Skip to main content

Rejser til Rawa Island

Malaysia

malaysia - Rawa island_01

Et afstressende eksil

Rawa Island har bare ét resort, og mere behøver du såmænd heller ikke på disse kanter.

Øen ligger 16 kilometer fra fastlandet, men her er en verden til forskel, hvilket du straks mærker, når du nærmer dig den lille, grønne ø, hvor palmerne svajer ind over den fine, hvide strand.

Selv om øen ikke er stor, kommer du ikke til at kede dig. Få meter fra stranden finder du et spektakulært koralrev, som du snildt kan bruge dage på at udforske. Marinelivet i denne del af Malaysia er blandt verdens smukkeste, og Rawa Island er absolut et af de bedre steder at opleve det. Både for børn og voksne. Har du udforsket revet ud for kysten, gemmer der sig endnu flere godter længere ude, som kan opleves på en bådtur.

Vil du se lidt af ”nærområdet”, arrangerer resortet katamaranture til omkringliggende øer. Øen kan naturligvis også udforskes til fods ad ’The Island Walk’ – en tur på 45 minutter gennem det grønne og op til en række udsigtspunkter. Vil du helt til tops, kan du også komme det!

Vil du mere end snorkling, har øens resort også et dykkercenter, der både tilbyder dykkerkurser og ”fun dives”.

Rawa Island er sådan et sted, unge, gamle, par og familier kommer hen for at nyde livet og komme helt ned i gear. For børnene er her både vandrutsjebane og legeplads, mens de voksne kan tilbringe et par timer i hotellets spaafdeling. Ellers kan du se frem til en indkvartering i hyggelige bungalows, hvor du aldrig er langt fra stranden.

Derfor skal I rejse til Rawa Island

  • Øde ø-stemning
  • Kridhvidt sand og turkisblåt vand
  • Ren afslapning
malaysia - Rawa island_snorkling_03 malaysia - Rawa island_dykning_01

Rejser til Rawa Island

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

malaysia - Rawa island_dreng_01

Skønt at besøge Sukau Rainforest Lodge. Sejlturene på floden var fantastiske. Ligesom orangutang-rehabiliteringscenteret var det. De mange canopy walkways var også et hit hos os.

Katrine Nielsen, Kolding
4.5   (109 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Rawa Island

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)