bali - gili_baad_mand_01.2

Oplev Bali på egen hånd

Individuelle rejser til Bali

Oplev Bali på egen hånd

Når du rejser på en individuel rejse til Bali, kan du opleve alt det, du drømmer om. Du har friheden til at udforske øen i dit tempo og efter dit humør. Eller du kan vælge at tage med på nogle af Stjernegaards mange udflugter, hvor engelsktalende lokale guider viser dig det bedste af Bali. Hvor meget eller hvor lidt, du vil opleve, bestemmer du helt selv.

Foruden det brede udvalg af udflugter sikrer vi dig også en række spændende oplevelser, når vi lægger et par stop ind på vejen fra sted til sted. Det gør vi dels for at sikre dig en mere overkommelig køretur. Dels fordi du ikke skal snydes for nogle af de mange oplevelser, der gemmer sig mellem A og B.

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

LHN

Vi sikrer dig Balis bedste oplevelser

En rejse på egen hånd er for dig, der gerne vil have friheden til at vælge til og fra – og friheden til at opleve Bali i dit tempo.

bali - gili_baad_04

Hvorfor rejse på egen hånd?

En rejse på egen hånd er for dig, der gerne vil have friheden til at vælge til og fra – og friheden til at opleve Bali i dit tempo.

Når du rejser på egen hånd, kan du få lige så mange dage i nationalparken eller på stranden, som du ønsker, og du skal ikke tænke på andre end dig selv og din familie.

Når du rejser på egen hånd med Stjernegaard, skal du ikke være bange for at famle i blinde. Vi giver dig masser af tips og guidelines og tilbyder desuden en række spændende udflugter, så du er sikret Balis bedste oplevelser i det omfang, du ønsker.

Er det nemt at rejse på egen hånd på Bali?

Når du rejser med Stjernegaard, får du følelsen af at udforske Bali på egen hånd, men med det sagt, er du aldrig helt på egen hånd. Stjernegaard sørger for transport og hoteller, ligesom vi har tilrettelagt en række udflugter med engelsk- eller dansktalende guide, som du frit kan vælge mellem.

Med andre ord, vi har banet vejen for dig, så du kan opleve Bali i dit tempo, velvidende at du altid har Stjernegaard i ryggen.

bali - bali_ceremoni_37

Arrangerer Stjernegaard skræddersyede rejser til Bali?

Hos Stjernegaard har vi udarbejdet en række spændende rejseforslag, der appellerer til dig der vil udforske kulturen, dig der vil ligge på stranden og dig, der vil være aktiv i naturen – eller dig som vil lidt af det hele på én ferie.

Har du brug for et par ekstra dage på stranden, er der et særligt område, du gerne vil nærstudere, eller drømmer du om en afstikker til en helt anden ø, kan vi justere de eksisterende rejseforslag – eller skræddersy en rejse lige efter dine drømme.

Vi havde en rigtig dejlig rejse til Bali - alt var perfekt: rejsen, hoteller, lokale guider m.m.

4,7 (1142 Anmeldelser)
bali - pura ulu danau_tempel_20

Vil du tale med en ekspert?

Hos Stjernegaard er vi Bali-eksperter, og det kommer dig til gode før du rejser, såvel som når du befinder dig på Bali. På kontoret i Lyngby har vi en række eksperter, der besøger Bali flere gange om året for at sikre, at vi altid er opdateret på hoteller, oplevelser, vulkanudbrud mv. Hertil har vi et stærkt team på Bali, der hjælper dig til en uforglemmelig Bali-oplevelse, når du er landet i det lille indonesiske paradis.

Ring til os på tlf.: 4526 0000 og få en snak om, hvordan din rejse til Bali skal tilrettelægges. Eller kig forbi kontoret på Lyngby Hovedgade 60, 1. sal og bliv inspireret til dit eventyr på egen hånd.

Hvordan foregår transporten?

Transporten fra lufthavn til hotel og fra sted til sted foregår altid med privat transport på land, evt. sammen med andre rejsende med Stjernegaard. Således kan du regne med, at chaufføren altid ved, hvilket fly du rejser med, hvor du skal hen og hvilke oplevelser, der evt. er lagt ind på vejen.

Går rejsen med båd til fx Gili, Lombok eller Lembongan, køres du med privat transport til og fra færgeterminalen. Vi har selvfølgelig sikret dig billetten på forhånd, så du blot skal stige ombord og nyde sejlturen.

Hvordan er indkvarteringen, når man rejser på egen hånd?

Vi har håndplukket en række spændende hoteller, der spænder fra små rustikke bungalows til luksushoteller, boutiquehoteller og private villaer. På en individuel rejse kan du således bo så luksuriøst eller så hjemligt, som du ønsker det – og vi kan selvfølgelig også mikse de forskellige hoteltyper, så du får mulighed for at opleve lidt af det hele.

Se alle områder og hoteller på Bali

bali gili lombok_katalog forside Bali_Mageløse_ubud lovina jimbaran_dec15 bali magelose katalog forside

Bestil Bali kataloger

Søger du inspiration til din Bali rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Læs mere og bliv inspireret

Rejsetrends 2022: Her skal du hen!

Udlev din rejsedrøm på individuel rejse eller rundrejse: aktive ferier til urskoven, langtidsferien i Spanien eller et smut til paradis.

Rejsetrends 2021: Her er vores bucket list

21 rejsedrømme vi håber på at indfri i 2021 - fra offline travel til fart over feltet. Fra Grønland til det indonesiske øhav!

Guide: Her er verdens smukkeste natur

Tag med til alle verdenshjørner og tag for dig af buffeten af øjenguf i alle afskygninger. Fra geotermiske vidundere til rustik klippekeramik.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,7 af 5 (1.540 anmeldelser)