argentina - buenos aires_tango_dans_07_ps

Rejser til Argentina

Et fantastisk bekendtskab

4,7 (48 Anmeldelser)

Hvorfor rejse til Argentina med Stjernegaard?

I den sydlige del af det langstrakte land kan man opleve mægtige gletsjere og forvredne bjergtoppe i Patagoniens rå natur, og i den nordlige del er det regnskoven og et af verdens allerstørste vandfald, Foz de Iguazu, der trækker. Ind i mellem ligger den legendariske pampa, hvor gauchoer driver kvægdrift, og skønne velordnede byer, ikke mindst Buenos Aires, som også kaldes Sydamerikas Paris.

Stjernegaard arrangerer flere rundrejser til Argentina med dansk rejseleder til landets store højdepunkter samt individuelle, skræddersyede rejser til Argentina, hvor I rejser på egen hånd og har mulighed for at tilkøbe udflugter med engelsktalende guider. Måske har I lyst til at opleve Argentina på et krydstogt. Vi har flere spændende krydstogter med dansk rejseleder til Argentina, evt. i kombination med andre lande i Sydamerika. 

Gratis foredrag om rejser til Argentina

Gratis foredrag om rejser til Argentina

Tilmeld dig her

Vores rejser til Argentina

Stjernegaard udbyder rundrejser med dansk rejseleder, krydstogter med dansk rejseleder og skræddersyede rejser til Argentina. Ring til os på tlf. 45 26 00 00 og forhør jer om mulighederne for en rejse til Argentina.  

argentina - beagle channel_16

Værd at vide om Argentina

Befolkningen

Der bor godt 43 mio. mennesker i Argentina, og de er hovedsageligt efterkommere af spanske og italienske indvandrere

Tango

Tangoen er uløseligt forbundet med Argentina og især Buenos Aires. Dansen stammer fra slutningen af 1800-tallet og den melankolske og lidenskabelige stemning rammer direkte ned i folkesjælen.

Ildlandet

Tierra del Fuego (Ildlandet) er navnet på den øgruppe, som udgør den sydligste del af det sydamerikanske kontinent. 2/3 dele tilhører Argentina og 1/3 Chile. Verdens sydligste by, Ushuaia, er argentinsk.

Vinlandet

Argentina er verdens 5. største vinproducent, og den første vingård blev etableret helt tilbage i 1566 af en jesuiterpræst.

Buenos Aires - Sydamerikas Paris

Argentinas hovedstad Buenos Aires er en meget smuk, majestætisk by med rigtigt mange central- og sydeuropæiske træk, og den kaldes da også Sydamerikas Paris. Den har en fantastisk blanding af storslået arkitektur med regeringsbygninger og brede avenuer, kolonitidscharme med katedraler og imponerende pladser.

Byen er desuden propfyldt med gode restauranter og cafeer. Byens indbyggere kaldesporteñosog har en særlig status i hele Sydamerika.

Buenos Aires er også tangoens hovedstad, og i bydelen La Boca, byens Little Italy, danses der livligt i de snævre gader. På et besøg i Buenos Aires er det næsten et must at overvære et tangoshow på en af byens tangobarer. Tangoen udtrykker passion, smerte og kærlighed, og man kan kun blive rørt af den.

argentina - buenos aires_14

Flot sammensat rejse, hvor store kontraster afløste hinanden. Selv om vi kun var 14 dage i Argentina og Chile, fik vi utroligt mange indtryk af en spændende region.

4,7 (48 Anmeldelser)

3 steder du skal opleve

Buenos Aires

Argentinas smukke hovedstad er som en europæisk hovedstad med et melankolsk tvist, som ikke mindst udtrykkes i tangoen, der danses overalt i byen. Byens elegante indbyggere kaldes porteños, og de har en særlig status i resten af landet. På vores udflugter besøger vi de forskellige bydele, bl.a. farverige San Telmo og Recoleta med den charmerende klassiske arkitektur.

Perito Moreno-gletsjeren

At stå foran Perito Moreno-gletsjeren i Patagonien er ganske enkelt en kæmpe oplevelse. Gletsjeren er ca. 30 km lang, 5 km bred og imponerende 60 meter høj. Den fødes bagfra af snemasser fra Andesbjergene, hvilket betyder, at den ikke svinder, som de fleste andre gletsjere i verden. Gletsjeren kan opleves på sidelinjen eller den kan bestiges i selskab med en guide. 

Ildlandet

Ildlandet, eller Tierra del Fuego, er betegnelsen for den øgruppe, der udgør den sydligste spids af Sydamerika, og den er delt mellem Argentina og Chile. Den chilenske del udgøres af Andesbjergene, mens den argentinske del udgøres af lange, meget øde stepper. Det allersydligste sted i Ildlandet er øen Isla Hornes med Kap Horn. Ildlandet er adskilt fra fastlandet mod nord af Magellanstrædet.

Oplev Argentina og Brasilien på 2 minutter

Kataloger om Argentina

Savner du inspiration til din rejse til Argentina, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

 • Argentina_chile_rundrejse katalogforside

  Argentina og Chile

  En rejse til verdens ende
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 12 sider
 • sydamerika  machu picchu til rio

  Sydamerika

  Fra Machu Picchu til Rio
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 20 sider
 • peru bolivia chile argentina

  Peru, Bolivia, Chile og Argentina

  En rejse under himlens tag i Andesbjergene
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 20 sider
 • Sydamerika_FIT

  Sydamerika

  Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider

Hvornår er det bedst at rejse til Argentina?

Argentina er et langt land, der strækker sig fra ørkenlandskaberne med varme temperaturer i nord til det subantarktiske klima i Patagonien og Ildlandet i syd. Derfor er det umuligt at give et endegyldigt svar på, hvornår det er bedst at rejse til Argentina. 

Generelt vil du opleve de varmeste temperaturer i det danske vinterhalvår, mens det er køligere i sommerhalvåret, hvor temperaturerne i de sydligste egne kan komme ned omkring frysepunktet. Overordnet set er nedbørsmængderne små, men der falder dog generelt mest regn fra oktober til april. 

Se alle vejrkort i Argentina

Buenos Aires

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
29° C
26° C
23° C
19° C
16° C
15° C
17° C
19° C
23° C
25° C
28° C
Nedbør i mm.
122 mm
123 mm
154 mm
107 mm
92 mm
50 mm
53 mm
63 mm
78 mm
139 mm
131 mm
103 mm

Læs mere og bliv inspireret

Salta - Argentinas vilde vest

Tag med til Argentinas nordvestlige hjørne og lad ørkennaturen vise vejen til et anderledes sydamerikansk eventyr.

Her skal du rejse til i september, oktober og november

Hvilke rejsemål gør sig særligt godt i efterårsmånederne? Læs med og bliv klogere på, hvor solen skinner i efteråret.

Aktiv ferie i Sydamerika? 5 ting du skal opleve!

Vil du have naturen helt ind under huden og få sved på panden? Vi guider til 5 aktive eventyr i Sydamerika.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)