udsigt med trae

Rejseforslag til Maldiverne

Rejser til Maldiverne

Maldivernes helt særlige geografi

Maldiverne ligger på en undersøisk højderyg ca. 650 km sydvest for Sri Lanka og består af mere end 1000 øer fordelt på 26 atoller. Øerne er spredt over omkring 800 km fra nord til syd og 130 km fra øst til vest. Kun omkring 200 af øerne er beboet.

Øerne beskyttes af koralrev, og atollerne har turkisfarvede laguner og sandstrande med tropisk bevoksning i form af palmer og blomstrende buske – det er meget svært ikke at holde af Maldiverne.

Befolkningen er en homogen etnisk gruppe, oprindeligt en blanding af singalesere, indere, arabere, asiater og afrikanere. Eftersom du bor på en resort-ø, når du rejser til Maldiverne, besøger du ikke de øer, hvor lokalbefolkningen bor, men du møder mange søde og dygtige maldivere, der arbejder på dit resort.

"Maruhabaa" - Velkommen til Maldiverne!

Vi har udvalgt en række 4-5-stjernede resorts, der henvender sig til dig, der søger den ultimative luksusrejse, hvor fred og ro er i højsædet eller der er særligt velegnede til familier og dig, der har lyst til lidt mere action og forskellige aktiviteter.

Sig ’Ja’ på Maldiverne – bryllupsrejser til Maldiverne

Der findes næppe noget sted på jorden, der egner sig bedre til en bryllupsrejse end Maldiverne. Her kan man puste ud efter hektisk bryllupsplanlægning og koncentrere sig om at nyde livet og hinanden i tropiske omgivelser.

Det er også muligt at blive viet på Maldiverne, blot skal man være indstillet på lidt papirarbejde herhjemme før eller efter rejsen – men det gør jo ikke selve ceremonien mindre romantisk.

Alle resorts har særlige pakker til brudepar og nygifte, så hvis du rejser til Maldiverne på bryllupsrejse eller for at blive viet på bare fødder i sandet, så er det vigtigt at nævne det for os, når du bestiller rejsen. Så sørger vi for, at resortet er klar til at forkæle dig og din brud/gom ekstra meget.

 

 

 

 

par strand

Facts om Maldiverne

Befolkning

Maldiverne har ca. 400.000 indbyggere, heraf bor omkring 140.000 i hovedstaden Male.

Island time

For at udnytte dagslyset optimalt har mange resorts deres egen tidszone, som kan variere mellem 45 minutter og 1½ time i forhold til Male-tid.

 

Sprog

Det officielle sprog er dhivehi, en dialekt af singalesisk, men mange taler også engelsk.

Klimaforandringer

I 2009 holdt præsidenten møde med sin regering i dykkerdragt på bunden af havet for at skabe opmærksomhed om de klimaforandringer, der truer øriget.

Vil du have flere oplevelser?
Kombinér Maldiverne med Sri Lanka eller Dubai

Måske holder du af at kombinere din badeferie med andre typer oplevelser. Vi har to gode bud på, hvad du kan kombinere din rejse til Maldiverne med:

Sri Lanka. Det oplagte valg, hvis du ønsker at kombinere din badeferie med kulturelle og historiske oplevelser. Sri Lanka er fuld af UNESCO-verdensarv i form af smukke buddhistiske templer bygget af fortidens driftige konger og smuk grøn natur med bølgende temarker.

Herudover kan du tage på safari i nogle af landets mange nationalparker – elefanter findes i hobetal i Sri Lanka, og herudover er der gode chancer for at se leoparder.

Dubai. Vil du kombinere din rejse til Maldiverne med storbyoplevelser, så er det oplagt at stoppe i Dubai på ud- eller hjemrejsen. Det kræver blot at du flyver med Emirates. Dubai er er en pulserende by, en god blanding af nyt og gammelt med hoteller og ikke mindst shopping i verdensklasse.

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3

Kataloger om Maldiverne

Savner du inspiration til din rejse til Maldiverne, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

 • maldiverne

  Maldiverne

  Rejseforslag
  Individuelle rejser - 16 sider
 • Sri lanka_FIT

  Sri Lanka

  Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 48 sider
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)