Skip to main content

Rejser til Esteros del Iberá i Argentina

Argentina

Argentina Puorto Madryn Esteros De Ibera Natur 1311157571

Argentinas skjulte naturperle

Området omkring Esteros del Iberá er en af de bedst bevarede hemmeligheder i Argentina og et paradis for naturelskere.

Dette enorme vådområde, som dækker mere end 13.000 kvkm – det svarer næsten til det dobbelte af Sjælland - er hjemsted for et rigt dyreliv og utallige fuglearter. Her kan I opleve et landskab, der ser ud, som om det er taget direkte ud af en naturdokumentar, og hvor den vilde og uberørte natur virkelig gør indtryk på den rejsende.

Esteros del Iberá er kendt for sin utrolige biodiversitet, og området er hjemsted for mere end 60 forskellige pattedyr, herunder kapivarer, sumpbæltedyr, brillekaimaner og den majestætiske jaguar – den sidste skal man dog være lidt heldig for at få øje på.

Oplev for eksempel dette unikke økosystem på en safari både til lands og til vands. I kan sejle gennem de smalle kanaler og vandre gennem de frodige myrlandskaber, hvor nærkontakt med de vilde dyr er næsten garanteret – naturligvis under sikre forhold for alle parter.

For fugleentusiaster er Esteros del Iberá et sandt paradis. Her bor over 350 forskellige fuglearter, hvilket gør det til et af de bedste steder i Sydamerika at kigge på fugle. Med lidt held kan I spotte alt fra den smukke Jabiru-stork til den sjældne Saracura-do-mato. Uanset om I er erfarne fuglekiggere eller blot nyder at observere naturen, vil I blive betaget af områdets mangfoldighed.

Gennem de enestående naturskønne landskaber og det eksotiske dyreliv, vil I helt sikkert finde en særlig ro og fred, når I fordyber jer i oplevelserne her. Overnat på en af de charmerende eco-lodges i området og vågn op til naturens eget kor i form af fuglesang, blæsten i bladene på træerne og floders og kilders rislen.

Udover det rige dyreliv byder Esteros del Iberá også på rige kulturelle oplevelser. Området er beboet af det oprindelige folk, guaranierne, som har boet her i generationer. Der vil være mulighed for at besøge deres landsbyer og lære om deres unikke kultur og traditioner.

Det er en enestående chance for at komme tæt på en oprindelig levevis, der er dybt forbundet med den omkringliggende natur.

Derfor skal I rejse til Esteros del Iberá

  • Oplev et rigt dyreliv i uberørte vådområder
  • En fuglekiggers paradis med over 350 arter
  • Autentiske kulturelle møder med guarani-folket
Argentina Esteros Del Ibera Capybara 1175806493 Esteros Del Ibera Brøleabe GT899614340

Rejser til Esteros del Iberá

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

Esteros Del Iberá Kaiman 1523306768

Vi havde flere store oplevelser i Argentina:

1) Hele Ecocamp-opholdet
2) Turen til San Pablo i Ushuaia
3) Vores egen biltur til Peninsula Valdes.
4) Generelt det meget venlige og hjælpsomme folk.

Poul & Marianne, Hørsholm
4.5   (156 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Esteros del Iberá

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)