Grønne rismarker i Vietnam

Rejser til Asien

En sanselig affære

Oplev Asien med Stjernegaard

Krydderiet til dit liv

Asien er munke, der samler almisser i morgengryet, bidende kulde i Himalayas øverste luftlag, gadekøkkener, som blæser vinde af mados ud i gaderne og døsige palmekroner, der kaster skygger i det hvide sand. Asien er en sikker leverandør af strandferie, natur og kulturchok i lige netop den dosis, der giver dig lyst til at rejse til Asien igen og igen.

Geografisk set er Asien en overvældende størrelse, der starter ved Tyrkiet og strækker sig helt til Japan og Korea i øst, Rusland i nord og Indonesien i syd. Inden for de geografiske grænser gemmer sig en mangfoldighed uden lige samt natur i alle fortolkninger – der er mildest talt ikke det, du ikke kan opleve, når du rejser til Asien.

Ring eller skriv til os
Jessica Roda Tolentino
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent

Hvorfor rejse til Asien med Stjernegaard?

Når du rejser til Asien med Stjernegaard, kan du se frem til en rejse, der forener det storslåede, det skæve og det sanselige. Går turen til Japan, er der både traditioner og højteknologi på skemaet. Har du set dig varm på en rejse til Thailand, kan du glæde dig til øhop, storbyliv og vild natur krydret med hjertevarme og god mad. Har du altid drømt om at rejse til Bali, står vores lokale team klar til at vise dig øens mest underfundige afkroge og største seværdigheder.

Vores rejser til Asien går altid et spadestik dybere. Det handler ikke kun om, hvor du rejser hen – men i lige så høj grad om hvordan du rejser og hvor store indtryk, du vender hjem med. Derfor har vi allieret os med de bedste samarbejdspartnere, håndplukket vores hoteller og fundet lige præcis de oplevelser, der sætter sig som evige rejseminder.

 

cambodia - cambodia_munk_05_2

Vær at vide om Asien

Asiaterne

Der bor mere end 4,6 milliarder mennesker på kontinentet. Det svarer til mere end halvdelen af verdens befolkning.

Thailand

Er det eneste land i Sydøstasien, der aldrig har været koloniseret af europæerne.

Højt at flyve

Asien kan både prale af at lægge jord til klodens højeste punkt på Mt. Everest (+8.848 m) og det laveste punkt ved Challenger Deep i Marianergraven (-10.929 m)

4 ud af 5

Fire ud af verdens fem mest menneskerige lande ligger i Asien: Kina, Indien, Indonesien og Pakistan.

Hvor kan jeg komme hen i Asien?

Nogle rejsemål er oplagte at opleve med dansk rejseleder. Andre er fortræffelige valg til dig, der rejser på egen hånd. Her er nogle af vores favoritter.

Thailand – et sikkert hit

Få steder er så populære som Thailand – og med god grund. I Thailand finder du ro og mag, strande, der er endnu smukkere i virkeligheden end på postkortet, god mad og venlige mennesker. De fleste forbinder Thailand med badeferie ved Andamanerhavet eller i Siambugten, men glem ikke at snuse til Bangkok eller tag på opdagelse i nogle af landets smukke nationalparker.

God, bedre, Bali

Bali er en af vores ’all time’ favoritter. Når du rejser til Bali med Stjernegaard, får du ikke kun chancen for at opleve en af verdens mest charmerende øer med alt hvad det indebærer af mennesker, kultur, strandliv, vulkaner, jungle og meget andet. Du får nemlig også chancen for at opleve Bali med vores eget lokale team, der brillerer gang på gang… og så taler nogle af dem endda dansk!

Vild med Vietnam

Vietnam pirrer smagsløgene og overrasker kulturelt. Her kan du dykke dybt ned i historien om Vietnamkrigen, dase ved stranden, gå på opdagelse blandt nogle af verdens smukkeste risterrasser og sejle i Halongbugten eller på Mekongdeltaet. Vietnam bugner med oplevelser, og selv om det kan virke som en stor mundfuld, så kan det faktisk lade sig gøre at opleve rigtig mange sider af landet på én rejse.

En malaysisk mikstur

I Malaysia er der næsten ikke det, du ikke kan opleve. Tag på storbyeventyr i Kuala Lumpur, rejs videre til magiske George Town, nyd et par dage på Langkawi, inden du begiver dig ind i nogle af verdens ældste regnskove – eller helt ud til perlerækken af øer øst for Malaccahalvøen. Går turen til den malaysiske del af Borneo, kan du glæde dig til et møde med en storslået natur og de nuttede orangutanger.

Sanselige Sri Lanka

Få steder sætter et aftryk på sjælen som Sri Lanka. Her møder du et hjertevarmt folk, der tager imod dig med åbent sind, samtidig med de er helt rodfæstede i egen kultur. At rejse i Sri Lanka er som at tage på skattejagt gennem en sand ønskeø. Undervejs besøger du gamle templer, du oplever måske ceremonier, der udspiller sig på åben gade, og du får chancen for at opleve en alsidig natur med vilde dyr, flotte strande og bjerge.

Kulturchok i Myanmar

I mange år var Myanmar, det gamle Burma, ikke et sted man rejste til. Det er det heldigvis i dag, og det er bare med at komme afsted. Kulturen er stadig ganske ufortyndet, og du kan glæde dig til en række finurlige oplevelser undervejs, når du cykler gennem Bagans pagodelandskab, besøger Mandalay og kører i tog over Gotheik-viadukten. En perlerække af kulturchok, du vil mindes til evig tid.

Vejret i Asien – hvornår er det bedst at rejse til Asien?

Asien er på alle måder en overvældende størrelse, og klimaet er derfor et vidt begreb. Tjek vores vejrtabeller for Asien og bliv klogere på, hvordan klimaet og vejret er på dit rejsemål.
Se alle vejrkort

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm
Vietnam Sapa

Bestil Asien kataloger

Søger du inspiration til din Asien rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Læs mere og bliv inspireret

Asien til dit temperament

Find en side af Asien, der matcher dine drømme, familieforhold, ferieuger og særlige krav og sjove ønsker.

Din guide til Bali – 15 ting du skal opleve

Bali bugner af oplevelser. Vi guider til 15 sjove eller bedårende påfund, du måske ikke vidste, du skulle drømme om.

Alt det du ikke vidste, du skulle opleve i Thailand

Thailand overrasker! Tag med til alle hjørner af Smilets Land og bliv inspireret til vilde eventyr.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)