Vandring gennem Dourodalen til Porto
Download katalog over rejsen

9 dage fra 14.695 kr.

Bestil tilbud
Skip to main content

Portugal Vandring gennem Dourodalen til Porto

Individuel rejse 9 dage fra 14.695 kr.

4.4   (130 anmeldelser)
dourodalen_02

God vin og fantastisk landskab

Drømmer I om at tage på vandretur i smuk natur – måske med en flok venner eller med familien? Kan I oven i købet lide god vin, så er denne rejse noget for jer. Der er tale om en dejlig vandretur gennem UNESCO-beskyttet natur i Dourodalen – hjemsted for et af verdens ældste vinområder, som er særlig kendt for fremragende portvin.

Douro Dalen_vinmark01
Douro_vandring_10

Hvorfor vælge denne rejse:

 • Unikke og små hoteller
 • Kombinér storby med landidyl
 • Inkl. alle transporter
 • Inkl. sejltur på Dourofloden
 • Bagagen transporteres for jer
 • Skræddersy rejsen med udflugter
Porto by_flod_02

En kultur-aktiv rejse

I vandrer 6 dage ad stier og småveje gennem vinmarker og langs vinterrasser, der er anlagt op ad skråningerne. Siden det 12. århundrede har man dyrket vin her, og metoderne er givet videre fra generation til generation.

Vi har tænkt på alt det praktiske. Det vil sige, at vi har booket velbeliggende og charmerende hoteller til jer, og vi sørger for, at jeres bagage køres fra sted til sted, så I kun skal have vand og snacks og eventuelt en picnic-madpakke med i rygsækken. I oplever skønne små byer, som Sabrosa og Provesende med fine palæer bygget fra det 16. til det 18. århundrede samt Pinhão med den yndige banegård, der er udsmykket med håndmalede kakler, som er typiske for Portugal.

Fra Pinhão sejler I med den lokale rabelo, den bådtype, som man transporterede portvinen med i gamle dage. I Lalim og Lamego møder I oldgammel kultur i form af karnevalsmasker og den portugisiske arkitektoniske arv for fuld udblæsning. Vandreturen slutter i Cambres, hvorfra I bliver kørt det sidste stykke til Porto – en af verdens mest charmerende byer med en stolt historie og en vidunderlig stemning.

Den rute, I skal følge, fremgår af en app, som I downloader på jeres telefon på forhånd, og næsten hver dag kan I vælge mellem en kort rute på omkring 10 km og en længere rute på omkring 15 km. Har I den mindste interesse for at vandre – og er I i almindelig god fysisk form – så kan I være med! Det er optimalt at vandre om foråret, hvor alting spirer og luften er sprød, og i efteråret, hvor vinmarkerne er i fuldt flor og gør sig lækker til høsten.

I passerer gennem vingårde og smager vin, mens I nyder den fabelagtige udsigt ud over et grønt tæppe af vinmarker.

Hvis I har en særlig interesse for det kulinariske, kan I krydre vandreturene med tilkøb af halvpension med  7 middage på hotellet eller på en lokal restaurant samt tilkøb af vin- og olivenoliesmagning som består af 5 vingårdsbesøg. I kan også tilkøbe picnic-pakken, som består af 6 lette frokostmåltider, der er lige til at have med i rygsækken, når I forlader hotellet om morgenen. Vi anbefaler tilkøbet af picnic-pakken, da frokost kan være svært at finde, når I befinder jer i den uforstyrrede natur.

Dette er, hvad vi kalder en ”kultur-aktiv” rejse, det vil sige en rejse, hvor I er fysisk aktive samtidig med, at I oplever den kultur, som er særegen for netop dette rejsemål. Glæd jer til at lære om Portugals stolte vintraditioner, til at smage dejlig, lokal mad og ikke mindst til at fylde lungerne med frisk luft og forkæle øjnene med Dourodalens uendeligt smukke natur.

portugal_vandring gennem dourodalen til porto

Turen i overblik

By nætter Overnatning
Sabrosa 2 nætter: Sabrosa 2 Casa das Pipas
Provesende 1 nætter: Provesende 1 Quinta Manhãs D'Ouro
Ucanha 2 nætter: Ucanha 2 Douro Cister Hotel & Spa
Lamego 1 nætter: Lamego 1 Muralha Charm House
Cambres 1 nætter: Cambres 1 Quinta de Tourais Rural Guest House
Porto 1 nætter: Porto 1 Hotel Neya Porto

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Her skal i bo

Ring til os, hvis du ønsker andre hoteller. Du kan opgradere ét eller flere steder.

Sabrosa_dourodalen_01 Inkluderet i prisen
Alto Douro

Casa das Pipas

Casa das Pipas er et 4-stjernet hotel og en del af Quinta do Portal-vingården, der ligger midt i romantiske omgivelser med fantastiske udsigter til vinmarkerne, der breder sig over bakkerne.

Se hotel
Douro Dalen_01 Inkluderet i prisen
Dourodalen

Quinta Manhãs D'Ouro

Se hotel
douro_dalen_douro_cister_hotel_and_spa_pool_01 Inkluderet i prisen
Dourodalen

Douro Cister Hotel & Spa

Se hotel
Muralha charm house_restaurant_02 Inkluderet i prisen
Dourodalen

Muralha Charm House

Se hotel
Douro Dalen_03 Inkluderet i prisen
Dourodalen

Quinta de Tourais Rural Guest House

Se hotel
Porto by_flod_02 Inkluderet i prisen
Porto

Hotel Neya Porto

Se hotel

Det er første gang, vi har været på vandretur, og vi er så tilfredse med ferien, at vi helt sikkert skal afsted igen. Det er en fantastisk måde at opleve naturen på.

Anne-Lise
4.4   (149 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om Portugal
peneda geres_nationalpark_04

Dagsprogram

Dag 1

Danmark – Porto - Sabrosa

I forlader Københavns Lufthavn (evt. Billund eller Aalborg) i løbet af dagen og har en mellemlanding i Lissabon, inden I er fremme i Porto. I skal ankomme en lørdag og senest kl 12.30 for ikke at betale tillæg på transporten.

portugal_vandring gennem dourodalen til porto
Sabrosa_dourodalen_02 dourodalen_01

Når I har fået jeres bagage i lufthavnen, står vores repræsentant fra Viniturs klar til at tage imod jer i ankomsthallen.

Han eller hun følger jer til bussen, som kører jer og eventuelt andre gæster til Sabrosa, som er udgangspunktet for vandreturen. Sabrosa er en lille by i Dourodalen, som ligger omgivet af vinmarker, og som er en af portene til det verdensberømte Douro-vindistrikt. Det er disse idylliske vinmarker, der danner rammen om den næste uges vandring. Byen er også kendt for at være Ferdinand Magellans fødeby – han var en verdensberømt søfarer og den første, der sejlede hele vejen rundt om jorden, så der er opstået masser af eventyr i denne lille by.

I et smukt og roligt område lidt udenfor Sabrosa finder vi en lille landsby og vores hotel Casa das Pipas. Hvis I har tilkøbt halvpension, venter rejsens første, dejlige portugisiske måltid, som er en gourmetmiddag med vinmenu til.

Her skal i bo

Sabrosa_dourodalen_01 Inkluderet i prisen
Alto Douro

Casa das Pipas

Dag 2

Sabrosa, gennem vinmarker

Længde på dagens vandrerute: 11 km (kort rute) eller 16 km (lang rute). Tid på ruten: 4-5 timer. 

I dag begynder vandreturen, og I har på forhånd downloadet en app på jeres telefon, der skal guide jer på vej.

Hver gang I tager på vandreture, skal I huske at vælge dagens hotel i appen. Hotellet er nemlig endestationen for vandreturene, og på den måde kan appen udvælge jeres rute og altså dagens store højdepunkter. I appen vælger man, hvilket hotel man overnatter på den givne dag. Så snart I vælger hotellet, vil jeres rute dukke op på skærmen. 

Ruten, I skal ud på i dag, går i ring, og I ender altså tilbage på det samme hyggelige hotel, hvorfra I begynder. I har altså endnu en overnatning ved Sabrosa på Casa das Pipas at se frem til. I begiver jer afsted efter morgenmaden og har valget, om I vil gå den korte rute på ca. 11 km eller den længere rute på ca. 16 km.

I går gennem byens centrum og ud ad småveje og stier. Hurtigt afløses de historiske huse af smukke, åbne landskaber, og en duft af pinjetræer rammer næseborene. I går gennem jeres første quintas, som områdets vingårde kaldes, hvor vinen står i snorlige rækker, og hvor vingårdens medarbejdere passer og plejer de dyrebare planter.

Efterhånden som I kommer ud i terrænet, opdager I, hvor fredfyldt her er, og hvor afstressende det er at skue ud over de uendelige vinmarker. I bliver formentlig sultne på dagens vandring, og måske har I tilkøbt picnic-pakken, så I kan nyde et let måltid på en dejlig plet. Hvis I ikke har tilkøbt denne mulighed, kan I spise frokost på en af vingårdene på ruten. Vi anbefaler at tilkøbe picnic-pakken, da det kan være svært at opstøve et godt frokostmåltid på visse af vandreruterne. I befinder jer et på et naturskønt og affolket sted, hvor der ikke nødvendigvis dukker en café op. Med picnic-pakken er I garanteret en god frokost i den uforstyrrede natur. I kan med fordel minde hotellerne om, at I skal have picnic med på turene. Dette gøres aftenen forinden.

Hvis I har tilkøbt vin- og olivenoliesmagning, skal I på denne første vandredag besøge en olivenmølle, hvor I får en introduktion til dyrkningen af oliven og fremstillingen af de gode olivenolier, der er altafgørende i det fremragende portugisiske køkken – og i mange andre gode køkkener. Om aftenen skal I på besøg på en lokal vingård, der laver både portvin og rødvin af høj kvalitet. I får en rundvisning og bliver sat ind processen fra jord til bord, og I smager naturligvis på forskellige vine og lærer måske at identificere de noter, som er særlige for vine fra dette sted. .

Som sagt havner I efter 11 eller 16 kilometers vandring på samme hotel, som I gik ud fra, og I har nu en aften til rådighed i den hyggelige by.

Hvis I har tilkøbt halvpension, er der allerede booket bord til jer på hotellet, hvor der venter endnu en aften med gourmetmiddag og vinmenu.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Sabrosa_dourodalen_01 Inkluderet i prisen
Alto Douro

Casa das Pipas

Sabrosa_dourodalen_01

Dag 3

Sabrosa – Provesende

Længde på dagens vandrerute: 9 km (kort rute) eller 14 km (lang rute). Tid på ruten: 4-5 timer.

Jeres bagage bliver hentet og kørt til det næste hotel i Provesende, så den skal I slet ikke tænke på – I skal blot medbringe drikkevand og eventuelt en picnic-madpakke.

Herefter er I klar til at bevæge jer ud i Dourodalens vidunderlige natur, og i dag kan I vælge den korte rute på ca. 9 km eller den lange rute på ca. 14 km til jeres næste hotel i smukke Provesende. Husk at vælge aftenens hotel i jeres app - så er ruten med kort og GPS klar til jer på telefonen.

Uanset hvor langt I vil vandre, så går ruten gennem flere vinproducerende quintas, og I har god tid til at holde en pause, smage vin eller spise en snack, når I har lyst.

Her i Dourodalen vokser vinen opad bjergsiden på terrasser, som er anlagt ved brug af skiffer, der er brudt i bjergene gennem tiden. Når I har passeret gennem landsbyen Celeriós, åbner landskabet sig på magisk vis op og afslører synet af Douros majestætiske bakker med uendelige vinmarker og idylliske vingårde. Ved udsigtspunktet Monte São Domingos får I en af områdets allersmukkeste syn, inden I fortsætter mod Provesende.

Netop Provesende er et af højdepunkterne på vandringen. Det er en historisk og meget velbevaret landsby med en stolt arv i form af fine palæer bygget i barok- og nyklassisk stil i perioden fra det 16. til det 18. århundrede. Når I kommer ind i byen, vil I måske bemærke en liflig duft af friskbagt brød fra landsbyens bager, der stadig bager sine brød i en træfyret ovn. Herudover får I måske lyst til at købe en souvenir fra en af de små, fine butikker der sælger lokalt fremstillet kunsthåndværk. 

Har I tilkøbt halvpension, er der om aftenen arrangeret bord til jer på en lokal restaurant i Provesende eller på hotellet.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Douro Dalen_01 Inkluderet i prisen
Dourodalen

Quinta Manhãs D'Ouro

Provesende_udsigt_01

Dag 4

Provesende – Pinhão – Ucanha, sejltur på Dourofloden

Længde på dagens vandrerute: 6 km (kort rute) eller 10 km (lang rute). Tid på ruten: 3-4 timer.

Dagens vandrerute kan være enten 6 km eller 10 km, og uanset hvilken I vælger, kan I efter strabadserne se frem til en afslappende sejltur på Dourofloden.

I følger en vej anlagt i middelalderen og bevæger jer nedad mod Dourofloden, mens I passerer de fine terrasser, som er anlagt sten for sten – det er et beundringsværdigt stykke arbejde, som med garanti har givet sved på panden.

I når frem til Pinhão, som er Douro-områdets hovedby og hovedkvarter for mange af de mest kendte portvins-, og vinproducenter. Byen ligger midt mellem Douro- og Pinhãofloden og er en af Portugals mest maleriske. I bør se banegården, som blev bygget i slutningen af det 19. århundrede – den er udsmykket med smukke, håndmalede kakler, der portrætterer livet i vinmarkerne.

Har I tilkøbt vin- olivenoliesmagning, venter i dag et besøg og en vinsmagning hos en af byens kendte vinhuse, og det er også oplagt at spise frokost i byen eller nyde sin picnicmadpakke her, hvis man har benyttet sig af denne mulighed. Herefter skal I hvile benene og nyde en dejlig sejltur på Dourofloden ombord på en traditionel rabelo – den bådtype, som i århundreder har fragtet den unge portvin ned ad floden til pakhusene i Vila Nova de Gaia, der ligger over for Porto.

Når sejlturen er færdig, venter en bus på at køre jer det sidste stykke til Ucanha, hvor I skal overnatte på et hyggeligt hotel.

Husk, at der er bestilt bord til jer, hvis I har tilkøbt halvpension – ellers finder I selv et godt sted i byen.

 • Morgenmad

Her skal i bo

douro_dalen_douro_cister_hotel_and_spa_pool_01 Inkluderet i prisen
Dourodalen

Douro Cister Hotel & Spa

rabelo_boat_01

Dag 5

Ucanha, tæt på naturen og middelalderlig kulturarv

Længde på dagens vandrerute: ca 10 km (I dag er der kun én rute). Tid på ruten: 3-4 timer.

I har endnu en overnatning på det hyggelige hotel i Ucanha. 

Dagens cirkulære vandring både starter og slutter i Ucanha, og derimellem går turen igennem kuperet terræn og betagende dale.

Start ruten ved floden, og tag jer god tid til at nyde det lille vandfald, I kommer forbi. Vandreturen tager jer helt tæt på de portugisiske landskaber, forbi små landsteder, duftende nåletræer og gennem brolagte gader i pittoreske landsbyer med traditionelle granithuse.

Måske har I lyst til at besøge klosteret i Salzedas? En imponerende bygning fra det 12. århundrede, som rager op over tagene i den lille by.

Tilbage i Ucanha kan I snuppe en forfriskende svømmetur ved byens lille flodstrand. Kryds efterfølgende middelalderbroen, og stop ved det historiske tårn, der frem til 1527 fungerede som toldhus ved indgangen til klosterets jorder.

Efter en lang dag i naturen er I tilbage i Ucanha, hvor I kan nyde hotellet og byens hyggelige stemning.

Har I tilkøbt halvpension, er der i forvejen bestilt et bord til jer, hvor I kan sætte tænderne i endnu et fantastisk måltid fra det portugisiske køkken.

 • Morgenmad

Her skal i bo

douro_dalen_douro_cister_hotel_and_spa_pool_01 Inkluderet i prisen
Dourodalen

Douro Cister Hotel & Spa

Snør de gode vandresko!

Vi anbefaler gode vandresko, som du allerede har gået til, samt behageligt tøj, du kan ånde i. Vandrestave er en god idé, hvis du er vant til at bruge dem.

Husk også den praktiske rygsæk til vand og picnicfrokost.

Douro_vandring_02

Dag 6

Ucanha – Lamego, gennem æbleplantager til monumenternes by

Længde på dagens vandrerute: 11 km. Tid på ruten: 3-4 timer.

Efter morgenmaden afleverer I igen jeres bagage til receptionen, som sørger for, at den bliver kørt til det næste hotel.

I orienterer jer om ruten i app’en, vælger aftenens hotel og begiver jer ud på en ca. 11 km lang rute, som bl.a. andet går gennem fine æbleplantager – bemærk, at I ikke kan vælge mellem en kort og en lang rute i dag.

I vandrer gennem det området i Portugal, der producerer landets bedste mousserende vine. Metoderne er gået i arv siden det 12. århundrede og bliver stadig respekteret til en fascinerende grad. Dengang var det cisterciensermunke, der dyrkede jorden og gennem hårdt arbejde fandt frem til den helt rigtige måde at frembringe boblerne på.

I løbet af dagen er I fremme i Lamego, som kan prale af den fineste arkitektoniske arv i hele Douro-området. Øverst i byen ligger en borg bygget i middelalderen, og herudover finder I landets ældste kirke – en overdådig katedral, hvis klokketårn blev bygget i det 12. århundrede. Resten er bygget i det 15. århundrede i barokstil.

Har I flere kræfter i benene, kan I følge de 686 trin mellem kirken og borgen, som går gennem smukke haver og forbi kunstværker som statuer, obelisker, springvand og fine håndmalede kakler. 

Fremme på hotellet nyder I middagen, der venter jer, hvis I har tilkøbt halvpension.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Muralha charm house_restaurant_02 Inkluderet i prisen
Dourodalen

Muralha Charm House

Lamego_pilgrim kirke_01
Lamego_katedral_udsigt_01 Lamego_springvand_01

Dag 7

Lamego – Cambres, via pilgrimsruten

Længde på dagens vandrerute: 15 km. Tid på ruten: 4-5 timer. 

Vandreruten i dag er ca. 15 km (der er kun én rute i dag), og I kommer til at krydse og gå på den portugisiske del af den berømte pilgrimsrute mod Santiago de Compostella i Spanien.

Der er gode chancer for, at I møder pilgrimme, som kan fortælle om pilgrimsvandringer, der har ændret deres liv og syn på tilværelsen for altid – måske en inspiration til nye eventyr for jer.

Først indtaster I aftenens hotel i jeres app, og så går ruten ellers ad brostensbelagte veje langs vinmarker og forbi historiske quintas. Det var faktisk her, at Douro-områdets allerførste vinstok blev plantet i det 12. århundrede. Dagens mål er Cambres, en lille by omgivet af et grønt tæppe af vinmarker tæt på Régua, som er områdets hovedby.

Har I tilkøbt vin- og olivenoliesmagning, skal I besøge en historisk vingård, hvor I får lov at smage nogle af de bobler, egnen er kendt for. Måske er det dem, der lige skubber jer det sidste stykke ad ruten efter 6 dage med mange kilometer i benene.

Nyd denne sidste vandredag gennem Portugals vidunderlige natur. Når I er fremme på jeres hyggelige hotel i Cambres, stiller I vandrestøvlerne.

 • Morgenmad

Her skal i bo

Douro Dalen_03 Inkluderet i prisen
Dourodalen

Quinta de Tourais Rural Guest House

vinho verde_druer_01

Dag 8

Cambres – Porto, oplevelser i UNESCO-verdensarven

Der er ingen vandring i dag – højst en slentretur i Porto, når I kommer frem.

Efter godt 63 km, hvis I hver dag har valgt den korte rute, eller godt 80 km, hvis I har valgt den lange, har I fortjent at blive kørt de 120 km til Porto – kronen på værket og en af verdens skønneste byer – intet mindre.

Porto ligger ved Douroflodens udløb i Atlanterhavet, og den er en meget historisk by med et UNESCO-beskyttet centrum. Byen er det nordlige Portugals administrative og kulturelle centrum, og den har både et universitet og et ærkebispesæde. Den er dog mest kendt for at være portvinens hovedstad, og den dag i dag har de store portvinshuse pakhuse i byen. Herudover ligger portvinsinstituttet her – det er den institution, der kontrollerer og garanterer vinens kvalitet.

Byens vartegn er barok-kirketårnet Torre dos Clérigos, der blev bygget i 1700-tallet, og blandt byens andre historiske bygninger kan næves den romanske domkirke fra 1100-tallet og San Francisco-kirken fra 1400-tallet, der har et overdådigt træskærerarbejde. I indkvarteres på et godt hotel i UNESCO-bydelen, og herfra kan I gå direkte ud og opleve byens mange seværdigheder.

Det er muligt at tilkøbe en ekstra udflugt denne dag med besøg i en af byens portvinskældre. I bestemmer selv, hvornår på dagen, det skal være – det kunne også være på hjemrejsedagen, hvis der er tid til det. I aftaler selv de nærmere omstændigheder for besøget og finder frem til kælderen, som ligger sammen med flere andre portvinskældre ned til floden på den anden side af broen.

I får en rundvisning og smager tre forskellige portvine, og en guide forklarer om de forskellige smage, som I derefter kan forsøge at identificere i vinen. Findes der mon en mere oplagt måde at afslutte en vandretur i Portugal på?

 • Morgenmad

Her skal i bo

Porto by_flod_02 Inkluderet i prisen
Porto

Hotel Neya Porto

Porto by_flod_03
Porto_farverige huse_02 Porto_vin kaelder_01

Dag 9

Porto og hjemrejse

I er nået til hjemrejsedagen, og afhængig af afrejsetidspunktet har I måske nogle timer i skønne Porto, inden I bliver kørt til lufthavnen. Det er naturligvis muligt at blive nogle ekstra dage i byen, hvis I har lyst – tal med jeres rejsekonsulent om mulighederne.

 • Morgenmad

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Tag de første skridt mod drømmerejsen, og kontakt os for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Vi kan skræddersy rejsen fra ende til anden, så den passer til dine ønsker og behov, eller du kan få tilpasset en af vores eksisterende rejseforslag – det koster ingenting, og du binder dig ikke til noget. Vi glæder os til at høre fra dig.

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Line Milland Aminsam

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vi inviterer til foredrag

Mangler du inspiration til din næste rejse? Vi holder mange spændende foredrag, hvor dedikerede medarbejdere fortæller om vores mange eventyrlige destinationer og hvordan du bedst oplever dem.

Foredragene er gratis og foregår året rundt i København samt to gange årligt i Aarhus.

Gå til alle foredrag
Douro dalen_solnedgang_01
Douro_gåsegrib_01

Det siger vores gæster ...

Andre spændende rejser

ilulissat_nordlys_01

Mageløse oplevelser i Ilulissat Grønland Individuel rejse

Ilulissat ligger billedskønt ved den UNESCO-beskyttede isfjord. Bo 5 dage på det 4-stjernede Hotel Arctic der ligger i 1. række til hav og isbjerge.

Ilulissat (4 nætter)
Afrejsedato
07. nov. 2024 kr. 9.995
14. nov. 2024 kr. 9.995
21. nov. 2024 kr. 9.995
05. dec. 2024 kr. 9.995
12. dec. 2024 kr. 10.995
02. jan. 2025 kr. 9.995
09. jan. 2025 kr. 9.995
16. jan. 2025 kr. 9.995
23. jan. 2025 kr. 9.995
30. jan. 2025 kr. 9.995
06. feb. 2025 kr. 10.995
13. feb. 2025 kr. 10.995
20. feb. 2025 kr. 10.995
27. feb. 2025 kr. 10.995
Se rejse
Groenland Diskobugten Qeqertarsuaq By Med Isbjerg Cc

Sommer i Ilulissat, Qeqertarsuaq og Ilimanaq Grønland Individuel rejse

Den ultimative rejse til Diskobugten med sejlads på Isfjorden, vandreture i storslået natur og ophold på Diskoøen og i ultralokal bygd. Mulighed for tilkøb af Tasting Menu på Michelin restauranten KOKS

Ilulissat (3 nætter) Qeqertarsuaq (3) Ilulissat (1) Ilimanaq (1) Ilulissat (1)

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)