caribien_strand_02

Krydstogt - Det bedste
af Caribien

4,4 (117 Anmeldelser)
16 dage fra 29.990 kr.

Det bedste af Caribien

Krydstogt med ophold på St. Thomas og St. Croix

Drømmer I om at opleve skønne caribiske øer fra søsiden på et komfortabelt krydstogt - oven i købet kombineret med et ophold på St. Thomas og St. Croix i det tidligere Dansk Vestindien, så er denne 16 dages rejse noget for jer. Den er en del af vores omfattende program for krydstogter i Caribien, som vi har stor erfaring i at arrangere.

I begynder jeres rejse med en nat i Miami, inden I dagen efter flyver til San Juan i Puerto Rico for at gå om bord på på Celebrity Millennium, et dejligt 5-stjernet skib fra Celebrity Cruises der blev renoveret i 2019 efter Celebrity Revolution-programme. Her venter et skønt og oplevelsesspækket krydstogt på 8 dage rundt i det azurblå hav mellem seks eksotiske perler: St. Thomas, St. Kitts & Nevis , Antigua, St. Lucia og Barbados. Øerne har hver deres særkende, men fælles for dem er den fabelagtige natur med strande og hav i verdensklasse.

Den dag, hvor skibet besøger St. Thomas, har vi inkluderet en ø-rundtur på St. Thomas med Magens By og byvandring i Charlotte Amalie, der ledes af vores danske rejseledere, som bor fast på øen.

De øvrige dage på togtet kan I deltage i nogle af de mange udflugter, som skibet arrangerer, eller gå på oplevelse på egen hånd. Det er alt i alt en virkelig behagelig måde at tilbringe en uge på, og når krydstogtet er slut, har I en uges ophold på de tidligere danske øer i Vestindien. Her kan I opleve den spændende, danske kolonihistorie med fast grund under fødderne. 

Efter krydstogtet, som slutter i San Juan, flyver I den korte tur til St. Thomas, hvor I har 3 nætter på et dejligt hotel, som ligger direkte på Lindbergh Bay-stranden. Derefter flyver I med vandflyet til St. Croix, hvor I har 3 nætter i hyggelig Christiansted med god tid til at opleve Fort Christiansværn, Guvernementshuset, Toldboden og mange andre bygninger fra danskernes tid på øen. Udover udflugten på St. Thomas i løbet af krydstogtet har vi inkluderet en byvandring med vores danske, fastboende rejseleder i Christiansted på St. Croix. Herudover vil der være mulighed for at tilkøbe en ekstra udflugt til St. John, den mindste og måske smukkeste af de tidligere Dansk Vestindiske Øer.

Glæd jer til et meget komfortabelt krydstogt og historiske oplevelser på De Vestindiske Øer - og se eventuelt også vores øvrige skønne krydstogter i Caribien.

Bemærk: Enkelte afgange er med Royal Caribbean Cruises, Voyager of the Seas, som har en anden sejlrute. Øvrigt program både før og efter krydstogtet er det samme. Se her for særskilt program med Voyager of the Seas.

Rute og højdepunkter

krydstogter_dbac_B Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Sted
Nætter
Højdepunkter

1 nætter i Miami Miami
1
Højdepunkter
En overnatning på Soneste Miami Airport Hotel, inden det går løs i Caribien.

7 nætter i Krydstogt Krydstogt
7
Højdepunkter
Celebrity Millennium. Bemærk, at enkelte afgange er med Royal Caribbean Cruise, Voyager of the Seas, som har en anden sejlrute.
San Juan, Puerto Rico
 
San Juan, Puerto Rico. Vi sejler på eventyr i det caribiske øhav fra San Juan, Puerto Rico.
Charlotte Amalie, St. Thomas
 
Charlotte Amalie, St. Thomas. Vores fastboende danske rejseleder tager jer med på en halvdags ørundtur og viser jer skønne Charlotte Amalie.
Basseterre, St. Kitts & Nevis
 
Basseterre, St. Kitts & Nevis. Skibet lægger til i Basseterre, hvor I kan opleve en skøn blanding af caribisk charme og engelsk kultur.
St. Johns, Antigua
 
St. Johns, Antigua. Oplev Antiguas hovedstad, der er en fascinerende labyrint af trange gader og stræder.
Castries, St. Lucia
 
Castries, St. Lucia. Oplev en af Caribiens smukkeste øer med dramatisk landskab, grønne bjerge og tæt regnskov.
Bridgetown, Barbados
 
Bridgetown, Barbados. Hovedstaden på Barbados blev bygget af britiske kolonister i 1628. Tag med på et af skibets udflugter eller oplev den på egen hånd.
På havet
 
På havet. Kursen er sat mod San Juan, den sidste dag kan I bruge til at slappe af og nyde alle skibets faciliteter.
San Juan, Puerto Rico
 
San Juan, Puerto Rico. Tjek-ud fra skibet og fly til St. Thomas.

3 nætter i St. Thomas St. Thomas
3
Højdepunkter
I bor ved stranden på Emerald Beach Hotel. Mulighed for udflugt med vores fastboende danske rejseleder til St. John, måske den smukkeste af De Vestindiske Øer (Tilkøb).

3 nætter i St. Croix St. Croix
3
Højdepunkter
Med vandflyet til St. Croix og indkvartering i hyggelige Christiansted. Inkl. udflugt i den historiske arv med vores fastboende, danske rejseleder. Evt. også Buck Island (Tilkøb).

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Søger du inspiration til din næste rejse - bestil vores kataloger

Se alle foredrag

Utroligt kompetente guider, som virkelig vandt ens hjerter, så positivt!

4,4 (117 Anmeldelser)

Andre spændende krydstogter

Celebrity - Always included
Panamakanalen

Gennem Panamakanalen

Krydstogt med dansk rejseleder
Celebrity - Always included
Canada og Alaska

Alaska inkl. Rocky Mountaineer-toget

Krydstogt med dansk rejseleder
Celebrity - Always included
Middelhavet

Krydstogt i Middelhavet – i historiens kølvand

Krydstogt med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)