Lily Beach Resort & Spa ★★★★★
Download katalog over rejsen

9 dage fra 31.970 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Maldiverne Lily Beach Resort & Spa ★★★★★

Individuel rejse 9 dage fra 31.970 kr.

4.7   (34 anmeldelser)
lily beach resort_overblik_01

All Inclusive i særklasse, inkl. 2 gratis udflugter

Her er rejsen til jer, der sætter pris på forkælelse og 5-stjernede omgivelser. Den lille ø, der udgør hele resortet, ligger i South Ari-atollen, og man ankommer standsmæssigt med vandfly og afleverer sine sko i en kurv, så snart man er landet - nu gælder det barfodsluksus!

Sunset Water Suite (19)
manta rokke_02

Hvorfor vælge denne rejse:

  • All inclusive inkluderet
  • Et af maldivernes bedste husrev
  • To valgfrie udflugter inkluderet
  • 5-stjernes luksus
  • Forkælelse med forfriskende overraskelser hver dag
  • Mange muligheder for både vand- og landaktiviteter
  • Ene halvdel af øen bedst til dem uden børn, den anden meget familievenlig
lily beach resort_strand_01

5-stjernet luksus på Maldiverne

På Lily Beach kan I glæde jer til at udforske et af Maldivernes absolut bedste husrev, som findes bare 3 meter fra strandkanten.

Dagene i dette paradis går med snorkling, windsurfing, beach volley, kajaksejlads, afslapning og god mad, og I kan også se frem til et par overraskelser i løbet af dagen. 

Som prikken over i'et kan I glæde jer over, at I får to valgfri udflugter eller oplevelser med i prisen, fx spabehandlinger, sunrise fishing, ocean adventure eller andre skønne aktiviteter. Et ophold på Lily Beach Resort & Spa er forkælelse på første klasse. Personalet sørger for sine gæster med lækre detaljer, som f.eks. små snacks ved poolen i løbet af dagen, pudsning af solbriller og kæmpestore, bløde håndklæder. Der er også gratis cigaretter i baren - det ser man ikke mange steder!

maldiverne_lily beach resort

Turen i overblik

By nætter Overnatning
Maldiverne 6 nætter: Maldiverne 6 Lily Beach Resort & Spa

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

lily beach resort_strand_01

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Maldiverne

Rejsen begynder i Københavns Lufthavn, hvor I tjekker ind på Turkish Airlines-flyet til Istanbul. Her skifter I fly, og når I har nået marchhøjde, falder I forhåbentlig i søvn, så I er nogenlunde friske, når I lander på Maldiverne næste dag.

maldiverne_lily beach resort
lily beach resort_overblik_01 lily beach resort and spa_dame

Dag 2

Ankomst til Maldiverne og ud til Lili Beach Resort

Hvis I vågner, inden I lander, vil I kunne se et uendeligt blåt hav og nogle små hvide øer - det er Maldiverne, som skal være jeres hjem den næste uges tid. 

Når I har passeret gennem paskontrollen og fundet jeres bagage, møder I den person, som følger jer ud til resortets private lounge, og her skal I vente lidt på, at vandflyet bliver klar til afgang. Den barfodede kaptajn flyver jer sikkert det sidste stykke ud over havet og lander på vandet lige foran resortet - i det øjeblik er vi sikker på, at smilet breder sig i jeres ansigt.

Inden længe er I på vej til jeres skønne værelse: en Beach Villa på stranden eller en Deluxe Water Villa, hvis I har valgt at opgradere jeres ophold, og der går heller ikke længe, inden I er klar til jeres første svømmetur i den smukke lagune. Uanset værelsestypen er jeres ophold på All Inclusive-basis med stort set frit valg på alle hylder - så I skal nok også en tur forbi baren for at nyde drink med fødderne i sandet.  

  • All Inclusive

Her skal i bo

Overview Aerial Inkluderet i prisen
Maldiverne

Lily Beach Resort & Spa

lily beach resort_overblik_06
lily beach resort_beach villa_01 lily beach resort_deluxe vand villa_02

I indkvarteres i en dejlig Beach Villa (tv), dog med mulighed for at opgradere til en Deluxe Water Villa (th). Det bliver ikke svært at nyde tilværelsen her.

Dag 3-7

Maldiverne, skønne dage på stranden

Dagene kommer til at gå med afslapning på stranden, svømmeture og dejlige måltider i de tre restauranter, som resortet kan prale med.

Lili Maa er resortets lækre buffet-restaurant og det sted, I som regel spiser i, når I på All Inclusive-pakken. Herudover bydes I på en gratis middag i en af a la carte-restauranterne Tamarind med fokus på Østens køkkener eller Teppanyaki, som er japansk.

Lili Beach Resort har et af Maldivernes bedste husrev, og det ligger kun 3 meter fra stranden, så I vil også få en del tid til at gå med at snorkle mellem smukke koraller og farverige fisk. Herudover kan I surfe, sejle i kajak, spille beach volley og meget andet. Resortet giver jer to gratis udflugter blandt de aktiviteter, som ellers kræver betaling - det kunne f.eks. være en speedbådtur, sunrise fishing eller en banana ride - jo, jo - der er nok at tage sig til. 

I kan også forkæle jer selv med en behandling i spa'en - nyd f.eks. en massage, mens I lytter til bølgernes blide brusen.

I løbet af dagen forkæler personalet jer med små overraskelser, som lækre snacks, mens I ligger ved poolen

Som noget helt særligt bydes der på gratis cigaretter i baren - det ser man ikke mange steder i dag!

  • All Inclusive

Her skal i bo

Overview Aerial Inkluderet i prisen
Maldiverne

Lily Beach Resort & Spa

lily beach resort_strand_02

Dag 8

Maldiverne og hjemrejse

I dag må I desværre indstille jer på, at hjemrejsen begynder. Men I kan godt nå et par dukkerter, inden det går tilbage til den internationale lufthavn. Flyveturen er igen med vandflyet eller alternativt med et lille jetfly fra en lufthavn tæt på resortet. I har et stop i Istanbul, inden I lander i Danmark næste dag.

Dag 9

Ankomst til Danmark

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Stine Sørensen 03

Stine Solbjerg Sørensen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

NYHED! Reunion Cilaos

Vulkaneventyr på fire hjul Réunion Individuel rejse

Den smukke ø Réunion ligger øst for Madagaskar og er et sandt paradis for naturelskere. Nem at komme til kun en times flyvning fra Mauritius.

Saint-Gilles Les Bains (1 nat) Cilaos (1) La Plaine des Cafres (1) Hell-Bourg (1)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)