cuba - trinidad gade blomster
Cuba - Rundrejse med dansk rejseleder

Den store Cubarejse

4,7 (161 Anmeldelser)
17 dage fra 30.900 kr.

Den store Cubarejse

Den mest komplette cubarejse på markedet
- det tør vi godt påstå...

På denne rejse kommer vi til at opleve hele Cuba fra øst til vest. Vi har lagt vægt på at holde en god rytme på rejsen, og undervejs får vi alle historierne og et herligt kig ind bag facaden. Der er sket mange spændende ting i Cuba i de seneste år, og i løbet af rundrejsen får vi helt styr på, hvad der er nyt, og hvor alt er ved det gamle.

Rundrejsen, som blot er én af de rundrejser til Cuba, som vi har på vores program, starter i det østlige Cuba. Vi flyver til Holguin, hvorfra vi kører til idylliske og autentiske Baracoa i det østligste Cuba, hvor tiden nærmest er gået i stå. Vi nyder den enestående natur i området ved Alexander von Humboldt-nationalparken og besøger en farm, der bugner med kakao- og frugttræer. 

Køreturen videre til Santiago de Cuba er endnu en af rundrejsens store højdepunkter og bringer os også forbi Guantanamo-bugten. I Santiago de Cuba, også kaldet revolutionens vugge, bliver historien levendegjort, og vi oplever den allestedsnærværende musik og livlige stemning.

Fra Santiago de Cuba bevæger vi os nu vestpå. Undervejs besøger vi bl.a. kirken El Cobre, som er det vigtigste valfartssted for cubanske pilgrimme, og den velholdte by Bayamo, også kendt som Cubas socialistiske mønsterby.

Vi har lagt vægt på at have god tid i Camagüey, en perle af en by med smukke koloniale bygninger i kringlede gader. Herefter gælder det Trinidad ved Det Caribiske Hav, en af de smukkeste kolonistilsbyer i hele Caribien. Her har vi god tid til at nyde musikken, stemningen og de brostensbelagte gader flankeret af tidligere sukkerbaroners overdådige palæer. Inden vi ankommer til Cubas hovedstad Havana, skal vi på opdagelse i det fredelige naturparadis Viñalesdalen i det vestligste Cuba, hvor verdens fineste tobaksblade bliver dyrket.  

Fra rolige Vinales går turen til metropolen Havana, hvor der er skruet godt op for gadelivet, som vi skal nyde i fulde drag på vores byvandringer rundt til byens vidunderligt smukke stemningsfulde pladser, som ligesom resten af Havana emmer af historie fra fordums storhed. Med hjem i kufferten får vi masser af dejlige minder fra en rundrejse i hele Cuba og også en langt større forståelse for det komplekse og skønne land.

En særdeles velplanlagt rundrejse... 

Den store Cubarejse er blevet udviklet og forfinet gennem årtier, og vi vover at påstå, at denne rundrejse er særdeles velplanlagt og en oplevelsesrejse af de helt store, hvor I som gæster vil få det mest komplette billede af fantastiske Cuba.

Som det gælder for alle vores rundrejser til Cuba, har vi opbygget rejsen, så man kan få sjælen med, når vores eventyr starter i det østligste Cuba med det helt utroligt naturskønne Baracoa, som med sin rolige livsstil og masser af frodige natur står i herlig kontrast til den pulserende verden. Fra det østlige Cuba og naturskønne Baracoa står oplevelserne bare i kø, når vi langsomt bevæger os gennem det 1200 kilometer lange land, besøger unikke byer, møder cubaneren i øjenhøjde og ikke mindst har god tid og flere nætter hvert sted, så vi når at få alle nuancerne med. Vi ender i det vestligste Cuba i den smukke Viñalesdal, hvor vi nyder det stille landlige liv og spiser en rigtig landfrokost hos vores lokale tobaksbonde midt i den unikke natur mellem Mogotesbjerge og tobaksmarker for til sidst at slutte af med metropolen Havana, som har så uendelig meget at byde på og sætter et rigtig godt punktum på en fantastisk rundrejse.

Vi er nu klar til at påbegynde hjemrejsen fra Havana lufthavn eller eventuelt at forlænge rejsen ved en af Cubas skønne strande.

Rute og højdepunkter

cuba - cuba_den store RR Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Stine Solbjerg Sørensen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Sted
Nætter
Højdepunkter

1 nætter i Holguin Holguin
1
Højdepunkter
Vi lander i Holguin i det østlige Cuba og indkvarteres for natten

3 nætter i Baracoa Baracoa
3
Højdepunkter
Landidyl og smuk natur med besøg i en kakaoplantage og en sejltur på Yumurifloden - og måske en svømmetur i floden.

2 nætter i Santiago de Cuba Santiago de Cuba
2
Højdepunkter
En smuk køretur tager os til Santiago de Cuba, hvor vi dykker ned i revolutionshistorien og besøger Cubas flotteste kirkegård, hvor Fidel Castro er stedt til hvile.

2 nætter i Camagüey Camagüey
2
Højdepunkter
Vi besøger El Cobre-basilikaen og Bayamo på vejen til Camagüey. I Camagüey venter en byvandring blandt UNESCO-verdensarv i byens kringlede gader.

2 nætter i Trinidad Trinidad
2
Højdepunkter
På vejen til Trinidad besøger vi Cubas ældste sukkermølle. I den UNESCO-udnævnte by er der livsglæde, byvandring og musik på programmet.

2 nætter i Viñales Viñales
2
Højdepunkter
Vi kører til Viñales via majestætiske Cienfuegos. I Viñales skal vi opleve dalen på hesteryg og besøge en tobaksbonde, som lærer os kunsten at rulle en god cigar.

3 nætter i Havana Havana
3
Højdepunkter
Vi går på opdagelse blandt imponerende bygningsværker, besøger Hemingways hus og sætter os ind på bagsædet af en amerikanerbil.

Gratis foredrag om Cuba

Gratis foredrag om Cuba

Kom til et spændende foredrag om rejser til Cuba. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Vi har været ude i "krogene" hos civilbefolkningen som vi formentlig ikke havde villet komme uden Jørgen. Han er en kæmpehjælp i alle henseender og er samtidig udstyret med en god portion humor. Stor ros til Jørgen.

4,7 (161 Anmeldelser)
Cuba_RR_katalog_050515 cuba autentisk RR katalog forside Cuba_fit_katalog forside

Bestil Cuba kataloger

Søger du inspiration til din Cuba rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Trinidad

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
25° C
25° C
26° C
27° C
28° C
28° C
29° C
30° C
28° C
27° C
26° C
25° C
Nedbør i mm.
40 mm
45 mm
47 mm
49 mm
211 mm
289 mm
171 mm
176 mm
174 mm
184 mm
46 mm
42 mm

Andre spændende rundrejser

Mexico

På sporet af mayaer og aztekere

Rundrejse med dansk rejseleder
Argentina og Chile

En rejse til verdens ende

Rundrejse med dansk rejseleder
Colombia

På nye eventyr

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)