Den store Cubarejse
Download katalog over rejsen

17 dage fra 31.990 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

Cuba Den store Cubarejse

Rundrejse med dansk rejseleder 17 dage fra 31.990 kr.

4.6   (623 anmeldelser)
cuba - trinidad gade blomster

Den mest komplette cubarejse på markedet - det tør vi godt påstå...

På denne rejse kommer vi til at opleve hele Cuba. Vi har lagt vægt på at holde en god rytme på rejsen, og undervejs får vi alle historierne og et herligt kig ind bag facaden. Der er sket mange spændende ting i Cuba i de seneste år, og i løbet af rundrejsen får vi helt styr på, hvad der er nyt, og også hvor, at alt er ved det gamle.

cuba - baracoa_kyst_02
cuba - cuba_bil_roed_04

Hvorfor vælge denne rejse:

  • Markedets mest komplette rundrejse
  • Oplev hele Cuba
  • Alle udflugter inkluderet
  • Mange måltider inkl. i prisen
  • Små grupper: 10-25 deltagere
  • Erfaren dansk rejseleder
cuba - cuba_befolkning_kvinde_07

De store oplevelser står i kø

Det store Cuba-eventyr starter i hovedstaden, Havana, hvor vi har tid til at finde os til rette, inden vi udforsker resten af landet.

Indenrigsfly er ikke tilgængelige i Cuba i øjeblikket, så vi har planlagt en god rute igennem landet med bus, hvor rejsen starter og slutter i Havana. Vi er klar over, at bussen kommer til at tilbagelægge mange kilometer, men vi har prioriteret, at hvis man skal opleve hele øen ”rigtigt”, så skal man helt ud til Baracoa, og det kræver nogle lange stræk i bus. Men til gengæld får vi det hele med på denne store Cubarejse. Oplevelserne står i kø, når vi langsomt bevæger os gennem det 1200 kilometer lange land, besøger unikke byer, møder cubaneren i øjenhøjde og ikke mindst har god tid og flere nætter hvert sted, så vi når at få alle nuancerne med.

Vi flyver til metropolen Havana, som har så uendelig meget at byde på, og som er den perfekte start på rejsen. Her har vi tre overnatninger og god tid til at vænne os til den cubanske vibe, inden vores rundrejse for alvor går i gang. I Havana er der skruet godt op for gadelivet, som vi skal nyde i fulde drag på vores byvandringer rundt til byens vidunderligt smukke stemningsfulde pladser, som ligesom resten af Havana emmer af historie fra fordums storhed.

Imens vi bor i byen, laver vi en afstikker med en dagsudflugt, hvor vi tager på opdagelse i det fredelige naturparadis Viñalesdalen i det vestligste Cuba. Her i noget af det smukkeste natur, som landet har at byde på, bliver nogle af verdens fineste tobaksblade dyrket. Vi nyder det stille landlige liv og spiser blandt andet en rigtig landfrokost hos vores lokale tobaksbonde midt i den unikke natur mellem Mogotesbjerge og tobaksmarker. En smuk kontrast til hektiske Havana.

Fra Havana går turen imod Trinidad ved Det Caribiske Hav, en af de smukkeste kolonistilsbyer i hele Caribien. Her har vi god tid til at nyde musikken, stemningen og de brostensbelagte gader flankeret af tidligere sukkerbaroners overdådige palæer. Derefter har vi en enkelt overnatning i Holguin på vores vej imod idylliske og autentiske Baracoa i det østligste Cuba, hvor tiden nærmest er gået i stå. Vi nyder den enestående natur i området ved nationalparken Alexander von Humboldt og besøger en farm, der bugner med kakao- og frugttræer. Baracoa er en helt utrolig naturskøn plet i Cuba, som med sin rolige livsstil og masser af frodige natur står i herlig kontrast til den pulserende verden.

Santiago de Cuba er næste stop på rejsen: endnu et cubansk højdepunkt og på vejen dertil ser vi også Guantanamo-bugten. I Santiago de Cuba, Cubas tidligere hovedstad, som også kaldes revolutionens vugge, bliver historien levendegjort, og vi oplever den allestedsnærværende musik og livlige stemning. Herfra bevæger vi os vestpå. Undervejs besøger vi bl.a. kirken El Cobre, som er det vigtigste valfartssted for cubanske pilgrimme, og den velholdte by Bayamo, også kendt som Cubas socialistiske mønsterby. Vi ankommer til Camagüey, hvor vi har to overnatninger. Vi har lagt vægt på at have god tid i denne perle af en by med smukke koloniale bygninger i kringlede gader. Derefter er vi tilbage i Havana, hvor vi har to overnatninger inden hjemrejsen.

Den store Cubarejse er blevet udviklet og forfinet gennem årtier, og vi vover at påstå, at denne rundrejse er særdeles velplanlagt og en oplevelsesrejse af de helt store.

Som deltagere på rejsen, vil I få det mest komplette billede af fantastiske Cuba, og vi har opbygget rejsen, så man kan få sjælen med undervejs. Med hjem i kufferten får vi masser af dejlige minder fra en rundrejse i hele Cuba og også en langt større forståelse for det komplekse og skønne land.

Cuba Den Store Cubarejse 2024

Rute og højdepunkter

Sted Nætter Højdepunkter
Havana 3 Nætter: Havana 3

Byvandring i Cubas smukke hovedstad. Historie, kolonialarkitektur og dejlig stemning i Havanas gamle bydel. Heldagsudflugt til Viñales-dalen, som besøges på hesteryg og frokost på farm.

Trinidad 2 Nætter: Trinidad 2

Vi kører til Trinidad via majestætiske Cienfuegos. I Trinidad er der livsglæde, byvandring og musik på programmet. Byen er på UNESCOs liste over verdensarv - og det forstår man godt.

Holguin 1 Nætter: Holguin 1

På vej til Holguin gør vi et stop ved Cubas ældste sukkermølle, som ligger uden for Trinidad. Den blev bygget i midten af 1800-tallet, da Cuba var en af verdens største sukkerproducenter.

Baracoa 3 Nætter: Baracoa 3

Landidyl og smuk natur med besøg i en kakaoplantage og en sejltur på Yumurifloden. Der bliver også mulighed for en svømmetur i det azurblå hav.

Santiago de Cuba 2 Nætter: Santiago de Cuba 2

En smuk køretur tager os til Santiago de Cuba, hvor vi dykker ned i revolutionshistorien og besøger Cubas flotteste kirkegård, hvor Fidel Castro er stedt til hvile.

Camagüey 2 Nætter: Camagüey 2

Vi besøger El Cobre-basilikaen og gør et stop i Bayamo på vejen til Camagüey, hvor vi skal på byvandring blandt UNESCO-verdensarv i byens kringlede gader.

Havana 2 Nætter: Havana 2

Vi runder rejsen af i Havana, hvor vi besøger Hemingways hus og sætter os ind på bagsædet af en amerikanerbil til en tur rundt i byen.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Skriv eller ring til os og få et konkret tilbud på rejsen. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan altid:

  • Ringe til os og få mere information om rejsen
  • Forespørge på forlængelse af rejsen
  • Tilmelde dig vores rejseforedrag og få mere viden om rejsen
Tinne Dejgaard Madsen 218

Tinne Dejgaard Madsen

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

God tilrettelægning og information. Store oplevelser. Cuba under huden. Godt afrejsebrev.
Rejseleder meget inspirerende, vidende og nærværende.

Preben Jensen, Galten
4.6   (623 anmeldelser)
Læs hvad tidligere gæster siger om rejsen

Vi inviterer til gratis rejse foredrag

Kom til et spændende foredrag om rejser til Cuba. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

cuba - trinidad_gadebillede_07
cuba - cienfuegos_bil_01

Det siger vores gæster ...

Oplev Cuba på 2 minutter

Et udvalg af vores rejser til Cuba

cuba - vinales ridning_01

Cuba fantastico Cuba Rundrejse med dansk rejseleder

Oplev det centrale og vestlige Cuba, dyk ned i historien, mød den sprudlende kultur og slap af på stranden.

4.5   (558 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
28. okt. 2024 kr. 24.990
10. feb. 2025 kr. 24.990
Se rejse
cuba - cuba_bil_roed_13

Den store Cubarejse Cuba Rundrejse med dansk rejseleder

En komplet rundrejse fra øst til vest med spændende historie og kultur. Kom bag facaden og dyk ned i historien.

4.6   (623 anmeldelser)
10-25 deltagere
Afrejsedato
08. nov. 2024 kr. 31.990
21. feb. 2025 kr. 31.990
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)