Skip to main content

Privatchauffør

bali - bali_cykeltaxa_01

Fra hotel til hotel med privatchauffør

De fleste af vores gæster vælger at bo flere steder på Bali. Når I f.eks. skal fra jeres hotel i Sanur til jeres hotel i Ubud, er det oplagt at bruge transporten til at opleve en masse - vi kalder det Stjernegaards sightseeing transport.

Balis beskedne størrelse gør den ombejlede tropeø til et foretrukket valg, når oplevelsesferie kombineres med badeferie. Alle attraktioner ligger i kort afstand fra de populære strandområder. På ganske få timer kan I nå øens centrale højland. Undervejs på den komfortable køretur kan I nyde de mest spektakulære naturscenerier, fascinerende vulkaner, kratersøer og maleriske risterrasser. I besøger de smilende balinesere i deres hyggelige landsbyer og ser templer, hvor religionen lever og er en del af dagligdagen.

Sammensæt jeres Bali-rundrejse med de steder og hoteller i netop det antal dage, I ønsker. Bind hele opholdet sammen med vores specielle sightseeing transport, hvor I får egen bil, chauffør og guide for beskedne beløb. Se mulighederne i prislisten.

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)