indien - varanasi_ganges flod_befolkning_kvinde_02

Rejser til Indien

Et sansebombardement!

4,7 (23 Anmeldelser)

Oplev Indien med Stjernegaard

Indien - som intet andet sted i verden...

Indien deler vandene - på en rejse til Indien bliver man enten chokeret over det sanselige bombardement, eller også elsker man det. Vi er mange, der synes, at Indien overgår alle andre lande, når det kommer til rejseoplevelser. Det er smukt, fascinerende, farverigt, og utrolig intenst med så mange sanseindtryk, at man ikke kan undgå at blive berørt og lidt forpustet. 

Det har vi taget højde for på vores rundrejser til Indien med dansk rejseleder, hvor vi bor på dejlige hoteller, der virker som oaser på rejsen, og hvor den ene storslåede oplevelse afløser den anden. På vores grupperejser til Indien levner vi også tid til at lade alle indtrykkene falde på plads.

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa
indien - agra_taj mahal_16

Om Indien

Historie

I det 18. og 19. århundrede havde briterne magten i Indien, indtil landet i 1947 blev selvstændigt.

Geografi

Indien har cirka 1,2 milliarder indbyggere, der bor tre gange så tæt som i Danmark.

Demokrati

Indien er verdens mest folkerige demokrati. Styret er baseret på et to-kammer system i lighed med det engelske.

Religion

I Indien er cirka 80% af befolkningen hinduer, 14% bekender sig til Islam og 2,5% er sikher.

Det siger vores gæster ...

Oplev Nordindien på to minutter

Indien bliver måske din største rejseoplevelse

En rejse eller en rundrejse til Indien er nærmest umulig at ryste af sig. Kontrasterne er enorme. En ufattelig rigdom nogle steder og lige uden for døren en ubegribelig fattigdom. På en rundrejse i Indien ser du mennesker alle vegne. Alverdens farver i et stort mylder. Stemmer fylder luften og konkurrerer med krydderiernes stærke dufte.

Indien er slumkvarterer og paladser som i eventyrene. Hellige køer skaber trafikpropper alle vegne. Templer overalt med et svimlende antal guder og gudinder, der alle tages meget alvorligt. Offergaverne hober sig op foran dem. Selv de, der intet ejer, finder en udvej. En fattig men billedskøn kvinde lader sig kronrage uden for templet, for at forære sit hår til gudinden. På en rundrejse i Indien oplever du utrolig meget, som du ikke oplever på rejser andre steder.

Gademylder, slangetæmmere og en flok splitternøgne munke passerer, uden at nogen tager anstød af det. Ligbålene ved bredden af Gangesfloden er en stærk oplevelse, men oplevelsen er med til at give et helt og respektfuldt billede af Indien og de mange traditioner og ritualer.

indien - amritsar_golden temple_sikh_02
Indien - ranthambore national park_04

Oplev Indien på en rundrejse med dansk rejseleder

Vores rundrejser til Indien inkluderer seværdigheder i sværvægterklassen. Glæd dig til at opleve bl.a. Det Gyldne Tempel i Amritsar, sikhernes største helligdom, maharajapaladser i Jaipur, de farverige ritualer langs Gangesfloden, bølgende temarker, en fredfyldt backwater-sejlads i Kerala og ikke mindst Taj Mahal - en af verdens største seværdigheder.

Rundrejser  det nordlige og sydlige Indien

På vores rundrejse til Nordindien oplever vi Taj Mahal, Det Gyldne Tempel i Amritsar, Jaipur, Agra-templer og paladser. Med lidt held synet af en vild tiger, eller op ad et bjerg på ryggen af en fint udsmykket elefant til endnu et gyldent slot, hellige mænd, der slår de fleste professionelle tryllekunstnere med deres tricks, og som lover at kurere jer for hvad som helst. Cykelrichaws, æselkærrer og Rolls Roycer i et komplet virvar i storbyerne.

rundrejsen i det sydlige Indien snuser vi til dansk kolonihistorie i Trankebar og går på oplevelse i fantastiske templer, hvor det syder af liv. Vi rejser gennem smuk natur, besøger temarker og krydderihaver og sejler på Keralas forunderlige backwaters. 

sydindien indien_nordindiens perler

Bestil indien kataloger

Søger du inspiration til din Indien rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Rikke er en yderst kompetent og behagelig rejseleder der var godt inde i Indiens kultur, religioner, skikke m.v. - og hun delte gladeligt ud af sin viden til os. Var altid smilende og i godt humør.

4,7 (23 Anmeldelser)

Hvornår er det bedst at rejse til Indien?

Indiens store areal gør, at der er store forskelle, alt efter hvor man befinder sig, men generelt kan siges, at sommeren fra april til juni er meget varm og regnfuld, mens vinteren fra december til februar er køligere og tør. Vinteren er, for de fleste danskere, det mest optimale tidspunkt at rejse til Nordindien i.

Se alle vejrkort i Indien

Delhi

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
21° C
24° C
29° C
36° C
39° C
39° C
35° C
34° C
34° C
33° C
28° C
23° C
Nedbør i mm.
19 mm
20 mm
15 mm
21 mm
25 mm
70 mm
237 mm
235 mm
113 mm
17 mm
9 mm
9 mm

Læs mere og bliv inspireret

5 gode grunde til at rejse på rundrejse med dansk rejseleder

Hvorfor vælge en rundrejse? Vi giver dig 5 gode grunde til hvorfor en rejse med dansk rejseleder giver dig helt nye perspektiver.

Rejsetrends 2021: Her er vores bucket list

21 rejsedrømme vi håber på at indfri i 2021 - fra offline travel til fart over feltet. Fra Grønland til det indonesiske øhav!

10 tricks der snyder jetlaget

10 tidszoner, babygråd og turbulens?Vi kigger nærmere på flyfiduserne og giver dig 10 bud på, hvordan du snyder jetlaget.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)