thailand - chiang mai_befolkning_munke_02
Thailand - Rundrejse med dansk rejseleder

På floder gennem Østens mystik

4,8 (448 Anmeldelser)
17 dage fra 18.190 kr.
13 dage fra 15.990 kr.

På floder gennem Østens mystik

En af vores bestsellere - en rundrejse i særklasse

Sammen med vores tre fantastiske rejseledere, Martin, Morten og Thomas, har vi sammensat en rundrejse, der i særklasse giver jer det bedste af Thailand på den mest komfortable vis. Vi har reduceret kedelig transporttid og valgt at flyve til Nordthailand, så vi undgår hele dage i bussædet. Turen er spækket med højdepunkter, og overalt bor vi på udvalgte hoteller med den bedste beliggenhed. Stort set alle måltider er inkluderet dvs. morgenmad alle dage, ni frokoster og otte middage på udvalgte restauranter.

Når vi ankommer til Bangkok, vil vores rejseleder stå klar i lufthavnen. Han vil sørge for, at vi bliver godt indlogeret i Chinatown, Bangkoks mest pulserende bydel, hvor Østens mystik findes lige uden for det skønne hotels svingdør.

Vi oplever de særeste ting i det kinesiske kvarters smalle gader og får historien om, hvorfor begravelsesbutikken sælger Mercedes-biler og lystbåde i næsten naturlig størrelse, skabt af trælister og papir. De nasale sanser pirres af stribevis af restauranter, og på det trange marked ser vi de mest forunderlige fisk, grønsager, friturestegte græshopper og andre lækkerier. Et fabelagtigt folkeliv og en eksplosion i dufte, lyde og farver. I det lille tempel, hvor alle beder guderne om lykke og rigdom, er selveste Buddha svær at finde gennem røgen fra de duftende røgelsespinde.

Vi tager hul på ti oplevelsesspækkede dage i Thailand. Vi besøger tre gamle hovedstæder, fem kongebyer og de flotteste templer i Thailand. Vi tager toget ved floden Kwai om bord på Dødens Jernbane, hvor skinnerne er som klistret fast på klippevæggen. Vi ser vandfald i syv plateauer, og vi vandrer ind i junglen til en symfoni af cikader og fuglefløjt. Vi sejler på floden gennem et natursceneri så smukt, at thaierne har døbt området lille Schweiz. Vi lægger til og besøger stammelandsbyer, der i generationer har boet på flodbredden i hytter af flettet bambus og gulv af stampet lerjord. Vi fortsætter til opiummuseet i Den Gyldne Trekant og får historien om, hvordan narkotika blev til blomster og kartofler.

Eller endnu mere eksotisk: Kvinder med giraflang hals under afstivende messingringe, som man traditionelt ser det hos nordlige bjergstammer som padaung og kayang oppe omkring grænsen til Myanmar.

Vi indtager Chiang Mai i tuk-tuk og cykler en afslappende tur i landlig idyl uden for byen. Vi har god tid i og omkring Chiang Mai, som er en skøn by med en tiltalende atmosfære og masser at se på. I har tid på egen hånd og kan gå på opdagelse i den gamle bydel, og der bliver tid til en times foryngelseskur i form af traditionel thai-massage på ryg og fødder. Sidst men ikke mindst skal vi vandre i Doi Inthanon, en af Thailands smukkeste nationalparker.

Kort sagt, vi har gjort os umage for, at I får de allerbedste oplevelser, Thailand kan tilbyde.

Små grupper 10-25 deltagere
Afrejse: København, Billund, Aalborg
Vores gæster siger ...
Gratis foredrag om Thailand

Gratis foredrag om Thailand

Tilmeld dig her

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Bangkok 2 nætter i Bangkok
2
Overnatning
Grand China Hotel ★★★+

Ayutthaya - River Kwai 2 nætter i Ayutthaya - River Kwai
2
Overnatning

Chiang Rai 2 nætter i Chiang Rai
2
Overnatning
Wiang Inn ★★★+

Maekok River 1 nætter i Maekok River
1
Overnatning

Chiang Mai 3 nætter i Chiang Mai
3
Overnatning
Chiang Mai Plaza ★★★

Forlængelse i Hua Hin 4 nætter i Forlængelse i Hua Hin
4
Overnatning

Rute og højdepunkter

Dag 1.
Danmark - Bangkok
Vi flyver med et af verdens bedste luftfartselskaber fra København til Bangkok.
Dag 2.
Ankomst til Bangkok
Vores værelser står klar, når vi ankommer kl. 7.30 til hotellet. Lidt afslapning og måske et bad inden vi slentrer i det farverige Chinatown, sejler på Chao Phraya-foden og kigger indenfor på blomstermarkedet. Besøg ved Wat Trimitr og Den Gyldne Buddha og middag på roterende restau rant med fantastisk udsigt over floden og oplyste templer.
Dag 3.
Bangkok
Vi begynder ved Wat Po med den enorme hvilende buddha, inden vi besøger Grand Palace, det gamle kongepalads som imponerer gang på gang - her møder vi den lille grønne og meget hellige Emerald Buddha. Vi sejler ind i stilheden på Bangkoks bifloder og spiser frokost i et privat hus, hvor vi får indsigt i thaimadlavning.
Dag 4.
Bangkok - Ayutthaya - River Kwai
Stemningsfuld sejltur på floden fra Bangkok til den gamle kongeby Ayutthaya, hvor vi besøger de UNESCO-bevarede templer. Fremme ved River Kwai oplever vi Kanchanaburis eventyrlige landskaber samt det spændende Krigsmuseum. Vi indkvarteres på fantastisk hotel ned til floden.
Dag 5.
River Kwai
Vandretur til Erawan-vandfaldet i en af Thailands smukkeste nationalparker og spektakulær togtur på Dødens Jernbane. Helt enestående naturoplevelser og vandretur gennem Hell Fire Pass. Dagen slutter med en stemningsfuld middag på floden.
Dag 6.
River Kwai - Chiang Rai
Vi flyver til Chiang Rai og besøger Hill tribe-museet. Med cykel-rickshaw gennem Chiang Rais gader og middag på charmerende restaurant midt i byen.
Dag 7.
Chiang Rai
Besøg på opiummuseet, ved den gyldne trekant og flodområdet mellem Thailand, Myanmar (Burma) og Laos. Smuttur til Laos og storslået køretur gennem et af Thailands smukkeste landskaber med kik til rismarker og indblik i livet i de små landsbyer. Om aftenen en tur på natbasaren.
Dag 8.
Chiang Rai - Thaton
Besøg ved Wat Rung Khun og hos isolerede stammelandsbyer langs flodbredden - endnu en perleoplevelse for naturelskere. Sejlturen op ad Kokfloden er et enestående natursceneri. Besøg på en lokal skole og afslapning ved poolen på Maekok River Village. Overnatning i maleriske omgivelser ved floden.
Dag 9.
Thaton - Chiang Mai
For de meget morgenfriske er der en tur til markedet for at købe mad til munkene og besøg i templet - en fin og autentisk oplevelse. Køretur gennem bjerglandskab og besøg ved en orkidéfarm. Fremme i Chiang Mai tager vi på tuk-tuk-tur gennem den gamle bys snævre gader.
Dag 10.
Chiang Mai
Uden for Chiang Mai oppe på bjerget besøger vi det fantastiske og overdådigt udsmykkede Doi Suthep-tempel, formentligt sammen med mange buddhistiske pilgrimme. I Chiang Mai vi hører om byens glorværdige fortid og cykler i adstadigt tempo langs rismarker og i landlig idyl. Efter cykelturen skal vi have velgørende massage og herefter besøger vi et børnehjem, som Stjernegaard har støttet gennem mange år.
Dag 11.
Chiang Mai
En dag i naturen, hvor vi skal op på Thailands højeste bjerg (2.565 meter) i Doi Inthanon National Park, som vi har nærmest for os selv. Gåtur i vidunderlig natur. Om aftenen tager vi en stemningsfuld afsked med Chiang Mai.
Dag 12.
Chiang Mai - Bangkok, hjemrejse
Tid på egen hånd i skønne Chiang Mai før afrejse til Bangkok sidst på eftermiddagen. Videre mod København over midnat.
Dag 13.
Ankomst til Danmark

Andre spændende rundrejser

Myanmar

Gyldne oplevelser

Rundrejse med dansk rejseleder
Bali

På sansernes ø

Rundrejse med dansktalende rejseleder
Vietnam

Fra nord til syd

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)