thailand - Thailand_befolkning_kvinde_01
Thailand - På floder gennem Østens mystik

Hoteller på rejsen

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Bangkok 2 nætter i Bangkok
2
Overnatning
Grand China Hotel ★★★+

Ayutthaya - River Kwai 2 nætter i Ayutthaya - River Kwai
2
Overnatning

Chiang Rai 2 nætter i Chiang Rai
2
Overnatning
Wiang Inn ★★★+

Maekok River 1 nætter i Maekok River
1
Overnatning

Chiang Mai 3 nætter i Chiang Mai
3
Overnatning
Chiang Mai Plaza ★★★

Forlængelse i Hua Hin 4 nætter i Forlængelse i Hua Hin
4
Overnatning

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Bangkok

Inkluderet i prisen

Grand China Hotel ★★★+

Populært hotel beliggende i hjertet af Bangkoks ældste og mest charmerende bydel Chinatown og i gåafstand fra Chao Phrayafloden. Mange af Bangkoks største seværdigheder ligger lige uden for døren. Alle 153 værelser er rummelige og godt indrettet i friske farver og udstyrede med alle moderne faciliteter.

Hotellet har en spændende kinesisk restaurant og bar på øverste etage, hvorfra der er en fantastisk udsigt over byen, mens den roterer rundt på 1 time. Endvidere har hotellet en lille dip-pool på taget. Der er fitness på hotellet samt en hyggelig café i gadeplan, hvorfra I kan følge dagligdagen i hektiske China Town. 

Et populært hotel for jer som ønsker at opleve det ”ægte og autentiske” Bangkok mens I nyder godt af et højt serviceniveau til en attraktiv værelsespris.

153 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

River Kwai

Inkluderet i prisen

U Inchantree Kanchanaburi ★★★★

Velkommen til River Kwai og det firestjernede hotel i boutique-stil med det svære navn: U Inchantree Kanchanaburi. Det charmerende, lille resort er beliggende på den nordlige bred af Kwai Yai floden tæt på den berømte "Broen over River Kwai".

U Inchantree Kanchanaburi Resortet har 26 værelser i en to-etagers bygning omkring en gård, domineret af et gammelt Inchan-træ, som har lagt navn til resortet, der åbnede i 2010.

Et spændende, rustikt design af såvel bygninger som værelser harmonerer perfekt med det omkringliggende natursceneri. Mange fine detaljer og et smagfuldt materialevalg gør, at man føler sig godt hjemme, slapper af og nyder stemningen, udsigten og det høje serviceniveau.

Værelserne er ikke store men alle lækkert indrettet og udstyret med aircondition, TV, telefon, Ipod afspiller, minibar, safety box, hårtørrer samt kaffe- og tefaciliteter. Restauranten ligger direkte ned til floden, her spiser I fremragende, mens den spektakulær udsigt over floden Kwai nydes.

Der er mulighed for at leje kanoer eller cykler, mens I opholder jer på resortet, men I kan også slappe af ved poolen, hvorfra der også er en fabelagtig udsigt over floden.

26 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Chiang Rai

Inkluderet i prisen

Wiang Inn ★★★+

Wiang Inn er et bedre turistklasse hotel centralt beliggende i gå-afstand fra markedet og andre relevante steder i Chiang Rai centrum. Den velkendte gæstfrihed, som kendetegner området, præger også dette moderne hotel. De 260 værelser er velindrettet og har aircondition, telefon, minibar og satellit-tv. Endvidere er der swimmingpool, 2 gode restauranter og en hyggelig bar.

260 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Maekok River

Inkluderet i prisen

Maekok River Village ★★★

Enestående lille resort direkte på flodbredden med en hyggelig restaurant, hvorfra I kan følge livet på floden og nyde det smukke landskab omkring hotellet. Alle værelserne er villaer og har terrasse, de fleste med udsigt til floden eller swimmingpoolen, der ligger midt i den charmerende have.

Værelserne er store og indrettet i ægte nordthailandsk stil med kurvemøbler og lokalkunst. Værelserne har aircondition, kaffe-/tefaciliteter samt minibar. Et enkelt men meget charmerende sted, som vores gæster holder meget af.

36 værelser
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
TV
Balkon / Terrasse
Minibar

Chiang Mai

Inkluderet i prisen

Chiang Mai Plaza ★★★

En ældre dame med en perfekt beliggenhed i centrum af Chiang Mai kun 5 minutters gang fra natbasaren og de bedste restauranter. Et klassisk byhotel indrettet i den klassiske Lanna-stil med en imponerende lobby, store værelser med udsigt ind over byen eller ud over floden og bjergene, der omgiver Chiang Mai.

Hvis I vælger Plazas bedste værelser, de elegante deluxe værelser, får I store smagfuldt møblerede værelser med mange faciliteter. Desuden er der swimmingpool, fitnesscenter, restaurant og en smuk lobbybar.

444 værelser
0 m By
Pool
Bar
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV

Hua Hin

Inkluderet i prisen

Wora Bura Hua Hin Resort & Spa ★★★★

Et virkeligt dejligt resort bygget i en blanding af kolonistil og asiatisk stil med meget smukt træskærerarbejde og mange andre fine arkitektoniske detaljer. Resortet ligger i fred og ro på en stikvej ned til havet ca. 5 km syd for Hua Hin med masser af gode restauranter, bl.a. El Fresco på Lets Sea, inden for gåafstand. 

Resortets egen restaurant ligger i haven lige før trapperne ned til stranden. Inden for gåafstand finder I også en 7 Eleven, et supermarked og diverse day-spa'er, der tilbyder massage til fornuftige priser. 

Midt i resortets frodige have og med udsigt over vandet er der anlagt en smukt formet pool, som understreger den oaselignende stemning, der præger hele resortet. 

De rummelige værelser er naturligvis også smukt indrettet med mørke trægulve og fine møbler med et strejf af kolonial charme, og de byder på alle tænkelige faciliteter.

Alle værelser har balkon eller terrasse med udsigt over grønne områder. Vi bruger Deluxe-værelser, men det er muligt at opgraderet til Grand Deluxe, som er mere rummelig, eller evt. til en Jacuzzi Villa, som har opholdsrum, soveværelse, et endnu større badeværelse og en rummelig terrasse med privat jacuzzi.

Gode måltider indtages ude eller inde i den store hovedrestaurant, i den mindre restaurant på stranden (kun åbent i højsæsonen) eller ved poolbaren, og i spaen kan I nyde forskellige behandlinger, der kombinerer vestlige og asiatiske metoder. Der tilbydes gratis shuttlebus til centrum af Hua Hin, og der findes også et lille marked i gåafstand fra resortet, som dog kun har åbent i weekenderne.

77 værelser
0 m Strand
5 km By
Pool
Restaurant
Aircondition
Sikkerhedsboks
TV
Balkon / Terrasse
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Spa
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)