bali - bali_ceremoni_29
Bali - Tilkøb udflugter m/ dansktalende guide

Mageløse oplevelser

4,8 (334 Anmeldelser)
17 dage fra 8.995 kr.

Mageløse oplevelser

Oplev tre sider af Bali med et lokalt es i ærmet

Denne rejse til skønne Bali er udviklet i samarbejde med vores dansktalende, balinesiske rejseledere, Triska, Rias, Made og Ari, som vi er meget stolte af, og som har begejstret vores gæster i mange år. Den går til tre forskellige steder: den lille, rolige fiskerby Candi Dasa på østkysten, Balis kulturelle hjerte Ubud i den centrale højland og den hyggelige strandby Sanur.

Hvis I køber den tilhørende udflugtspakke, er I på den første del af rejsen sammen med vores rejseledere, som viser jer deres eget Bali på seks unikke halv- og heldagsudflugter. Udflugterne går til både kendte seværdigheder og til mere hemmelige steder, hvor I kommer bag facaden med vores dansktalende balinesiske rejseledere som ”adgangskort”. Sammen med Triska, Rias, Made og Ari får I indblik i en fascinerende og mangfoldig kultur, og jeres kamera vil bugne af billeder fra den smukke ø.

På den anden del af rejsen er I på egen hånd ved stranden i Sanur, hvor I kan nyde solens stråler og de blå bølger, men vi har masser af forslag til, hvad I kan foretage jer, hvis I har mod på flere oplevelser. Vi har vores eget udflugtsprogram på Bali, og rejselederne hjælper gerne med at arrangere f.eks. en sejltur med snorkling på koralrevet, en vandretur på vulkaner i solopgangen, rafting på brusende floder, cykelture og mange andre spændende aktiviteter.

Dagsprogrammet er skrevet med udgangspunkt i tilkøb af udflugtspakken, men hvis I ønsker at være på egen hånd på hele rejsen, så benyt jer af den fantastiske pris og betragt teksten som inspiration til, hvad I kan opleve på Bali. Alle transporter mellem hoteller og til og fra lufthavnen er inkluderet i rejsens pris. Selvom I tilkøber udflugtspakken, hvilket vi varmt anbefaler, har I stadig god tid på egen hånd til at opleve Bali i jeres eget tempo og slappe af ved stranden eller swimmingpoolen.

I skal bo på små, udvalgte og meget charmerende hoteller, og flyrejsen er med Singapore Airlines, som gentagne gange er kåret som verdens bedste flyselskab. I rejser i små grupper af maksimalt 20 gæster, og der er afrejse året rundt på faste datoer.

Glæd jer til en rejse, hvor I får fuld valuta for pengene, og til udflugter i særklasse, der ikke alene er spækket med enestående oplevelser men også efterlader jer med en stor forståelse for kulturen og det balinesiske samfund.

NB: Udflugtspakken skal tilkøbes ved bestilling af rejsen.

Individuel rejse
Attraktive priser - faste afgange
Vores gæster siger ...
Tilkøb 6 heldags/halvdags udflugter

I kan tilkøbe 6 heldags/halvdags udflugter med vores fantastiske dansktalende rejseledere, der bor på Bali. Her oplever I virkelig Bali og kommer bag facaden på det skønne samfund. Selvom I vælger udflugtspakken, hvilket vi varmt vil anbefale, er der stadig god tid på egen hånd til at opleve Bali i jeres eget tempo og slappe af ved stranden eller swimmingpoolen.

Priser og datoer

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning
Opgradering

Candi Dasa 3 nætter i Candi Dasa
3
Overnatning
Rama Shinta Hotel ★★★+

Ubud 4 nætter i Ubud
4
Overnatning
Inata Bisma Ubud ★★★

Sanur 7 nætter i Sanur
7
Overnatning
Taksu Sanur Hotel ★★★+
Opgradering
Segara Village ★★★★

Rute og højdepunkter

Dag 1.
København - Bali
I flyver med Singapore Airlines med kort stop og flyskifte til Bali.
Dag 2.
Bali, Candi Dasa
Ankomst til Bali, hvor I møder vores dansktalende rejseleder i lufthavnen. Transport til Candi Dasa samt introduktion til Bali. Værelser ved ankomst til Candi Dasa. Efter tjek-ind er der mulighed for at få aftensmad i den åbne stemningsfulde restaurant.
Dag 3.
Candi Dasa, ved køb af udflugtspakke
Efter en god nats søvn udflugt til Virgin Beach, der ligger 30 min. kørsel fra Candi Dasa. På vej til stranden besøger I en lokal familie, der driver en chokoladefabrik – oplev produktionen fra bønner til lækker chokolade. Afslapning på Balis bedst bevarede hemmelighed: den uspolerede, kridhvide strand, Virgin Beach. Frokost ved havet.
Dag 4.
Candi Dasa, ved køb af udflugtspakke
Besøg i landsbyen Kastala, hvor I kigger indenfor i skolestuen, inden I fortsætter på en stilfærdig travetur gennem landsbyer med traditionelle bambushuse og vanvittigt smukke rismarker. I besøger den royale have, Puri Taman Ujung og Parken Gangga Park fra 1948 og hører historien om den hellige kilde Embukan, inden I spiser frokost ved havet. Også besøg ved Tenganan, den originale håndværkslandsby med flammende stoffer.
Dag 5.
Candi Dasa – Ubud, ved køb af udflugtspakke
Sightseeing transport til Ubud. Margueritruten med flere fotostops gennem det fantastiske landskab og charmerende landsbyer. Besøg i landsbyen Kusamba med traditionelle huse og saltproduktion og spadseretur gennem Nongan-landsbyen med kaffe- og kakaoplantager. I besøger også Balis helligste tempel Besakih for foden af Mount Agung, inden I kører gennem chili- og kaffemarker til Kintamanikrateret og kratersøen ved Baturvulkanen (1.717 m), hvor I spiser frokost. Sidste stop er ved Tegallang-risterrasserne – et rent postkort-motiv. Ankomst til Ubud sidst på eftermiddagen.
Dag 6.
Ubud, ved køb af udflugtspakke
Besøg i den berømte maler Gusti Nyoman Lempads atelier, hvor I ser kunst med en enorm detaljerigdom samt besøg hos en lokal kunstner, der arbejder efter samme principper. I spadserer gennem Ubuds gader, stræder og hemmelige stier og kigger indenfor i en banjar (det lokale forsamlingshus) samt i templet, hvor I får et indblik i balinesisk dagligliv. Smuk vandretur langs rismarkerne og frokost på spændende organisk restaurant. Evt. besøg på egen hånd på et af byens spændende kunstmuseer.
Dag 7.
Ubud, ved køb af udflugtspakke
Cykeltur gennem Ubuds landlige idyl. Oplev det autentiske landsbyliv, betagende natur og store gæstfrihed, mens I i adstadigt tempo kommer rundt på de snørklede småveje med minimal trafik. I slutter på markedet, hvor de fine offerkurve sælges i tusindtal, en oplevelsesrig dag. Alle kan deltage på cykelturen.
Dag 8.
Ubud, dagen er til fri disposition
Der er et hav af muligheder i Ubud. Udforsk den maleriske by til fods og mærk den fine stemning. Ubud er Balis kulturelle hjerte. Gå på museum og gallerier, rafting i gummibåd på floden, trekking til toppen af vulkanen Mount Batur (1.717m), religiøse ceremonier og festivaler, Monkey Forest - abeskøn park. Slap af ved swimmingpoolen på jeres skønne hotel.
Dag 9.
Ubud - Sanur, ved køb af udflugtspakke
På vej til Sanur besøger I det legendariske Tanah Lot-tempel på en lille klippeø 50 meter fra kysten opført i 1600-tallet. Næste stop er ved det autentiske marked ved Tananan, og herefter besøger I Rumah Desa, et traditionelt balinesisk hus, hvor I introduceres til krydderier og ser, hvordan husets beboere laver dejlig frokost til jer. Sidste stop er en vandretur ved Jatiluwih, uden sammenligning de mest imponerende risterrasser på Bali og på UNESCOs liste over verdensarv. Ankomst om eftermiddagen til strandbyen Sanur.
Dag 10-15.
Sanur
Seks kilometer god strand. Hyggelig by med masser af atmosfære og mulighed for udflugter/aktiviteter. Sejltur til bountyø, dykning/snokelture, spa/massage, Mads Langes grav, tempeltur, shopping i Kuta eller aftensudflugt til Jimbarans gode og billige fiskerestauranter på stranden.
Dag 16.
Sanur og hjemrejse
I forlader Bali om aftenen og flyver med Singapore Airlines til Singapore og herfra videre til København.
Dag 17.
Ankomst til København
Hjemkomst til Københavns Lufthavn tidlig morgen.

Andre spændende rejser

De Vestindiske Øer

Det tabte paradis

Individuel rejse - udflugter m/dansk rejseleder
Vietnam

Mageløse oplevelser, kultur og badeferie

Inkl. udflugter m/ engelsktalende guide
Her kan I snorkle med farverige fisk og svømme i havet
Thailand

Mageløse oplevelser ved Andamanerhavet

Tilkøb udflugter m/ engelsktalende guide
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)