Skip to main content

Rejser til Lombok ved Bali

Bali

bali - lombok_strand_01

Overvældende underspillet

Lombok er en spejling af Bali og alligevel en helt anden verden. Begge øer har en fortryllende grøn natur, risterrasser, smukke strande og vulkaner, men hvad naturen har af fællestræk, har kulturen af modsætninger.

For mens balineserne er hinduer og dyrker deres tro eksplicit i gadebilledet, er muslimerne på Lombok lidt mere diskrete, og de jager måske ikke den gode karma i helt så høj grad som balineserne gør. 

Bali er et oplagt rejsemål, hvis man vil ud i naturen, men Lombok er om muligt endnu mere interessant for de sande eventyrere. Her står Rinjani-vulkanen som kronen på værket i en højde af 3.726 meter, og det kræver en hel dag – fra solopgang til den sene eftermiddag – at nå herop.

På turen kommer I forbi vandfald og vandløb, til tider skal I nærmest kravle over sten og klipper på den stejle vandring, men når først I når til tops, er anstrengelserne hurtigt glemt.

Her står I foran et gigantisk krater fyldt med det fineste blå vand, omringet af noget, der ligner et fortidslandskab. Natten tilbringes i telt på toppen, og først når solen står op møder I det allersmukkeste syn – solopgang over Rinjani.

Skal det være knap så aktivt, når du rejser til Lombok, byder øen også på et utal af naturoplevelser i light-udgaven samt formidabelt strandliv. Særligt i Senggigiområdet, hvor I finder hvide sandstrande med turkisblåt vand i bedste bountystil.

Tag på ferie på Lombok som en kontrast og et supplement til Bali, og lad jer inspirere af de forskellige kulturer og nuancer I møder.

I kan rejse til Lombok året rundt - klimaet er ganske behageligt med en gennemsnitlig temperatur på 28 grader. Her findes hoteller og resorts af god kvalitet - de fleste af dem ligger direkte på stranden på det vestlige Lombok - lige over for Bali. 

Derfor skal I rejse til Lombok

  • Fantastisk regnskov og smukke strande
  • Fin kultur og autentisk hverdagsliv
  • Oplev Rinjani-vulkanen, 3.726 m
bali - lombok_rinjani_solopgang bali - Lombok_vandfald_04

Rejser til Lombok

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

bali - lombok marked_01

Fantastisk tur. Triska, guiden, som kunne tale et perfekt dansk, efter 6 mdr.`s intensiv kursus. Utroligt!!

Hanne, Frederiksberg
4.7   (1.412 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Lombok

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)