Skip to main content

Rundrejser

Rejs ud i verden og få nye indtryk

peru - machu picchu_47

Veltilrettelagte eventyrrejser

Dyk ned i vores udvalg af veltilrettelagte rundrejser i høj kvalitet. Vi rejser til en bred vifte af populære destinationer i Asien, Oceanien, Nord- eller Sydamerika, Europa, Afrika og Mellemøsten.

Vores rundrejser er også grupperejser, hvor du tager på opdagelse i selskab med vores vidende danske rejseleder, som sørger for, at du kommer du godt rundt om din destination samt giver adgang til autentiske kulturelle indblik og naturoplevelser.

Vi sørger desuden altid for at holde grupperne små, så du kun rejser i en gruppe på 10-25 ligesindede medrejsende. På den måde kan vi smidigt komme omkring ved seværdigheder og på destinationerne uden at fylde, samtidig med at du får en mere personlig oplevelse.

Alle vores rundrejser med dansk rejseleder er omhyggeligt arrangeret og sammensat baseret på vores egne erfaringer og store kendskab til lokale forhold.

Hotellerne er valgt med både beliggenhed og kvalitet øje – vi ved lige hvor du skal bo for at få mest ud af dit besøg.

Uanset om du drømmer om et eventyr i Costa Ricas regnskove, en klassisk rundrejse i Australien, eller en kulturel odyssé i Mellemøsten, tør vi godt garantere store oplevelser.

Derfor skal du vælge en rundrejse med Stjernegaard

  • Unikke oplevelser, dyb indsigt i destinationen og den lokale kultur.
  • Stort udvalg af rundrejser -vi har et bredt udvalg af rundrejser
  • Danske ekspertrejseledere, som tilføjer en ekstra dimension til din rejse, deler gode tips, og sørger for, at du føler dig tryg hele vejen.
  • Mange måltider og udflugter samt entreer inkluderet
  • Med en rundrejse er det let at planlægge og nyde rejsen uden skjulte omkostninger.

 

porto_cafe_01 jordan - wadi rum red desert_kamel_04

Rundrejser med dansk rejseleder

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH

Dét får du på vores rundrejser

  • Unikke oplevelser: Vores rundrejser er designet til at give dig dyb indsigt i destinationen og den lokale kultur.
  • Stort udvalg af rundrejser: Uanset om det er Caribien, Canada, Thailand eller Europa, tilbyder Stjernegaard et bredt udvalg af rundrejser til mange af verdens kontinenter. Med et så bredt udvalg kan du altid finde din drømmedestination med os.
  • Danske ekspertrejseledere: Vores erfarne rejseledere tilføjer en ekstra dimension til din rejse, deler gode tips, og sørger for, at du føler dig tryg hele vejen.
  • Mange måltider og udflugter inkluderet: På mange af vores rundrejser får du inkluderet gode, lokale måltider, der føjer til rejseoplevelsen, ligesom mange udflugter entreer er inkluderet i rejsens pris.
  • Nemt og gennemskueligt: Med Stjernegaard er det let at planlægge og nyde ferien uden skjulte omkostninger.

Når du er på farten med passionerede globetrottere, bliver hvert øjeblik et eventyr.

Rundrejser er for dig, der ønsker at udforske mange forskellige lande, steder eller byer på én rejse. På vores rundrejser sørger vi for, at du får store naturoplevelser, samtidig med at du får et grundigt indblik i dit rejsemåls kultur og historie. Vi sørger for alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om at pakke kufferten og glæde dig til dit næste rejseeventyr.

Vi har mange rejser med dansk rejseleder til hele verden at vælge i mellem - uanset om du er til skønne strande i Caribien, isbjerge i Grønland, eventyr i Sydamerika eller natur i Australien og New Zealand, finder du det hele og mere til hos os.

Vil du hellere have skræddersyet dit helt egen individuelle rejse, kan du se vores udvalg lige her.

Tag afsted på dit livs eventyr, og vælg en rundrejse med Stjernegaard.

Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)