celebrity infitnity_panama kanalen_skib udvendigt_05
Panamakanalen - Krydstogt med dansk rejseleder

Gennem Panamakanalen

4,6 (51 Anmeldelser)
18 dage fra 29.990 kr.

Gennem Panamakanalen

Legendarisk krydstogt ombord på Celebrity Cruises

Panamakanalen blev åbnet i 1914 og er et af denne verdens mest imponerende bygningsværker. Den har et umiskendeligt strejf af eventyr og måske et dryp af sømandsnostalgi over sig, og den ligger på manges liste over steder, man gerne vil opleve mindst én gang i livet. Den helt rigtige måde at opleve Panamakanalen på er naturligvis at sejle på den, og man kan jo ligeså godt give den fuld skrue og gå ombord på et krydstogtskib af de virkeligt gode og tage den oplevelse med oven i hatten.

Vi sejler turen med Celebrity Millennium, som blev gennemgribende renoveret i 2019 i henhold til Celebrity Revolution-programmet, hvilket indebærer helt nye kahytter, opgraderet design og nye faciliteter overalt på skibet. Vi indtager middagen sammen hver aften i hovedrestauranten, men har man lyst, er det naturligvis muligt at spise alene i en af specialrestauranterne, som f.eks. den italienske Tuscan Grille, hvor man betaler et beskedent gebyr for ekstra luksus. 

Celebrity-skibene er "All inclusive", der udover måltider, drikkepenge og de mange faciliteter og underholdning ombord også inkluderer en Classic drikkepakke samt Wifi. Vi har krydret krydstogtsoplevelsen og inkluderet tre (fire for 2021-afgangene) private udflugter, hvor vi blandt andet besøger den maleriske by Puerto Vallarta i Mexico og sejler til klippepynten ved Cabo San Lucas. Det er også muligt at tilkøbe vores omfattende og spændende udflugtspakke, der inkluderer vores egne private udflugter ved nogle af skibets stop undervejs.

Det enestående krydstogt gennem Panamakanalen begynder i Florida, USA, og vi oplever kolonistilscharme i Colombia, inden vi passerer gennem de tre slusesæt i den legendariske nu over 100 år gamle Panamakanal – i sandhed en oplevelse for livet! På den anden side af kanalen møder vi regnskov i Costa Rica, gamle kulturer og UNESCO-beskyttet arkitektur i Guatemala og bountystrande i Mexico, inden togtet slutter med storbystemning i San Diego, USA. Krydstogtet findes også med omvendt rute med start i San Diego og slut i Fort Lauderdale - dette program er dog skrevet med udgangspunkt i førstnævnte rute.

Med på rejsen har vi - som altid på vores krydstogter med dansk rejseleder - en særdeles erfaren rejseleder, der holder oplæg ombord på skibet og leder de udflugter på land, som vi har arrangeret. Den sidste dag i San Diego (eller Miami, hvis det er omvendt sejlrute) har vi arrangeret en byrundtur og lidt tid til shopping, så vi er fuldt beskæftiget, inden flyet hjemad afgår om aftenen.

Glæd jer til et mellemamerikansk eventyr i skøn forening med de mange fordele, som et krydstogt byder på.

Rute og højdepunkter

krydstogter_gennem_panamakanalen_ny Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Mandag - torsdag 10 - 17,
Fredag 10 - 16.30

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Sted
Nætter
Højdepunkter

1 nætter i Miami Miami
1
Højdepunkter
Rejsen begynder med en nat på South Beach, Miami.

15 nætter i Krydstogt Krydstogt
15
Højdepunkter
Celebrity Millennium
På havet
 
På havet. Vi har to dage på havet og tid til at lære skibet at kende.
Cartagena, Colombia
 
Cartagena, Colombia. Privat udflugt til en af de absolut smukkeste kolonistilsbyer i verden (tilkøb). (Bemærk: afgangen i 2022 har en ekstra dag i Cartagena)
Colon, Panama
 
Colon, Panama. Privat udflugt for at møde embera-indianerne samt besøg ved Agua Clara Locks Visitor Center (tilkøb). (Bemærk: afgangen i 2022 stopper ikke i Colon)
Panamakanalen
 
Panamakanalen. Skibet går gennem Panamakanalens 3 slusesæt og hæves 26 meter op til Gatunsøen og ned igen for at passere.
Puntarenas, Costa Rica
 
Puntarenas, Costa Rica. Privat udflugt til Carara National Park og sejltur på Tarcoles-floden for at kigge efter krokodiller (tilkøb).
Puerto Quetzal, Guatemala
 
Puerto Quetzal, Guatemala. Privat udflugt til kaffeplantage og rundvisning i smukke Antigua, som er UNESCO-arv (tilkøb).
Puerto Vallarta, Mexico
 
Puerto Vallarta, Mexico. Byvandring med rejselederen i den gamle maleriske by.
Cabo San Lucas, Mexico
 
Cabo San Lucas, Mexico. Med båd ud til klippepynten, der skiller Cortezhavet og Stillehavet.
San Diego, hjemrejse
 
San Diego, hjemrejse. Vi forlader skibet og oplever San Diegos højdepunkter. Ankomst til Danmark næste dag.
Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

En oplevelse som levede op til vore forventninger, hvor selve sejladsen og opholdet ombord, synet af sluserne ved Panamakanalen og besøget hos indianerstammen står ud.

4,6 (51 Anmeldelser)
krydstogt_panamakanalen krydstogter droemmekrydstogt rundt om kaphorn colombia rundrejse_juni2015 1

Bestil Panama krydstogt kataloger

Søger du inspiration til din krydstogtrejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende krydstogter

Celebrity - Always included
Australien og New Zealand

Australien og New Zealand

Krydstogt og rundrejse med dansk rejseleder
Kroatien

Kroatien - til lands og til vands

Krydstogt med dansk rejseleder
Celebrity - Always included
Chile og Argentina

Drømmekrydstogt rundt om Kap Horn

Krydstogt med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)