undervand fisk

Efterårsferie 2023

Hvor skal du på efterårsferie i 2023

Selvom efteråret kommer med regn og blæst herhjemme, er det stadig muligt at finde sommer og sol andre steder i verden.

Om det er en eksotisk rejse til Maldiverne eller Thailand med varme, luksus og lækre strande, eller om det er en storbyrejse til New York, der lokker, har vi gode priser til efterårets ferie. Ønsker du ikke at rejse helt så langt, byder Europa også på sol mange steder i efteråret, eksempelvis i Kroatien og Portugal.

Verden er meget mere end sol og sommer, så tag også et kig på vores rejser til Grønland og Island, som byder på storslåede og uforglemmelige rejseoplevelser.

Verden er vidunderlig

”Disse tre ord er udgangspunktet for vores arbejde.

Vi er drevet af passionen for at udforske verden og andre kulturer – og vi elsker at rejse. Vi brænder for at give vores rejseoplevelser videre, og vores vigtigste mål er, at vores gæster får fantastiske oplevelser og har lyst til at rejse med os igen.”

- Per Møller Jensen, Adm. direktør

amalfi_06_spejlvendt 2
Plitvice Nationalpark_3

Europa efter vores smag

Hos Stjernegaard gør vi os ikke kun i oversøiske rejsemål - vi har også europæiske destinationer i særklasse!

Vi kan slet ikke stå for Kroatiens funklende, azurblå øhav og den smukke natur ved bl.a. Plitvice-søerne, men det baltiske land er meget mere end bare smukt. Kroatien har også dybde, kulturel charme og en dramatisk historie, vi alle kan huske glimt af. Det oplever vi på en kombineret rundrejse til lands og til vands med dansk rejseleder. 

Når temperaturerne falder i Danmark, som dagene bliver kortere, er det heldigt, at vi har masser af rejser til Portugal, hvor I godt kan regne med over 20 grader i efterårsmånederne. Oplev fire af de farverige øer i Azorerne, kom på storby- og strandferie i Lissabon og Sesimbra eller tag på vandring ved Algarvekysten. Det er blot nogle af vores rejseforslag til det sydeuropæiske vinland!

Hvilken rejseform skal jeg vælge?

Vil du opleve verden som en fri fugl eller i selskab med andre? Vil du beriges med viden og spændende oplevelser, eller drømmer du om en efterårsferie i fred og ro? Stjernegaard tilbyder fire rejsekoncepter: Individuelle rejser, Mageløse Oplevelser, Rundrejser med dansk rejseleder samt Krydstogter med et hav af eventyr. 

Individuelle rejser - rejser på egen hånd

På langt de fleste rejsemål har vi udarbejdet en række rejseforslag til rejser på egen hånd. Med det sagt er du selvfølgelig aldrig overladt til dig selv, for du har altid Stjernegaard i ryggen. Vi sørger for at booke hotel, transport, evt. egen bil og udflugter i det omfang, det passer dig og din familie. Med andre ord har vi banet vejen for, at du kan opleve verden efter dit hoved – og holde efterårsferie i dit tempo.

Se alle vores individuelle rejser

Mageløse Oplevelser

Med denne rejseform rejser du i selskab med en lille gruppe bestående af max 20 personer til en mindre eller større håndfuld forskellige steder. Afgangene og ruterne er faste, prisen er god, og du vælger selv, om du vil opleve de forskellige steder på egen hånd, eller om du vil tilkøbe udflugter. En rejseform til dig, der vil opleve meget til en god pris.

Se mere om vores Mageløse rejser

Rundrejse med dansk rejseleder

En rundrejse med dansk rejseleder er en oplevelsesrig rejse, hvor du får et dybdegående kendskab til rejsemålets natur, kultur og historie. Du rejser i selskab med en mindre gruppe samt rejselederen, kommer tæt på det lokale liv og dykker lidt dybere. En social og lærerig rejseform, hvor der er lagt vægt på den gode balance mellem et fast program og tid til at lade de store indtryk rodfæste sig.

Se alle vores rundrejser med dansk rejseleder

Krydstogter

Krydstogterne med dansk rejseleder er en herlig og bekvem måde at rejse på. På skibet bliver du forkælet med wellness, underholdning og service i verdensklasse. Afhængig af hvor krydstogtet tager dig hen, kan du se frem til storslåede naturoplevelser, fortryllende strande, nye kulturindtryk og storbyliv. Skibene tilbyder et spændende udflugtsprogram, men du kan også vælge at drage på egne eventyr i løbet af dagen. 

Se alle vores krydstogter 

Rejseformer

Vælg mellem rundrejser med dansk rejseleder, krydstogter, individuelle rejser - men med Stjernegaard i ryggen - eller rejser i vores prisvenlige Mageløse oplevelser-koncept, hvor I rejser i små grupper efter en fast rute og med udflugter undervejs.

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Mauritius, Maldiverne eller Seychellerne? Den lille forskel, der gør den store forskel

Sand, palmesvaj og blåt vand! De tre perler har en række fællesreferencer, men alligevel er de vidt forskellige.

Iskolde eventyr: 7 ting du skal opleve i Grønland

Oplev frosne landskaber, der er spillevende. Vi ser nærmere på 7 ting du skal opleve i Grønland.

Luk op for noget godt... dyk ned i Europas godtepose

Oplev Europa fra 15 anderledes vinkler, når vi dykker ned i herlighederne i Island, Portugal, Italien, Grønland, Færøerne, Skotland, Kroatien, m.fl.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)