnede til familier og dig, der har lyst til lidt mere action og forskellige aktiviteter.

Individuelle rejser til Maldiverne

Sortér efter pris Se oversigt
Maldiverne
Bandos Maldives ★★★★
9 dage fra kr. 13.375
7 nætter på Maldiverne
Maldiverne
LUX* South Ari Atoll ★★★★★
9 dage fra kr. 21.480
7 nætter på Maldiverne
Maldiverne
Constance Moofushi ★★★★★
9 dage fra kr. 28.245
6 nætter på Maldiverne
Maldiverne
Lily Beach Resort & Spa ★★★★★
9 dage fra kr. 25.550
6 nætter på Maldiverne

Lav et stopover i Dubai før eller efter Maldiverne

Sortér efter pris Se oversigt
Dubai
Stopover i Dubai
4 dage fra kr. 1.725
3 Dubai
 • maldiverne
  Maldiverne - Rejseforslag
  Individuelle rejser - 16 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

havskildpadde

Om Maldiverne

 • Geografi
  • Maldiverne består af ca. 1200 atoller og koraløer, hvoraf omkring 200 er beboede. Øerne er spredt over et areal på 90.000 km2 og der er ca. 800 km fra nord til syd.

 • Selvstændighed
  • Maldiverne har været en selvstændig republik siden 1965. Som tidligere britisk protektorat er landet medlem af Commonwealth.

 • Klimaforandringer 
  • I 2009 holdt præsidenten møde med sin regering i dykkerdragt på bundet af havet for at skabe opmærksomhed omkring de klimaforandringer, som truer øriget.

 • Befolkningen 
  • Der er ca. 350.000 indbyggere på øerne, og islam er eneste tilladte religion. De øer, der udgør resorts, har ingen lokalbefolkning, ud over dem der arbejder på resortet.

 • Bryllupsrejser og vielser på Maldiverne
 • Dykning og snorkling på Maldiverne
  • Der er ingen diskussion om, at Maldiverne er en af verdens absolut bedste dykkerdestinationer. Det Indiske Ocean, der omgiver øerne og atollerne er fyldt med fisk og koraller.

One Island ­- one resort

En rejse til Maldiverne er ikke en kulturel rejse – det er en forkælelsesrejse for krop og sjæl med vægt på sol, - og badeferie, kulinariske oplevelser og måske endda spaoplevelser. Konceptet på Maldiverne er, at et resort udgør en hel ø, ”one island – one resort”, som de siger derude. Der er omkring 100 resorts at vælge mellem og det kan være vanskeligt at vælge uden den rigtige rådgivning.

De ca. 350.000 indbyggere er fordelt på ca. 200 øer – de fleste, ca. 82.000 bor på hovedøen Male. Som turist er man adskilt fra lokalbefolkningen og skal derfor heller ikke tage hensyn til de religiøst betingede leveregler, som gælder for den maldiviske befolkning. Der serveres således alkohol på de øer, som udgør resorts, og det er naturligvis også tilladt at gå i det tøj, som vi i vores del af verden anser for at være passende beklædning.

Maldiverne fra oven
- verdens smukkeste flyvetur

Maldivernes internationale lufthavn ligger på sin egen ø lige ved siden af hovedøen Male, og for at komme videre til de forskellige resorts skal man i de fleste tilfælde flyve enten med vandfly eller med små propelfly ud over et helt eventyrligt landskab. Atollerne, som ligger på en undersøisk højderyg, ligger spredt som hvide vattotter i det turkisfarvede vand, og man må snappe efter vejret, når man ser det oppe fra.

Island time

Mange resorts opererer med ”Island time” i sin egen tidszone og er således mellem 45 minutter og 1½ time foran almindelig Male-tid. På denne måde får hotellerne det optimale ud af dagslyset.

kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Birgitte Willumsen
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Vejret på Maldiverne

Klimaet er tropisk monsunklima med regntid fra maj til oktober, og med månedlige gennemsnitstemperaturer på 26-28 grader året igennem. 

 • Male
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
30° C 30° C 31° C 32° C 31° C 31° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C
25° C 26° C 26° C 26° C 26° C 26° C 26° C 25° C 25° C 25° C 25° C 25° C
75 mm 50 mm 73 mm 132 mm 216 mm 172 mm 147 mm 188 mm 243 mm 222 mm 201 mm 232 mm

Kilde: dmi / accuweather.com