Skip to main content

Begravelsesceremoni

bali - bali_ceremoni_31

Begravelsesceremoni

Den største fest er livets sidste ceremoni for at fejre døden. Ligbrænding på Bali er en spektakulær affære, farverig, larmende og spændende.

Det tager som regel så lang tid at planlægge og spare op til, at den afdøde ofte har været død mere end et år, når vedkommende endelig skal kremeres.

Indtil da bliver man midlertidigt begravet. Det er også en forfærdelig dyr ceremoni, og derfor slår familier sig ofte sammen i fælles ligbrændingsceremonier. Der er fra officielside forsøgt at afstikke retningslinjer for hvor meget en begravelsesceremoni må koste, efter en række eksemplar på familier der solgt alt og gældsat sig for livet, for at give et familieoverhoved en værdig og pompøs begravelsesfest.

Når liget så efter lang tids festivitas er brændt, skal den ældste søn gøre sin pligt, og se med en pind pirke i asken, så han sikrer sig, at intet er tilbage af den afdøde. Og hvor kommer den afdøde så hen? I Paradis naturligvis - der ifølge balineserne er en tro kopi af Bali.

På Bali er I som turister velkomne til at overvære de farvestrålende optog gennem byen og kremeringsceremonien. Spørg jer hos lokalguiden, på vores kontor eller hotellet, ofte kender nogle en landsby hvor der foregår et begravelsesritual.

Det er kotume at medbringe et mindre beløb til familien og selvfølgelig optræde diskret under ritualet.

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)