undervand fisk

Efterårsferie 2021

Hvor skal du på efterårsferie i 2021

Selvom efteråret kommer med regn og blæst herhjemme er det stadig muligt at finde sommer og sol andre steder i verden.

Om det er en eksotisk rejse til Maldiverne med varme, luksus og lækre strande eller om det er en storbyrejse til New York, der lokker har vi gode priser netop dette efterår. Ønsker du ikke at rejse helt så langt, byder Europa også på sol mange steder i efteråret, tag bl.a. til Kroatien, Italien eller Portugal.

Verden er meget mere end sol og sommer, tag et kig på vores rejser til Grønland, Svalbard og Island, som byder på storslåede og uforglemmelige rejseoplevelser.

Verden er vidunderlig

”Disse tre ord er udgangspunktet for vores arbejde.

Vi er drevet af passionen for at udforske verden og andre kulturer – og vi elsker at rejse. Vi brænder for at give vores rejseoplevelser videre, og vores vigtigste mål er, at vores gæster får fantastiske oplevelser og har lyst til at rejse med os igen.”

- Per Møller Jensen, Adm. direktør

amalfi_06_spejlvendt 2
Plitvice Nationalpark_3

Europa efter vores smag

Indrømmet! Vi gør det mest i oversøiske rejsemål, men når vi alligevel har et par europæiske destinationer på repertoiret, skyldes det, at vi synes, disse rejsemål er helt i særklasse.

Vi kan slet ikke stå for Kroatiens funklende, azurblå øhav og den smukke natur ved bl.a. Plitvice-søerne, men det baltiske land er meget mere end bare smukt. Kroatien har også dybde, kulturel charme og en dramatisk historie, vi alle kan huske glimt af. Det oplever vi på en kombineret rundrejse til lands og til vands med dansk rejseleder. 

Norge er noget nær det nærmeste vi kommer Danmark, men så alligevel ikke helt. Her tager vi jer med på et smukt krydstogt med dansk rejseleder langs Norges kringlede kyst, hvor overvældende landskaber og dybe fjorde glider forbi, som skibet har kurs mod det høje nord.  

Hvilken rejseform skal jeg vælge?

Vil du opleve verden som en fri fugl? I selskab med andre? Vil du beriges med viden og spændende oplevelser eller drømmer du om en sommerferie i fred og ro? Stjernegaard tilbyder tre rejsekoncepter: Rejser på egen hånd, Mageløse Oplevelser og Rundrejser med dansk rejseleder.

Individuelle rejser - rejser på egen hånd

På langt de fleste rejsemål har vi udarbejdet en række rejseforslag til rejser på egen hånd. Med det sagt er du selvfølgelig aldrig overladt til dig selv, for du har altid Stjernegaard i ryggen. Vi sørger for at booke hotel, transport, evt. egen bil og udflugter i det omfang, det passer dig og din familie. Med andre ord har vi banet vejen for at du kan opleve verden efter dit hoved – og holde sommerferie i dit tempo.

Se alle vores individuelle rejser

Mageløse oplevelser

Med denne rejseform rejser du i selskab med en lille gruppe bestående af max 20 personer til en mindre eller større håndfuld forskellige steder. Afgangene og ruterne er faste, prisen er god og du vælger selv, om du vil opleve de forskellige steder på egen hånd eller du vil tilkøbe udflugter. En rejseform til dig, der vil opleve meget til en god pris.

Se mere om vores Mageløse rejser

Rundrejse med dansk rejseleder

En rundrejse med dansk rejseleder er en oplevelsesrig rejse, hvor du får et dybdegående kendskab til rejsemålets natur, kultur og historie. Du rejser i selskab med en mindre gruppe samt rejselederen, kommer tæt på det lokale liv og dykker lidt dybere. En social og lærerig rejseform, hvor der er lagt vægt på den gode balance mellem et fast program og tid til at lade de store indtryk rodfæste sig.

Se alle vores rundrejser med dansk rejseleder

Rejseformer

Vælg mellem rundrejser med dansk rejseleder, rejser på egen hånd - men med Stjernegaard i ryggen - eller rejser i vores prisvenlige Mageløse oplevelser-koncept, hvor I rejser i små grupper efter en fast rute og med udflugter undervejs.

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Mauritius, Maldiverne eller Seychellerne? Den lille forskel, der gør den store forskel

Sand, palmesvaj og blåt vand! De tre perler har en række fællesreferencer, men alligevel er de vidt forskellige.

Iskolde eventyr: 7 ting du skal opleve i Grønland

Oplev frosne landskaber, der er spillevende. Vi ser nærmere på 7 ting du skal opleve i Grønland.

Luk op for noget godt... dyk ned i Europas godtepose

Oplev Europa fra 15 anderledes vinkler, når vi dykker ned i herlighederne i Island, Nordirland, Italien, Jersey, Gotland, Portugal, Skotland, Montenegro, m.fl.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)