Skip to main content

Udtalelser fra gæster, der har været i Malaysia

Udtalelser

malaysia - kuala lumpur_thean hou tempel_02

Se hvad vores gæster siger...

Alt var godt, jeg er så fuld af skønne oplevelser

En perfekt tur med en dejlig rejseleder, en masse fine oplevelser, en fin størrelse rejsegruppe, og selv vejret var fantastisk!

Alt var godt, jeg er så fuld af skønne oplevelser. Pia er den fødte rejseleder. Hun kan bare det med at sørge for at alle bliver set og snakket med. Hun får formidlet sin viden om landet på en behagelig måde. Vi var så heldige at møde familie/ven til Pia som kunne give os nogle spændende oplevelser....det er jo heldigt med lokale kontakter :)

Det er også skønt at rejselederen kan sproget, og kan formidle guidens viden videre, det er guld værd. Stor respekt herfra til Pia.

Gæst:
Lissa, Frederiksberg C

Pia er en rejseleder med stor viden

En yderst interessant rejse med mange spændende indslag. Hotellerne var ganske udemærkede og det var dejligt at slutte af med et par dage på Langkawi. Pia er en rejseleder med stor viden om de lokale forhold.

Gæst:
Jørgen, Thyborøn

Meget godt tilrettelagt med alsidige oplevelser

Meget godt tilrettelagt med alsidige oplevelser både i by og land.
Meget tilfreds med rejseleder. Yderst kompetent og imødekommende.
En stor fordel, at hun kunne sproget og havde bekendte i området.

Gæst:
Aase, Vester Skerninge

Meget vidende og hjælpsom rejseleder

Meget vidende, hjælpsom og imødekommende rejseleder med personlig charme og forståelsen for enhver rejsendes behov. Flere store oplevelser med:

1. Historiske bydele i Melaka, Ipoh og George Town.
2. Moderne pulserende byliv i Kuala Lumpur og Singapore.
3. Naturoplevelser i Cameron Highlands og Royal Belum.
4. De lokales venlighed.
5. At der ikke er slående fattigdom som andre steder i regionen.

Jeg kunne også godt lide vores rejsegruppen med 16 rejsende. Alle var meget venlige overfor hinanden.

Gæst:
Alexander, Søborg

Helt i top

Pia Lund Poulsen var en oplevelse i sig selv. Om der så var mere guld på jorden, fås det ikke bedre end Pia. Alle byerne, turene og alle oplevelserne var helt i top.

Gæst:
Ken Kreutzmann, Valby

Intet vi ville undvære

Rejsen og rejselederen var helt i top. Pia er meget vidende, og der blev formidlet på en dejlig og let forståeligt måde. Også meget imponerende den måde hun hurtig opfattede, hvad der var interesse i at både se og høre mere dybdegående om. Ingen var i tvivl om, at hun var mere end almindeligt inde i stoffet. Både kulturen og de anderledes tankemåder i et sådant multikulturelt samfund. Det er meget svært at nævne nogle oplevelser frem for andre, intet af det ville vi undvære.

Gæst:
Svend Erik Kristensen Korgaard, Storvorde

Kan virkelig anbefales

Pia er en meget dygtig og vidende rejseleder. Hun er stille og rolig og fortæller i et roligt tempo. Pia kan virkelig anbefales, ligesom oplevelserne i Singapore, Melaka, Kuala Lumper og besøget ved et lokalt stammefolk. Endnu en stor tak til Pia og også resten af deltagerne, som vi synes, vi havde det godt og sjovt sammen med.

Gæst:
Anne Marie & Gert, Storvorde

Et hit hos os

Skønt at besøge Sukau Rainforest Lodge. Sejlturene på floden var fantastiske. Ligesom orangutang-rehabiliteringscenteret var det. De mange canopy walkways var også et hit hos os.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.5   (109 anmeldelser)
Destination:
Malaysia
Gæst:
Katrine Nielsen, Kolding

Dyrene i deres naturlige omgivelser

Regnskoven og at se dyrene i deres naturlige omgivelser var en stor oplevelse. Ligesom Gaya er et dejligt sted at slappe af.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.5   (109 anmeldelser)
Destination:
Malaysia
Gæst:
Kenneth & Lilian, Herlev

Alt klappede

Vores vandreture med vores guide Peter i junglen/regnskoven, samt sejlturen i mangroven gjorde indtryk. Derudover var det også en oplevelse at sejle ud til langhuset samt overnatningen/opholdet der. Generelt en super fin tur. Stor ros til vores guide Peter. Vi vil ikke være bange for at booke hos Stjernegaard igen, da alt klappede.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.5   (109 anmeldelser)
Destination:
Malaysia
Gæst:
Susanne Friis, Lille Skensved

Helt fantastisk

Helt fantastisk. Stor oplevelse at vi oplevede elefanter og orangutanger i fri natur. Ved Kinabalu-nationalparken var vi heldige at se verdens største blomst, der var endda mere end en. Hel fantastisk oplevelse at bo på Bunga Raya Resort. Tak for en fantastisk tur, som vi alle 6 var meget glade for.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.5   (109 anmeldelser)
Destination:
Malaysia
Gæst:
Birthe Gammelgaard, Kgs. Lyngby

Fauna og flora til fulde

Vi fik mere ud af guiderne, og bedre forplejning, end vi havde forventet. Det var virkelig positivt. Vi kunne godt have brugt en dag eller to mere i regnskoven. Ikke fordi vi manglede at se eller opleve noget, men fordi det var en fantastisk oplevelse bare at være der. Vores stopover i Singapore var en fantastisk kontrast til Malaysia, og de "gratis" ting, der var med i den voucher, der fulgte med, var var vi meget glade for.

Vi så alle de dyr, vi havde håbet på - og mange andre også. Vores primære mål med rejsen var at se dyrene i deres naturlige levesteder, hvilket blev opfyldt til fulde. Turene på floden i regnskoven og floraen i både botanisk have og regnskoven var store oplevelser.

Denne destination har sammenlagt fået:
4.5   (109 anmeldelser)
Destination:
Malaysia
Gæst:
Ulrik, Hillerød

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.000+ anmeldelser)