Constance Moofushi ★★★★★
Download katalog over rejsen

9 dage fra 32.925 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Maldiverne Constance Moofushi ★★★★★

Individuel rejse 9 dage fra 32.925 kr.

4.7   (34 anmeldelser)
moofushi maldives strand_01

Ægte barfodsluksus og All Inclusive

På Constance Moofushi træder I ind i en reception med et gulv af sand, og naturen skinner igennem over alt på hotellet. Det er særligt par, der drages til øen, men familier er bestemt også velkomne i dette lille paradis, der ligger i South Ari-atollen 25 minutters flyvning med vandfly fra lufthavnen i Male.

moofushi maldives overblik_01
girl white dress

Hvorfor vælge denne rejse:

  • All inclusive inkluderet
  • 5-stjernet barfodsluksus
  • Specielt godt til par
  • Formidabel mad og drikke
  • Rolige omgivelser
Maldiverne_koralrev_01

Bounty strandferie på Maldiverne

På Constance Moofushi kan I se frem til All Inclusive, når det er bedst, med et formidabelt menukort, gode vine, friskpresset juice og meget mere. 

I indlogeres i en dejlig Beach Villa eller, hvis I ønsker ekstra luksus, i en Water Villa, der, som navnet antyder, ligger på pæle i vandet. Uanset, hvilken værelsestype I vælger, nyder I resortets smukke, rustikke stil med udpræget brug af naturmaterialer. Personalet på Constance Moofushi forstår at forkæle sine gæster med overraskelser i løbet af dagen, som f.eks. pandekager ved poolen sammen med eftermiddagsteen og gratis snorkleture. Har man en mærkedag at fejre på ferien, kan man uden beregning bestille en kage til lejligheden.

Svømning i lagunen er en særlig oplevelse, og hotellet rådgiver gerne om, hvor det er bedst at snorkle, alt efter hvad man gerne vil se, og hvor rutineret en svømmer man er.

Inden for revet kan man møde både rokker, delfiner, små ufarlige hajer og masser af farvestrålende koralfisk.

Uden for revet kan man møde hvalhajer. Glæd jer til at udforske Maldiverne på afslappet manér på Constance Moofushi. 

maldiverne_constance moofushi

Turen i overblik

By nætter Overnatning
Maldiverne 6 nætter: Maldiverne 6 Constance Moofushi - All Inclusive

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

moofushi maldives strand_01

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Maldiverne

I flyver med Turkish Airlines fra Københavns Lufthavn i første omgang til Istanbul, hvor I skifter fly. Herefter flyver I gennem natten og ud over havet, indtil Maldiverne dukker op i Det Indiske Ocean. Sæt ørepropper i og se, om I kan få noget søvn, så I er friske, når I lander i paradis næste dag.

maldiverne_constance moofushi
Pool And Beach Aerial Sunset Beach

Dag 2

Ankomst til Maldiverne og ud til Constance Moofushi

Tidligt om morgenen lander I på den ø i Maldiverne, der udgør den internationale lufthavn.

Måske har I været vågen et par timer og nydt udsigten over havet - og pludselig dukker Maldivernes små atoller og koraløer op som hvide pletter i det uendelige blå hav.

I lufthavnen finder I den person, der fører jer til Constance Moofushis private lounge, hvor I venter en tid på vandflyet, som skal bringe jer det sidste stykke ud til resortet. Der er noget helt særligt over at flyve med de små fly, der både letter og lander på vand, og udsigten under den ca. 25 minutter lange flyvning er fænomenal. 

På Constance Moofushi står personalet klar til at modtage jer og tjekke jer ind på jeres skønne værelser. Valget står mellem en dejlig Beach Villa i første række til vandet eller en Water Villa, der har en stige direkte ned i vandet. Der går ikke længe, inden I er klar til jeres første dukkert.

  • All Inclusive

Her skal i bo

Aerial1 Inkluderet i prisen
Maldiverne

Constance Moofushi - All Inclusive

Gourmet Dinner Night
moofushi maldives beach villa kopi moofushi maldives water villa 12

I indkvarteres i en dejlig Beach Villa (tv), dog med mulighed for at opgradere til en Water Villa (th). Glæd jer til lange dage i dette paradis.

Dag 3-7

Maldiverne, barfodsluksus i paradis

Læn jer tilbage og nyd tilværelsen her på Constance Moofushi!

Når I slår øjnene op, nyder I måske en svømmetur, inden I spiser en dejlig morgenmad fra den store buffet i MANTA Restaurant. Herefter er der masser af muligheder for aktiviteter: Det kunne være snorkling på revet med udsigt til farvestrålende fisk, en sejltur med en traditionel dhoni, Big Game fishing eller en tur i kajak, på et stand up paddleboard eller andet ikke-motoriseret vandsport. Herudover kan I få den store oplevelse af svømme med hvalhajer, som holder til uden for revet året rundt - det glemmer man aldrig!

Måltiderne indtages i førnævnte MANTRA eller i ALIZÉE, som er resortets a la carte-restaurant, og drinks kan nydes med fødderne i sandet i TOTOM Bar.

Er I til spa og fitness, er der naturligvis også masser af muligheder på Constance Moofushi - i spa'en kan I nyde forskellige behandlinger, herunder detox og klassisk massage.

Måske vil I prøve stedets Sandbank Experience, hvor man spiser en romantisk middag helt for sig selv på en øde sandbanke - I kan efterfølgende mødes med resortets andre gæster i baren, hvor DJ'en spiller god musik. 

  • All Inclusive

Her skal i bo

Aerial1 Inkluderet i prisen
Maldiverne

Constance Moofushi - All Inclusive

Pool And Beach Aerial2

Dag 8

Maldiverne og hjemrejse

Alting har en ende, og i dag må I desværre indstille jer på at påbegynde hjemrejsen. Men I kan godt lige nå et par dukkerter, inden I skal flyve tilbage til den internationale lufthavn med vandflyet eller alternativt med et lille jetfly fra en lufthavn tæt på resortet. I har et stop i Istanbul, inden I lander i Danmark næste dag.

  • All Inclusive

Dag 9

Ankomst til Danmark

moofushi maldives strand_01

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Katja Kelstrup Hansen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! Reunion Cilaos

Vulkaneventyr på fire hjul Réunion Individuel rejse

Den smukke ø Réunion ligger øst for Madagaskar og er et sandt paradis for naturelskere. Nem at komme til kun en times flyvning fra Mauritius.

Saint-Gilles Les Bains (1 nat) Cilaos (1) La Plaine des Cafres (1) Hell-Bourg (1)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)