bali - bali team_02

Rejser til Bali

Vores Bali-team: din garanti for enestående oplevelser

4,7 (1142 Anmeldelser)

Oplev Bali med Stjernegaard

Hold din ferie på Bali

Langt de fleste vil elske Bali, og det skyldes ikke mindst, at her er noget for enhver. På den lille ø kan du gå på opdagelse gennem rismarker og grøn natur samt besøge et væld af seværdigheder og spændende byer. Du kan bestige vulkaner, bade i vandfald, se solen gå ned fra en restaurant i strandkanten og dase i palmeskyggen.

Bali byder også på rigtigt gode muligheder for at dyrke aktiviteter for krop og sjæl såsom snorkling og dykning i det krystalklare vand samt yoga i skønne omgivelser. De blå bølger lokker surfere hertil fra hele verden, men måske er du mere til afslapning ved poolen? Det får du rig mulighed for på din ferie på Bali, hvor du nærmest ikke kan opdrive et hotel uden en indbydende pool.

Overalt møder du en lokalbefolkning, for hvem religionen er en naturlig del af hverdagen - noget du ikke kan undgå at opleve, hvis du besøger nogle af øens mange smukke templer, men såmænd også på gaden, hvor der ofte er mulighed for at overvære ceremonier og optog.

Rejs til Bali, og mød et skønt sammensurium af hjertevarme mennesker, spændende lokale traditioner, fantastisk klima, overvældende natur og skøn badeferie. Vi arrangerer rejser til Bali hele året, så vi har rejsen til dig, hvad end du foretrækker afrejse i sommerferien eller en vinterrejse i december, januar eller februar.

Hvorfor rejse til Bali med Stjernegaard?

Alle kan tage en tur til Bali, men Stjernegaard har et par esser i ærmet, der sikrer dig en helt uforglemmelig oplevelse af Gudernes Ø.

Hos Stjernegaard betragter vi vores balinesiske team som en del af familien, og det giver os et helt unikt netværk, der kommer din oplevelse til gode. Sker der noget spændende – et ritual, en ceremoni eller en impulsiv festlighed – er vi de første til at vide det, og vi bringer lynhurtigt nyheden videre til dig.

Da vores Bali-team i foråret 2017 var på besøg i Danmark, dukkede intet mindre end 150 tidligere baligæster op til receptionen for at deltage i det glædelige gensyn. Det siger måske lidt om, hvilket indtryk vi efterlader vores gæster med, når de besøger Bali. Ja faktisk forholder det sig således, at hele 95% af dem, som rejser til Bali med Stjernegaard, vender tilfredse tilbage.

Læs udtalelser fra vores gæster

Ring eller skriv til os
Kristian Krogh Knub
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Kristian_Knub_300x402

Hvordan vil du opleve Bali?

Med Stjernegaard bestemmer du selv, om du vil rejse alene eller følges med en gruppe, når du rejser til Bali.

Rundrejser til Bali Med dansk rejseleder Individuelle rejser Rejs på egen hånd
bali - sanur_udriggerbaad_solnedgang_01

Værd at vide om Bali

Indbyggertal

Der bor ca. 4,2 mio mennesker på Bali.

Areal

5.633 km2 svarende til lidt mindre end Sjælland. Infrastrukturen betyder dog, at det tager lidt længere at komme rundt. 

Sprog

I Indonesien er der mere end 580 forskellige sprog, men på Bali tales der dog kun indonesisk og balinesisk.

Valuta

Rupiah. 1000 Rp svarer til 0,50 DKK.

Religion

Bali adskiller sig på utallige måder fra Indonesiens knap 13.000 andre øer. Den primære årsag er nok at over 90% af øens godt 4 millioner indbyggere er hinduer.

Gennemsnitlig levealder

Mænd bliver i gennemsnit 60 år, mens kvinder kan forvente 63 år.

Det siger vores gæster ...
Stjernegaards team af rejseledere på Bali
Stjernegaards team af rejseledere på Bali

Hvad kan Stjernegaards rejseledere, som andre ikke kan?

Når du rejser med Stjernegaard, vil du blive mødt af vores balinesiske rejseledere. Enten på hotellet, i lufthavnen eller på en af de mange udflugter. Det balinesiske team har mange års erfaring fra branchen, men det er ikke mindst det faktum, at de fleste af rejselederne er født og opvokset på øen, der gør den helt store forskel.

Med et uvurderligt netværk og en massiv viden om deres ø, sikrer de dig et helt unikt indblik i kulturen, historien og øens bedste gemmesteder.

Og flere af dem gør det i øvrigt på flydende dansk!

Sådan kan du opleve Bali

Der er mange måder at opleve Bali på. Vi tilbyder et bredt udvalg af pakkerejser, og du bestemmer selv, om du vil udforske øen på en skræddersyet rejse eller i selskab med en gruppe.

Individuel rejse / rejs på egen hånd
Stjernegaard tilbyder en række rejseforslag til dig, der gerne vil opleve Bali på egen hånd, sammen med din familie eller din rejsepartner. Måske skal du på bryllupsrejse eller generationsrejse? Vi kan skræddersy rejsen præcis til dine behov. Vi sørger for al transport, indkvarterer dig på de hoteller, du ønsker, og så lægger vi i øvrigt altid oplevelser ind på vejen, når du skal fra et sted til det næste. En rejse efter jeres næse – med Stjernegaard i ryggen.

Mageløse oplevelser
Der er flere rigtig gode muligheder for at opleve Bali på en fast tilrettelagt rejse, hvor du rejser med en gruppe. Her vil I typisk bo 3-4 steder undervejs, og der vil være mulighed for tilkøb af en udflugtspakke. Faste afgange - gode priser!

Rundrejse til Bali med dansktalende rejseleder
Vil du helt ind under huden på Bali og opleve det hele, kan du vælge en rundrejse, hvor du rejser med en lille gruppe ifølge med en lokal men dansktalende rejseleder.

Oplevelserne får en tand mere dybde, og der er rig mulighed for at suge al den viden til sig, som man har lyst til. 

Kom tæt på lokalbefolkningen ved de smukke rismarker

Oplev Bali på 2 minutter

Hvor mange steder bør man bo på én rejse?

Selv om Bali dækker et areal, der er lidt mindre end Sjælland, byder øen på et utal af forskellige oplevelser. Derfor kan det varmt anbefales, at rejsen tilrettelægges således, at der både er tid til strand og store oplevelser.

Med minimum tre forskellige rejsemål på Bali får du mulighed for at opleve det grønne højland med risterrasser og vulkaner, små bjerg- eller fiskerlandsbyer såvel som afslappende strandferie på Balis bedste strande.

Måske endda med en afstikker til Lombok, Lembongan, Gili Trawangan, Flores eller Gili Meno, der er en verden for sig.

Læs mere og bliv inspireret

Din guide til Bali – 15 ting du skal opleve

Bali bugner af oplevelser. Vi guider til 15 sjove eller bedårende påfund, du måske ikke vidste, du skulle drømme om.

Rejs til Bali med eksperterne!

Oplev det ægte Bali i selskab med Triska og resten af vores dansktalende team. Lær Triska at kende her!

Bali med børn – 8 ting I skal opleve

Pak kufferten og tag børnene med til Bali. Her er alt for de eventyrlystne, de små strandløver og de nysgerrige.
bali - ubud_rismark.17_2
bali gili lombok_katalog forside bali magelose katalog forside bali sansernes oe_RR katalog forside

Bestil Bali kataloger

Søger du inspiration til din Bali rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

I er superheldige med at have en guide som Ari Oka - han er virkelig fantastisk og vil bare så gerne fortælle og udvide gæsternes viden om Bali.

4,7 (1142 Anmeldelser)

Hvor er det bedst at snorkle og dykke på Bali?

Bali er en populær snorkel- og dykkedestination med en bred pallette af undervandsattraktioner, der spænder fra havskildpadder og farverige fisk til spændende vrag, der lokker de mere garvede dykkere.

Mange af de bedste snorkel- og dykkespots ligger tæt på østkystens populære stranddestinationer, men også de mere afsidesliggende undervandsområder er værd at opsøge.

Sanur

Bare 10 minutter i båd fra Sanurs skønne strand finder du et smukt rev med et vildt marineliv. Her kan du bl.a. se revhajer, klovnefisk og en masse andre farverige beboere. Et nemt og bekvemt udgangspunkt for at opleve livet under overfladen.

Nusa Penida

Øen ligger ca. en time fra Sanur med speedbåd og er hjemsted for et rigt marineliv. Tag fx dykkermasken på ved Manta Point eller Crystal Bay, hvor du bl.a. kan se revhajer, havskildpadder og mantarokker med et vingefang på op til 4 meter.

Candi Dasa:

Østkystens lille dykkerparadis er særligt interessant for de mere garvede dykkere grundet kraftige strømme, der kræver lidt teknik. Til gengæld er her mulighed for dyk til grotter og huler samt udsigt til napoleonfisk, barracudaer, tun og revhajer.

Amed

I Amed på Balis nordøstlige kyst er der mulighed for to typer af dyk. Et dyk langs klippevæggen eller et strømdyk, der går gennem noget, der minder om et terrasselignende landskab. Det kan være udfordrende at dykke her. 

Menjangan Island

Ved Barat National Park ligger et af Balis mere uspolerede snorkel- og dykkerparadiser ved Menjangan Island. Her er alt fra farverige søstjerner og søheste til dragefisk og tun. Det hænder endda, at der dukker havskildpadder op.

Gili Trawangan og Gili Meno

Her er hele 25 dykkersites med udsigt til kløfter, koralvægge og højderygge. Foruden et forunderligt liv af papegøjefisk, søslanger og sommerfuglefisk er Gili Islands også et af de bedste steder at opleve havskildpadder.

like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)