Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.7 (1346 anmeldelser)

Udtalelser fra kunder

Destination: Bali

Rejse: Bali i ro og mag

Udtalt af: Bente og Sven, Aarhus

Tak for en veltilrettelagt tur

Så er vi tilbage i Danmark efter en fantastisk tur til Bali og for nogle af os også til Singapore.
Alt har fungeret perfekt på turen. Hotellerne var meget fine og Triska, som guide på vores transportture var et fund - ikke mindst, fordi hun havde en god dialog med børnene.

De tre overnatningssteder var ret forskellige, men meget fine alle sammen.

Udbud som det lidt intime resort, hvor vi brugte en del tid ved poolen, men også havde en rigtig fin tur rundt i Ubud med Triska.

Lovina var en perle med de to huse med egen pool og kort ned til stranden. Her var nogle på snorkle- og dykkertur, mens andre var på delfintur.

Segara-Village kan virke lidt uoverskueligt og vi havde værelser lidt spredt på ressortet, men vi fik det til at fungere fint og brugte også nogle af de overdækkede opholdssteder som base. Vi nød de gode spisemuligheder og børnene brugte megen tid på den lille legeplads plus i poolen. Hvis børnene havde været lidt ældre kunne der måske være lidt udfordringer med at aktivere dem.

Transporturene mellem hotellerne fremhæver alle som nogle af højdepunkterne på turen.

Stopoveret i Singapore kan varmt anbefales. Hotellet var fint og centralt placeret. De mange adgangsbilletter til seværdighederne fungere godt.

Tak for en veltilrettelagt tur.

Destination: Bali

Udtalt af: Elise og Søren

Vi var imponerede!

Jeg har været på masser af rejser, som har været gode og indholdsrige. Dette var den første, hvor der ikke kunne indvendes en eller anden lille ting. Så vi var imponerede.

Vi holdt guldbryllup i Amed og tænkte i første omgang, at det nok var en fejl, men personalet var helt med på at overraske min kone med en fin, fin middag. Vi havde en hemmelighed sammen. Der kommer man nok i højere grad tæt ind på livet af folk, for der foregår jo ikke så meget andet... Og en rørende afsked. 

 

Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Ingrid og Poul, Bramming

I finder ikke en bedre guide til denne tur

Vi mener jeres rejseleder Ari virkelig er et aktiv for jer. Det er sjældent at møde en som brænder så meget for sit job. Det var virkelig hans liv at fortælle om sit land og gøre gæsterne tilfredse. Han fortalte hele dagen og han vidste virkelig også noget om alt det vi så. Han var også god til at gøre nogle impulsive ting, og selv om han aldrig har været i Danmark har han sat sig ind i mange ting, så I finder ikke en bedre guide til denne tur. 

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: familien Lorenzen, Brande

Overbevisende og seriøs

Vi har netop været på en længere tur med dette rejsebureau, og vi kan på det varmeste anbefale virksomheden. Alt var arrangeret perfekt, og vi har været meget tilfredse med den måde, som tingene fungerer på. 

Selv da vi - af egen årsag og dumhed !! - missede en flyforbindelse fra Qatar, lagde rejsebureauet en stor indsats for dagen, og hjalp os igennem med ombooking til andre fly. En stor tak skal rettes herfra, vi var yderst taknemmelige for den hjælp og omsorg, der blev vist overfor os. 

Også en fantastisk oplevelse med en indfødt guide på Bali, som endda kunne tale perfekt dansk. Hun bragte os mange spændende steder hen, og gav os et indblik i kulturen, som vi ALDRIG ved egen hånd havde kunnet tilegne os. Gode hoteller, god service, flinke medarbejdere - alt fungerer perfekt , det er bestemt ikke sidste gang, vi anvender Stjernegaard Rejser

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska, Ari Oka

Udtalt af: Mikael, Tina, Cæcilie og Mikkel

Har givet mange gode minder

Jeg ville lige give en tilbagemelding på vore tur med Stjernegaard - Bali i ro og mag - fra 25. dec. Og 14 dage frem. Helhedsbilledet var en skøn tur - og meget veltilrettelagt.

Det var rigtig godt med de indlagte aktiviteter og udflugtsmål, nu man alligevel skulle flytte fra det ene hotel til det andet. Udflugterne var super og har givet mange gode minder!  Og nogle meget søde guider, hvoraf to var godt dansk talende, på alle turene :)

Stor ros til jer for alt dette!!!

 

 

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Lis & Anders Johansen, Kirke Hylling

Fantastisk oplevelser og ren luksus

Så er vi hjemme igen efter en dejlig rundrejse på Bali. Det var som du havde lovet en fantastisk oplevelse og ren luksus at have sin egen bil med chauffør og guide til rådighed, når vi skulle rundt på øen.

Segara Village i Sanur var fantastisk flot, direkte på stranden og med en lækker have med tre swimmingpools. Vi fik slappet af og kom til os selv efter den lange flyvetur, vi blev på fjerdedagen hentet af jeres lokale guide, Triska, som er både meget sød og dygtig og vi fik en hyggelig dag på turen op til Lovina. Hotel Rambutan ligger godt midt i den hyggelige by, vi havde et par hyggelige dage, selvom hotellet var af en lavere standard end resten af de steder vi boede.

Så gik turen videre til Amed og Blue Moon Villas, et fantastisk hotel, jeg havde nær ikke fået Lis med videre på turen, vi havde desværre kun en overnatning, men her kunne vi måske godt have brugt en af dagene fra Sanur. Så gik det videre til Ubud og selv om de andre hoteller var flotte kunne de slet ikke måle sig med det luksuriøse Komaneka Bisma, hvor vi nød de sidst 4 dage med megen forkælelse.

Turene med Triska var lige som vi havde håbet, vi fik set en masse forskelligt og fik et stort indblik i hvordan dagliglivet på Bali er, og det er en ekstra service at hun taler dansk. 

Vores raftingtur var en smuk og sjov oplevelse, efterfulgt af et interessant besøget i landsbyen, Petang, med rundvisningen hos de familie der lever i kollektivet, som en balinesisk landsby, vel bedst kan betegnes. Cykelturen var helt perfekt med mange stop hvor vi gik ind i rismarkerne mm. formiddagen var dog lidt spild af tid da vi startede turen i en plantage med kaffesmagning som vi havde prøvet med Triska herefter kørte vi til den vulkan som vi havde været på to dage før med Triska.

Vi havde en fantastisk ferie som var på højde med vores tur for et par år siden til De Dansk Vestindiske øer. Vi kan kun varmt anbefale turen til omgangskredsen. 

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Annette Flygare, Slangerup

Fuldstændig fantastisk guide!

Jeg vil gerne fortælle om min oplevelse med Stjernegaard Rejser. 

Vi var så uheldige at vi ikke kunne rejse til Bali, den dag der var booket, jeres søde medarbejder hjalp os med at om booke rejsen til dagen efter. Kanon service. Selve rejsen på Bali, var så godt planlagt og sammensat, at jeg til en hver tid vil vælge Stjernegaard igen, og ikke mindst anbefale jer. 

Men det der gjorde forskellen, var at vores fuldstændig fantastiske guide Triska, som var dansktalende balineser. Hun var med til at ryste alle sammen, og vi fik så meget lokal historie, som man aldrig hvilke have fået ellers. Hun skal have top karakter. Så jeg vil anbefale Stjernegaard til alle, specielt rejsen der hedder Mageløse Bali.

 

 

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Christian, Anna og Malene Falck, Holbæk

En gave at have Triska som guide

Det var en gave at have Triska som guide. Hun har i den grad fortjenesten for rigtig mange "oveni" oplevelser og en masse viden og historie. Dejlig, dejlig guide og menneske.

Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Marianne Fønss, Værløse

Alt klappede

Tusind tak for "velkommen hjem" hilsenen, vi havde en fantastisk tur til Bali :-) Alt klappede som det skulle, hotellerne var supergode og meget forskellige, men lå alle perfekt i både Sanur, Ubud og Lovina.

Transporterne/turene mellem de forskellige byer var rigtig gode, og her må vi bare fremhæve Ari fra Stjernegaard, som vi havde fornøjelsen af 2 gange - han har lært os så meget om Bali, som vi ikke ville have kunnet læse os til selv - samt været utrolig opmærksom på hvad vi havde brug for - så hold endelig fast i ham! Så tusind tak for hjælpen med at lave rejsen.

 

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Helle, Skagen

Et ganske særligt menneske

Triska er på alle måder et ganske særligt menneske - og en helt fantastisk guide! Det var alle enige om! Hun gjorde et stort indtryk på os alle sammen - ikke mindst gennem sin stille, naturlige væremåde, men også igennem det, hun indviede os i fra sit eget liv og egen hverdag. Det gav på alle måder denne rejse en ekstra dimension.

Dertil kommer, at det naturligt aftvinger en fantastisk respekt, at et menneske har kunnet lære sig sproget og tilegnet sig indsigt i vores kultur på så kort tid og på et så fornemt niveau - uden at have været i DK.

Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Sanne & Niels i Aalborg og Lars & Helle i Storvorde

Ari Oka er virkelig fantastisk

I er superheldige med at have en guide som Ari Oka - han er virkelig fantastisk og vil bare så gerne fortælle og udvide gæsternes viden om Bali. Samtidig gør han også rigtig meget for selv at få mere viden om Danmark. I burde sende ham til Danmark på besøg, så han kan se alt det, som han egentlig ved så meget om uden at have været der. Han er virkelig guld for jeres rejseselskab.

Destination: Bali

Udtalt af: Tove, Svendborg

Professionel på en personlig måde

Jeg har rejst med Stjernegaard til Bali på en vidunderlig rejse med gode overnatningssteder. Den største oplevelse (udover at se det smukke land)  var vores guide Putu Eka, som var professionel på en personlig måde. Fantastisk dygtig til at informere - lige fra øens beplantning til om dens infrastruktur.

Jeg er en gammel "knark" som har rejst verden tynd, men det at møde en dygtig/kompetent person som Putu Eka gjorde et stort positivt indtryk.

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Familien Ruby

Alting klappede til punkt og prikke

Vi havde en FANTASTISK tur til Hong Kong og Bali, og du havde fuldstændig ret i, at det var nogle helt unikke hoteller, som du havde fundet til os. Vi var især helt vilde med Komenika Bisma i Ubud og Damai i Lovina..... vi elskede hotellerne så meget, at jeg næsten havde helt dårlig samvittighed over, hvor meget tid vi tilbragte der.

Den gastronomiske oplevelse på Damai var en uforglemmelig bonus, qua mit job er jeg meget involveret i top gastronomien i Danmark, så den kombinerede balinesiske/danske fortolkning af de lokale råvarer var virkelig interessant. Jeg ser frem til at møde den tidligere danske køkkenchef på Damai, som huserer på Bistro Boheme i Kbh, når jeg skal til stor gallafest der i oktober.

STOR ros til Petang Village... nu har jeg lige glemt navnet på den lokale kvinde bag, men jeg var dybt fascineret af hende, hendes liv og aktiviteter. River rafting i Petang står som en af de ting, vi ALDRIG vil glemme, var så helt utroligt smukt og guiderne gjorde utrolig meget for at det blev en skøn oplevelse.

Hvis I på et tidspunkt skal udvide aktiviteter i Ubud, kan jeg varmt anbefale Baligobike. Vi var på en super mountain bike tur med dem, hvor der blev udvist lige så meget hjertevarme og engagement, som i Petang. Alt i alt havde vi en fantastisk tur, hvor alting klappede til punkt og prikke..... så tusind tak for det.


Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Jeanne og Bo, Hvidovre

Ari var meget dygtig

Vores guide Ari var meget dygtig og ansvarsbevidst. Han brændte for at fortælle alt om Bali og var meget opsat på at gøre vores tur til en helt speciel oplevelse. Han talte fantastisk godt dansk og var meget behagelig at være sammen med. Også en stor ros til vores chauffører!

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Bente og Ole, Hørsholm

Vi glæder os til at rejse med Jer igen

Næsten lige hjemkommet fra en dejlig ferie på Bali med vores familie fra Los Angeles, vil jeg lige benytte lejligheden til at sige 1000 tak for er rigtig godt arrangement. Selv om der var lidt "fnidder" med værelserne til familien fra Los Angeles da vi ankom blev alt løst til vores store tilfredshed.

Jeres lokale kontor var også til stor hjælp med at arrangere ture i Ubud. Vi glæder os til at rejse med Jer igen og har allerede bestilt en rejse til Thailand i marts udelukkende baseret på den gode service I har ydet.

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Hanne & Jens, Vamdrup

Meget spændende fortæller

Triska er en meget spændende fortæller. Hun er pædagogisk og alt hvad hun fortæller er interessant. Vi oplevede utroligt meget, og hun løste problemer meget kreativt. Hun var omsorgsfuld og humoristisk. Hun fik os med ind bag facaden af rigtig mange ting. Det var SÅ spændende. Triska er en af de bedste rejseledere jeg har oplevet!

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Susanne & Knud, Holte

Det var Triska der gjorde det levende

Rismarkerne, templerne og landsbyerne er meget fremmedartede og spændende for os danske, men det var Triska , der gjorde det levende og vedkommende. Hun må være et fund for Stjernegaard, og det kan kun anbefales at man gør hvad man kan for at holde på hende.

Hun er enestående. Både som opvokset på Bali , men også med lyst og evne til at formidle kulturen. Hun er også hjælpsom og lydhør overfor selskabet. Vi var alle imponerede over hende. Og der var mange  af deltagerne, der havde rejst en del.

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Anna Marie & Kurt, Hobro

Fortsæt i samme fremragende stil

Triska er bare helt fantastisk. Uden hendes viden og vilje til at fortælle, ville vi ikke have fået den samme fantastiske oplevelse. Vi kom så tæt ind på balineserne, som vi ikke troede muligt - alt sammen takket være Triska.

Hun er meget omsorgsfuld over for sine gæster og gør alt, hvad der står i hendes magt for at give gæsterne så store oplevelser og ikke mindst en fantastisk indsigt i kulturen, befolkningen, religionen m.m. Hold endelig fast på Triska og beløn hende godt for hendes fantastiske indsats! Det er slet ikke til at beskrive vores glæde over at have haft Triska som vores guide. 

Hotellerne:
Alle dejlige mindre hoteller, som gav en fin atmosfære. Vi rejsende var enige om, at især Rama Shinta i Candi Dasa var meget charmerende - enkelt og godt - og indeholdende ægte balinesisk atmosfære. Alle steder utrolig venlig og god betjening. Alle steder blev vi mødt med hilsener og altid et stort smil.

Om Stjernegaard:
Vi kan ikke forestille os, at det er muligt at blive bedre. Alt var perfekt. Fortsæt i samme fremragende stil. Vi har allerede planer om, at vores næste rejse skal være en rundrejse i Mexico med en uges forlænget badeferie - selvfølgelig med Stjernegaard Rejser!

Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Hanne & Inge, Gentofte

Ari var virkelig et scoop

Vi var så heldige at få samme guide og samme chauffør på alle tre ture, det var en kæmpe fordel, fordi vi lærte hinanden at kende. Norman chauffør: sjov, hjælpsom og meget venlig. Ari: var virkelig et scoop, balinesisk mand, der næsten taler flydende dansk. Han er en stor gevinst for de danske turister, fortæller åbnet om alt, og svarer beredvilligt på alt, hvad et par nysgerrige danskere kan finde på at spørge om.

Han er desuden meget vidende, velforberedt og utrolig venlig, charmerende og besidder en stor portion humor. Min varmeste anbefaling til Ari, giv ham straks lønforhøjelse, han gør et kæmpe arbejde for Stjernegaard, og var med til at gøre vores rejse til noget ganske særligt. Hils ham og fortæl ham det!

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Bonnie og Yvonne

Vores ønsker blev fuldt ud indfriet

Alt var i top, man kunne ikke ønske det bedre end vi fik.  Vi kan kun sige tusinde tak til Maria, der har sammensat vores individuelle rejse, så den fuldstændig og mere til, var den rejse vi håbede på. Igen en stor tak til Maria, som vi vil kontakte for vores næste rejse.   

Salgskonsulenten Maria's gode forslag til turen og udflugter og varme anbefalinger, hvilket blev fuldt ud indfriet. Tak igen til Maria. Vi var også på sightseeing transfer fra Lovina til Jimbaran. Den får også kategori 5. Triska var vores guide på alle transfer-turene og vi var kun 2 rejsene og vi fik top opmærksomhed og så rigtig mange ting på turene og hun fortalte rigtig meget om kulturen og kvindeliv, som vi var nysgerrig på. Endvidere påtog Triska sig en ekstra opgave med at finde en person for os. Tusinde tak for det. Hun får top-kategori 5 også for sit søde og meget charmerende væsen.

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Connie og Hans, Kolding

Vi fik virkelig meget for prisen

Triska var guld værd som guide... Den bedste vi på vore mange rejser har oplevet.
Bliv ved med nuværende standard, så er vi fuldt tilfredse!! Vi har været på Bali flere gange før med andre arrangører. Kunne se, at vi fik virkelig meget for prisen på denne tur.

Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Bodil, Sønderborg

Mange mange roser

Jeg har ikke rejst så meget - men dog - jeg har aldrig haft så god en guide som Ari. Han skal have mange mange roser!! Hans hjælpsomhed og omsorg, så snart vi havde problemer, og hans enorme viden om alt vedr. Bali - I det hele taget var han bare super!

Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Connie & Børge, Ishøj

Kan varmt anbefale Ari

Ari er en fantastisk guide. Meget vidende. Kan varmt anbefale Ari han har en fantastisk humor. Det er første gang, at vi har været så kede af at tage afsked med en rejseleder!

Destination: Bali

Udtalt af: Birgitte og Rene

En rejse vi aldrig vil glemme

1000 TAK for et rigtig godt sammensat program for hele måneden  - det har virkelig været en stor oplevelse og en dejlig og tryg service hele vejen igennem.

Vi kan bestemt anbefale Borneo - Bali som en pakkerejse Borneo-Bali i kombination er super godt og du har gjort det rigtig godt med de indlagte dage til afslapning. En rejse vi aldrig vil glemme. 

Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Anna Marie og Ingemann

Oplevelsesrig tur som vi ikke glemmer

Vi siger mange tak for en fantastisk rejse, vi oplevede og så en masse dernede, ikke mindst fordi vi havde en fantastik guide, i den lokale Ari, som var rigtig god til at fortælle om de lokale ceremonier. Det var en oplevelsesrig tur som vi ikke glemmer.

 

Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Conny & Hans, Snedsted

Ari er meget hjælpsom

Vi var meget glade for Ari på rundrejsen, han har stor viden om Bali. Han er meget hjælpsom og behagelig!

Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Mona, Snedsted

Bare fantastisk

Ari er bare fantastisk - hold fast i ham!!

Destination: Bali

Udtalt af: Susanne & Henning, Greve

Kunne ikke have fået en bedre guide

Rias er meget vidende og kompetent. Har humor og forstår alt dansk.
Kunne ikke have fået en bedre guide.

Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Jette, Roskilde

Ari er et fund

Dygtig, charmerende, hjælpsom. Jeg tror, vi alle elskede ham. Det var fint med 3 meget forskellige hoteller.
På Rama Shinta og Aquarius kom man hyggeligt tæt på personalet, mens Bwuana Ubud jo er lidt mere luksus som så fjerner nærheden. Men alle steder var de ansatte meget smilende, venlige og hjælpsomme. Ari var næsten den største oplevelse på turen. Dygtig, vidende, omsorgsfuld og ikke mindst meget humoristisk . Vi har grinet meget. 

Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Anni & Kaj, Sønderborg

Engageret, veloplagt og venlig

Ari Oka var vores guide på alle ture, og han fortjener al den ros han kan få. Engageret, veloplagt, venlig og imødekommende, og han havde stor viden om lokale forhold- så hold på ham som guide og rejseleder.

Destination: Bali

Udtalt af: Marianne & Christian, Arden

Klart den bedste guide vi har oplevet

Meget spændende udflugter men især var guiden Rias utrolig god til at give os en fornemmelse for balinesisik kultur, religion og historie. Han var god til at relatere til sin egen familie for at give en bedre beskrivelse af balineserne. Han havde et behageligt væsen og en helt igennem fin humor. Og hans danske var let at forstå, meget tydelig i udtalelse. Han er klart den bedste guide vi har oplevet. Stor ros til ham.

Destination: Mageløse Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Susanne, Slagelse

Vi var en fantastisk gruppe

Vi var en fantastisk gruppe. Jeg har aldrig rejst i gruppe før, så det var en behagelig og dejlig overraskelse. Det var en meget oplysende og vidende guide ( Ari ) han burde muteres. Det var et godt program.

Destination: Bali

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Jan og Karin, Allerød

Triska er et fund

Hun er en helt enestående dygtig formidler og kommunikator. Hun ved alt om samfund, familieforhold, kultur, religion og natur. På en charmerende måde får hun også flettet sit eget balinesiske liv ind i hendes fortællinger, og hun er dygtig til at  sammenligne med vores danske hverdag, som hun jo kun kan have læst sig til.

Altid smilende og i godt humør med megen glimt i øjet og på et forbavsende velformuleret dansk. Hjælpsom og tjekket i forhold til arrangementer m.m. En ekstra oplevelse, at vi via hende kan komme i kontakt med lokale. Hun gjorde virkelig en forskel for vores oplevelse af Bali. I burde faktisk invitere Triska og hendes familie på et besøg til Danmark. Det fortjener hun.

Destination: Bali

Udtalt af: Jørgen Nielsen, Borup

Et stort tital

Vi kan desværre ikke hjælpe jer med, at gøre rejsen bedre. Vi er begge meget tilfreds med det hele derfor et stort tital.

Destination: Thailand

Udtalt af: Marianne Flotiin, Frederikssund

Alt var velplanlagt

En fantastisk tur med en super balance mellem aktiviteter og afslapning. Alt var velplanlagt. Guiderne vidste besked og kom til tiden. Alle vi mødte på vores vej var utrolig søde og imødekommende. Hotellerne var skønne, forskellige med hver deres fordele.

Destination: Bali

Udtalt af: Hans, Vallensbæk

Alt var perfekt

Vi havde en rigtig dejlig rejse til Bali - alt var perfekt: rejsen, hoteller, lokale guider m.m.

Destination: Bali

Udtalt af: Bodil, Gistrup

Alt fungerede fint

En dejlig måde at rejse på, uden stres og jag. Alt fungerede fint

Destination: Thailand

Udtalt af: Steen Bartholomæussen, Aars

Vi er yderst tilfredse

Vi er yderst tilfredse med vores ferie på Bali, og det var spændende at bo 3 forskellige steder, så vi oplevede forskellige lokaliteter, og både i Sanur og skiftet til luxushotellet i Ubud og udflugten denne dag var helt perfekt med river rafting m.v.

Destination: Bali

Udtalt af: Birgitte, Varde

Jeg vil gerne sende en stor buket roser til Stjernegaard

Guiden Ari, kan I være stolte af at have ansat. Han er med sin charme, store viden og indsigt en fund som guide. I forbindelse med indlæggelse på hospitalet i Denpasar, mødte jeg en fantastisk hjælpsomhed fra både hotellet, Ari og ikke mindst hospitalet. Jeg fik en særdeles kompetent behandling og både min mand og følte os, trods den alvorlige situation, i trygge hænder. Jeg vil på det varmeste anbefale Stjernegaard som rejseselskab.
Endnu en gang tak 😊 Mvh en også fremtidig kunde,
Birgitte Bloch

Destination: Bali

Udtalt af: Povl, Varde

Stjernegaard er absolut ét af de bedste selskaber vi har rejst med

 Han er simpelthen guld værd for Stjernegaard. Ikke nok med at han kan fortælle alt om Bali, men han er j mester udi dansk historie og har noglegange en tankegang som en dansker. Samtidig er han god til at drage paralleller mellem dansker og balineser.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Jørgen Dalskov, Nakskov

Rejselederen skal i gøre alt for at beholde!

En rigtig god rejseleder som kunne sine ting og var meget hjælpsom og kunne et perfekt dansk selv om hun aldrig har været i Danmark. Rejselederen skal i gøre alt for at beholde!

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Anne Mari Jensen, København S

Tak for fantastiske Triska

Tak for fantastiske Triska hun gjorde det hele værd. Så dejlig person og god god guide. Tak for hende!

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Rias Arsana

Udtalt af: Søren Knudsen, Faaborg

Rias var en helt fantastisk rejseleder

RIAS var en helt fantastisk rejseleder. Han gav os et enestående indblik i balinesisk kultur, familieforhold, religion og natur. Og så var han en dejlig person.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Ida & Peder Feldsted, Augustenborg

Guld værd

Triska er en meget kompetent guide og har, med hendes viden og engagement, gjort vores tur helt unik. Hende må I "passe på" - hun er guld værd for jer.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Tove Falkenberg Locht, Højbjerg

Fuldstændig fantastisk

Rejselederen Triska var fuldstændig fantastisk - har aldrig fået så magen god og brugbar information på nogen rejse. Samtidig var hun utrolig sød og hjælpsom - og altid i godt humør.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Birgitte, København Sv

Jeg ved ikke hvordan man skal rose Triska nok

Triska er den bedste rejseleder man kan tænke sig, kan ikke forestille mig hvordan rejsen havde været uden hende. Hende skal i holde fast ved, jeg har rejst meget , men ingen som Triska. Vi har oplevet så meget, set Bali ude fra og inde fra. Trods hun ikke har været i Danmark taler hun fantastisk dansk. Jeg ved ikke hvordan man skal rose Triska nok.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Flemming, Esbjerg V

Triska øser af sin enorme viden

Triska er intet mindre end et fund. Dygtig, kompetent og inspirerende. Hun øser af sin enorme viden, og man kan mærke hendes glæde ved at fortælle om alt: natur, historie, kultur og religion. Hun er fantastisk til at gribe en mulighed, der pludselig påstår, som da vi nærmest blev inviteret med til bryllups-ceremoni i en lille landsby undervejs, og tilbragte et par timer på tætteste hold. Det har været en stor oplevelse at møde hende, og at have hende som guide.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Kim, Thisted

Bestemt ikke sidste gang vi rejser med stjernegaard!

Triska er helt i top fantastisk - glimt i øjet og masser af humor og rigtigt dygtigt. Helt fantastisk, bestemt ikke sidste gang vi rejser med stjernegaard!

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Benny, Silkeborg

TOP karakter - 12 med pil opad!

Triska var en fantastisk dygtig og levende formidler af Balinistisk kultur, politik, religion, befolkningen - ja der var ikke den ting hun ikke kunne svare på! Hun gjorde rejsen til en enestående oplevelse! TOP karakter - 12 med pil opad!

Destination: Bali

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Bente, Egtved

Mere spændende end blot en blond, skandinavisk guide!

Ari havde sans for dansk humor og et varmt glimt i øjet. Han fortalte begejstret om Bali, sin familie og religion. Han svarede på vores mange spørgsmål. I forbindelse med ceremoni var han iklædt sarong og traditionel hårklæde, hvilket gjorde ham endnu mere spændende end blot en blond, skandinavisk guide!

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Jan, Lystrup

Alle følte sig som noget særligt

Ari har en god humor, og sørgede for at alle følte sig som noget særligt.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Ida Anna, Vanløse

Ari var fantastisk

Ari var fantastisk, Intet mindre. Skøn ferie!

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Henrik, Birkerød

Ari gør en stor forskel

Meget kompetent rejseleder, som Stjernegaard kan være stolte af. Ari gør en stor forskel på denne tur :-)

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Poul Henry, Odense Sø

Uden stress og jag

Tror det er første gang hvor jeg har rejst, hvor alt bare har fungeret fint hele vejen igennem. Det fungerede fint uden stress og jag. Dejlig afslappende og alligevel oplevede vi meget.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Tage, Faaborg

Vi er vildt imponerede

Vi er vildt imponerede over hvordan alt var veltilrettelagt og fint gennemført - også hvor der fx spontant blev gjort et stop for at vi kunne se en ceremoni.

Destination: Bali

Udtalt af: Pia Litta Hegelund, Holbæk

Tusinde tak for en meget dejlig rejse på Bali

Min familie og jeg, siger tusinde tak for en meget dejlig rejse på Bali. Næste gang vi skal ud at rejse, vil vores valg atter blive Stjernegaard som Rejsebureau.

Destination: Bali

Udtalt af: Karsten, Hillerød

En fantastisk ferie

Vi har haft en fantastisk ferie, som vi altid vil tænke tilbage på med glæde.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Birthe, Frederikshavn

En fantastisk smuk ø

Vi havde 17 fantastiske dage. Vores rejseleder Ari satte os grundig ind i den Balinesiske kultur, så vi bedre kan forstå befolkningens glæde og gæstfrihed uden bagtanke. En fanastisk smuk Ø.

Destination: Bali

Udtalt af: Alex Nielsen, Helsinge

Overgik vores forventninger

Vi har haft en fantastisk tur og oplevelser som langt overgik vores forventninger.

Destination: Bali

Udtalt af: Flemming, Nordborg

Endnu engang tak til Stjernegaard

Endnu engang tak til Stjernegaard for en fantastisk rejse. Vi talte med jer sidste år på Herning messen,da sagde i til os at hvis vi var glade for vores rejse til Thailand ville vi blive endnu mere glad for Bali. Det har i så sandelig ret i. Et dejligt land, et dejligt folkefærd. Vi fik mange gode oplevelser med hjem i bagagen.

Destination: Bali

Udtalt af: Helle, Allerød

Super balance mellem aktiviteter og afslapning

En fantastisk tur med en super balance mellem aktiviteter og afslapning. Alt var velplanlagt. Guiderne vidste besked og kom til tiden. Alle vi mødte på vores vej var utrolig søde og imødekommende. Hotellerne var skønne, forskellige med hver deres fordele. Og specielt rafting turen var helt fantastisk.

Destination: Bali

Udtalt af: Jimmy Egelund, Odense M

Utrolig dygtige

Skønt at have med mennesker at gøre der er utrolig dygtige til Deres arbejde.

Destination: Bali

Udtalt af: Hanne, Frederiksberg

Utroligt!!

Fantastisk tur. Triska, guiden, som kunne tale et perfekt dansk, efter 6 mdr.`s intensiv kursus. Utroligt!!

Destination: Bali

Udtalt af: Else Panum Cortes, Næstved

Det er altid dejligt at rejse med jer

Det er altid dejligt at rejse med jer! God behandling. Altid søde folk jeg taler med når jeg ringer.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Udtalt af: Karin Irene Matthiesen, Roskilde

Pragtfulde udflugter

Godt tilrettelagt, pragtfulde udflugter, gode hoteller og en fantastisk rejseleder

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Udtalt af: Evon Petersen, Ølstykke

Ovenud tilfreds

Det har været en fantastisk tur. Har været ovenud tilfreds. Rejseguiden Ari er et fund som med Humor, Charme og en kollosal viden om både Balinesiske, men også danske forhold. Ham skal I passe på, han var guld værd. Vi syntes vi fik utroligt meget for pengene på de ture.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Udtalt af: Povl, Varde

Absolut ét af de bedste selskaber vi har rejst med

Stjernegaard er absolut ét af de bedste selskaber vi har rejst med. De har gode materialer om destinationen, var gode til at besvare spørgsmål, hvis man ringede til dem, oplyste om ændringer i god tid samt havde alletiders dansktalende guide på stedet.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Udtalt af: Ole, Hornsyld

Helt i top.

Vi er ovenud tilfredse. God planlægning, alt fungerede perfekt. Der var meget service undervejs. Gode hoteller. Informationer undervejs på rundrejsen helt i top.

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser

Udtalt af: Anne Jørgensenm Skovlunde

Alt fungerede fuldstændigt perfekt

Det var en fantastisk rejse, alt fungerede fuldstændigt perfekt. Opbygningen af ferien var rigtigt god, ved at den første uge var en masse oplevelser på spændende ture og den anden var afslapning i solen.

Destination: Bali

Udtalt af: Hanne, Hjortshøj

Vi følte os trygge og godt taget i mod

Meget velorganiseret, der var styr på alle aftaler undervejs. Vi følte os trygge og godt taget i mod lige fra ankomst til lufthavn

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser i Ubud, Lovina og Tanjung Benoa

Udtalt af: Jørgen og Ellen, Mariager

En helt igennem vellykket tur

Destination: Bali

Rejse: Mageløse oplevelser i Ubud, Lovina og Tanjung Benoa

Rejseleder: Made Kumbara Putra

Udtalt af: Rikke Buur, Ålborg SV

En fantastisk oplevelse for os alle fra yngst til ældst

En fantastisk oplevelse for os alle fra yngst (10 år) til ældst (77 år); vi er glade for netop valget af denne rejse med den store variation af oplevelser. Tak for det til jer hos Stjernegaard og Made'

Destination: Bali

Rejse: På sansernes ø

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Arne, Kolding

Triska gør den store forskel

Specielt hendes oplevelser med f.eks. tandfiling og hvordan hun forbereder sine egne børn på denne skik, uden at det skal ødelægge børnenes tænder - hun er rigtig god til at sætte tanker og følelser på oplevelserne.

Triskas tilgang og store respekt for den ældre del af befolkningen gjorde også et stort indtryk, men også hendes viden om de lokaler afgrøder m.v. var inspirerende.

Vi talte meget i gruppen om, at en dansk rejseleder sagtens kunne have vist os Bali, men Triskas viden er det, der gør den store forskel - vi er kommet hjem med rejseminder men også en "uddannelse" i den balinesiske kultur, tanker og udfordringer.

Destination: Bali

Rejse: På sansernes ø

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Susanne, Glostrup

Mange indtryk og oplevelser undervejs

Det er anden gang vi rejser med Stjernegaard Rejser. Begge gange har rejsen levet 110% op til vores forventning. Jeres rundrejser med dansktalende guide er en rejseform, der passer os rigtig godt. Vi kan forstå al den fortælling, der gives om rejsestedet, det er trygt og dejlig socialt. 

Vi kan kun anbefale turen Bali-Sansernes Ø til andre. Vi fik så mange indtryk, så mange oplevelser og så meget viden på vores rundrejse takket været jeres planlægning og vores guide Aris store viden og gode fortælleevne. Tak for det.

Vi mødte en rigtig sød, charmerende og varm rejseleder. Ari kan vi kun anbefale. Hans dejlige humor smittede og vores rejse blev fyldt med megen latter og sjove bemærkninger, da gruppen gav tilbage på Aris input. Han fortalte os meget levende om hverdagslivet på Bali også med mange fortællinger fra hans egen familie.
Ari er rigtig omsorgsfuld og hjalp, hvis der var nogen af deltagerne, der havde vanskeligheder på vores Vandreture. Han var god til at ændre lidt i programmet, hvis der skete noget, som vi bare skulle opleve fx en begravelsesceremoni.

Destination: Bali

Rejse: På sansernes ø

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Anne-Mette, Roskilde

Fantastisk rejse til Bali

Fantastisk rejse til Bali. Meget lærerig tur, hvor man får indblik i almindelige balineseres hverdag. Specielt turen til landsbyen, hvor vi lærte om dyrkning af ris, kakao og kokos samt om offergaver gjorde indtryk.

Destination: Bali

Rejse: På sansernes ø

Rejseleder: Made Kumbara Putra

Udtalt af: Hans, Egå

Skøn ferie med mange oplevelser og indtryk

Vi havde en fantastisk skøn ferie med mange oplevelser og indtryk, men også tid til at slappe af. En stor del af æren herfor skyldes rejselederen Made.

Destination: Bali

Rejse: På sansernes ø

Rejseleder: Made Kumbara Putra

Udtalt af: Carsten og Marianne, Tommerup

Det har været et sandt eventyr for sanserne

Det har været et sandt eventyr for sanserne. Bali er da bare paradis på jord. 
Vores gruppe på 15 personer med Made som guide, var et godt match.
Alt foregik i et behageligt og rart tempo, så det også føltes som ferie. 
Hotellerne var spændende og hver for sig yderst charmerende.
Made er meget kompetent, charmerende og helt igennem en person, som Bali og Stjernegaard kan være stolte af.

Destination: Bali

Rejse: På sansernes ø

Rejseleder: Ari Oka

Udtalt af: Kurt Jensen, Hobro

Alt var veltilrettelagt og fungerede perfekt

En helt igennem pragtfuld rundrejse med en yderst kompetent rejseleder Ari Oka, super bustransport og rigtig gode hoteller på hele turen. Kan simpelthen ikke gøres bedre. 
Derfor vælger vi hver gang Stjernegaard Rejser, hvor alt er veltilrettelagt og fungerer perfekt - ingen problemer af nogen art!
Det var den 3. rejse med Stjernegaard - og denne gang den allerbedste Bali-rejse, hvor vi forlængede med yderligere 13 dage på egen hånd.

Ari er den allerbedste rejseleder, vi nogensinde har haft. Yderst behagelig og imødekommende, altid med et smil, besidder masser af dejlig humor og ikke mindst: Fantastisk informerende om alt lige fra dagligdagen på Bali til stor viden om de attraktioner, vi besøger. Yderst kompetent på alle måder!

Destination: Bali

Rejse: På sansernes ø

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Bodil, Arden

Triska var fantastisk

Triska var fantastisk. Greb chancer til at give os oplevelser på turene som ikke var programsat, f.eks når vi kørte forbi forberedelser til en ceremoni, hvor vi blev inviteret til at se på, det var rigtig godt.

Destination: Bali

Rejse: På sansernes ø

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Torben, Ullerslev

Det er noget af en guldgrube, at I har fundet i Triska.

Triska er meget vidende, åben og hjælpsom, opmærksom på hver enkelt deltager. Hendes danske sprog er imponerende godt. Det er noget af en guldgrube, at I har fundet i Triska.

Destination: Bali

Rejse: På sansernes ø

Rejseleder: Ayu Triska

Udtalt af: Robert, Sorø

Triska er en uovertruffen rejseleder

Triska er en uovertruffen rejseleder. Hun fortæller fortræffeligt om Bali og Balinesiske forhold, og er meget opmærksom på at "gruppen" fungere optimalt. Vi har gennemført mange rundrejser  rundt om i verden men aldrig haft en rejseleder med samme indlevelse som Triska.