cuba - varadeo_strand_10

Påskeferie 2023

Rejs i påsken - og kom sommeren i forkøbet

Påsken ligger i 2023 fra lørdag den 1. april til og med mandag den 10. april, og her i det blomstrende forår har vi talrige rejser at vælge mellem. Er du i gang med at planlægge din påskeferie, eller er foråret blot din rejsesæson? Så gå på opdagelse blandt vores forårsrejser.

Det danske forårsvejr kan være lunefuldt, men andre steder i verden er du sikret høj sol og behagelige temperaturer. Vi har masser af bud på eventyr i troperne, hvis rejsen skal gå til Asien. Nyd livet på en strand i Thailand eller på Balidyk ned i historien i Vietnam eller gå på opdagelser blandt templer, vandfald og teplantager i Sri Lanka.

Hjemme i Europa kan du komme på vores spritnye langtidsferie i Calpe, Spanien, og ellers venter der vandreture, vinsmagninger og arkitektoniske perler i nabolandet, PortugalHar du tid til lidt mere end et par ugers ferie, er vores mindeværdige krydstogter oplagte forårsferier. Oplev Mellemamerika og sejlturen gennem Panamakanalen, kom Japan rundt eller få alt det bedste af Caribien

Vi har masser af bud på forårsrejser i 2023, og du kan få tips og råd hos vores erfarne rejsekonsulenter på tlf.: 45 26 00 00. Sammen finder vi den rigtige påskeferie til dig, hvad enten du vil på krydstogt, rundrejse med dansk rejseleder eller rejse på egen hånd med Stjernegaard i ryggen. Find inspiration i vores blogs - læs eventuelt om, hvad der hitter i april, maj og juni!

Ring eller skriv til os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Katja_Hansen_fritlagt3
sri lanka - adams peak_04_2

4 fremragende rejsemål til din påskeferie

Vietnam
Vietnam er et rejsemål, der pirrer smagsløgene, nysgerrigheden og eventyreren i dig. Oplev Halongbugten, Charmerende Hoi An, rislandskaberne i Sapa, pulserende storbyer i Ho Chi Minh City og nyd strandlivet.

Bali og det indonesiske øhav
Bali er en sikker vinder. Her finder I et sprudlende lokalliv, hvor livlige ceremonier er en del af hverdagen, mens naturen med vulkaner, bjerge, risterrasser, jungle og vandfald lokker til eventyr og overraskende oplevelser.  

Cuba
En tidslomme I aldrig vil glemme. Mærk det historiske vingesus og mød et charmerende folkefærd i Havanas gader, oplev Viñalesdalen på hesteryg eller cykel, tag en køretur i et gammelt dollargrin og nyd livet på stranden. 

Portugal
En rejse til det portugisiske vinland er altid en sikker vinder i det blomstrende forår. Det er et godt tidspunkt til at nyde den friske dalluft, vandre langs vinranker i de berømte vinregioner og udforske de kulturspækkede byer, inden sommeren får alvor ruller ind. 

Her skinner solen i påsken

Det danske vejr er ikke altid til at regne med, når påsken står for døren. Men der venter dig masser af sol, lunt badevand og store oplevelser under disse himmelstrøg. 

Se vejrkort for alle vores påskerejser

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

5 gode grunde til at rejse i Påsken

Kickstart sommeren

Det kan godt være, vi bilder os selv ind, at sommeren er lige på trapperne, men der går nok alligevel et par måneder, før vi skal finde solbriller og sandaler frem. En rejse i påskeferien kan meget vel blive det break, du trænger til - og med fornyet energi og en god dosis D-vitamin føles sommeren måske heller ikke helt så langt væk. 

Bliv beriget

Verden bugner med smuk natur, interessante mennesker og historier, der bare venter på at blive udforsket. Rejser du på påskeferie til fx Asien, Caribien eller Sydamerika, vil du blive beriget med et nænsomt kulturchok og et utal af oplevelser, du ikke ville få i dit sommerhus under danske himmelstrøg. 

Udnyt feriedagene

Når du rejser i Påsken, sparer du en håndfuld feriedage og får mere ud af helligdagene. Det giver dig mulighed for at tage en længere rejse i bytte for færre feriedage - og dermed en glimrende grund til at rejse lidt længere væk. 

Undgå højsæsonen

Mange populære feriesteder bugner med turister i sommermånederne, så hvorfor ikke rejse mens der er plads til at nyde omgivelserne? Du behøver ikke gå på kompromis med varmegraderne, for vi har masser af rejsedestinationer, hvor temperaturerne kalder på sommerhatte, solbriller og kolde drikkevarer. 

En festlig anledning

Påske fejres overalt i verden, så det er et godt tidspunkt at rejse ud i verden og opleve lokale traditioner. Mærk den glade stemning til festivaller, parader og markeder og få kulturindblik, som er unikke for denne tid på året. 

 

Skal vi hjælpe dine drømme på vej?

I tvivl om hvor din påskeferie 2023 skal gå hen? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du løbende bliver opdateret med inspiration og gode kampagnetilbud.  

Ønsker du at tale med en rejsekonsulent, så ring til os på 4526 0000 eller kom forbi kontoret ved Østerport i København til en uforpligtende snak.  

Husk! Vi holder løbende foredrag i København, og vi lægger vejen forbi Aarhus hvert forår og efterår.

cuba - cuba_befolkning_kvinde_cigar_07_hf
Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef

Læs mere og bliv inspireret

Rejs i april, maj og juni - her skal du hen!

Timing is everything! Vi kigger nærmere på 14 rejsemål, der kickstarter din sommer.

Vietnameksperten: 10 ting du skal opleve!

Vietnam er det nye sort! Camilla, vores vietnamekspert, guider til 10 store og skæve oplevelser.

Din guide til Bali – 15 ting du skal opleve

Bali bugner af oplevelser. Vi guider til 15 sjove eller bedårende påfund, du måske ikke vidste, du skulle drømme om.

Bestil vores specialkataloger

Bestil vores specialkataloger i dag. Så sender vi gratis med posten inden for et par hverdage.

 • Bali_Mageløse_ubud lovina jimbaran_dec15

  Bali

  Mageløse oplevelser, Ubud, Lovina og Tanjung Benoa
  Individuel rejse m/ udflugter - 12 sider
 • bali gili lombok_katalog forside

  Bali, Gili og Lombok

  Rejseforslag
  Individuelle rejser m/ guidede udflugter - 48 sider
 • Cuba_fit_katalog forside

  Cuba

  Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 32 sider
 • Sri lanka_FIT

  Sri Lanka

  Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 48 sider
 • peru_toppen_RR katalog forside

  Peru

  Toppen af Peru
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 20 sider
 • Vietnam_fra Halong til Mekong

  Vietnam

  Fra Halong til Mekong
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 16 sider
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)