argentina - buenos aires_tango_dans_07_ps

Udflugter i Argentina

Udflugter i Argentina - vores guide til oplevelser og seværdigheder

Argentina skal ikke bare ses. Argentina skal opleves! For at kunne give dig den største oplevelse af det store land, der byder på alt fra fortryllende storbyer til golde ørkener og gletsjerlandskaber, har vi allieret os med de bedste samarbejdspartnere, der sikrer, at du får den bedste oplevelse af de største seværdigheder fra nord til syd. 

I Buenos Aires kan du f.eks. glæde dig til at cykle gennem byens mange nabolag, der hver især byder på charme og kant. Eller du kan blive beriget med tango eller en tur i Colón-teatret. Er du til natur, er der intense oplevelser i vente ved Iguazuvandfaldet, ved Perito Moreno-gletsjeren i Patagonien eller i helt i syd ved Ushuaia og Ildlandet. Ikke mindst er der selvfølgelig også vin og landlig idyl på programmet på flere af vores udflugter.

Alle udflugter kan bestilles hjemmefra ved bestilling af rejsen. De fleste udflugter er som udgangspunkt baseret på en udflugt ved minimum 2 personer - og prisen er pr. person. 

argentina - buenos aires_skyline_01
Buenos Aires

Se 3 udflugter

argentina - beagle channel_11
Ushuaia

Se 6 udflugter

argentina - moreno_gletsjer_17
El Calafate

Se 2 udflugter

brasilien - iguassu falls_05
Puerto Iguazu

Se 4 udflugter

argentina - mendoza_vinmark_01
Mendoza

Se 6 udflugter

Udflugter

Buenos Aires - Guidet byrundtur i Buenos Aires

660 kr. pr. person

Buenos Aires er en af Sydamerikas vigtigste byer, både når det kommer til kultur, historie og økonomi, og selv om byen på mange måder er indbegrebet af Argentina, er det også en by, der har rødder i hele verden.

På denne guidede bustur gennem byen får I øjnene op for, hvorfor Buenos Aires betegnes som Sydamerikas Paris. I får et spændende indblik i byens kulturelle tilbud og lærer lidt om musikken, der fylder både gader, spillesteder, barer og teatre.

Tangoen har som bekendt en vigtig plads i Argentinas hjerte, og I kommer derfor forbi forskellige nabolag, der på hver sin måde repræsenterer dansen, inden I skal over i den helt anden boldgade, når I præsenteres for byens kommercielle og finansielle centrum.

Turen tager jer bl.a. gennem det farverige nabolag, La Boca, og videre forbi det historiske kvarter, La Recoleta, og herefter San Telmo, som emmer af liv. I kommer desuden forbi Eva Perón-kirkegården, Plaza de Mayo og Teatro Colon for blot at nævne nogle af de seværdigheder, der venter jer.

Turen varer 3-4 timer og giver jer et bredt indblik i byen, som den er i dag. Transport er inklusiv.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Varighed 3-4 timer
 • Afhentning på hotel
 • Privat udflugt

Buenos Aires - Tangoshow på El Querandí

875 kr. pr. person

Tangoen fylder meget i argentinernes selvforståelse, og I bør derfor ikke snyde jer selv for et kig ind i dansens forunderlige verden, når I besøger Buenos Aires. El Querandí er et gammelt teater fra 1920 i bydelen San Telmo. Stedet er kendt for at have byens bedste tangoshows med dygtige og indlevende dansere samt en aftenmenu, der omfavner det bedste fra regionens madkultur. Både stedet, showet og danserne er fuldt ud autentiske, og I føler måske I har sneget jer ind i en tidslomme fra sidste århundrede, når først I træder inden for, sætter jer ned og nyder tangoen på nært hold. I fornemmer uundgåeligt stedets rødder i kraft af jeres blotte tilstedeværelse, og oplevelsen intensiveres blot yderligere, når tangorytmerne og den sensuelle dans udfolder sig for øjnene af jer. Transport til og fra El Querandí, middag og tangoshow er inklusiv.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt
 • Inkl. middag og vin

Buenos Aires - Tigre og sejltur gennem Paraná-deltaet

470 kr. pr. person

I forlader byens centrum, kører mod nord og holder øjnene godt åbne, da turen mod byen Tigre er ganske henrivende. I kører gennem smukke parker, ser en række yndige bygninger og har ikke mindst panoramaudsigt til La Plata-floden, som er verdens bredeste flod. Hertil kommer I forbi Jorge Newberry lufthavnen, River Plate Stadium, universitetet og præsidentens residens, inden I ankommer til Tigre.

 I Tigre går I om bord på en båd, der sejler jer gennem Paraná-deltaet, der består af mere end 1.000 små øer. Et unikt økosystem, som ligger blot 20 kilometer fra Buenos Aires.

Det helt særlige ved dette delta er, at det ikke udmunder i havet men derimod i La Plata-floden, hvilket gør deltaet til den eneste af sin slags i verden.

Den sidste del af vejen foregår med bus, som tager jer tilbage til jeres hotel. Turen tager 4-5 timer. Alle transporter herunder togturen er inklusiv.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4-5 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg
 • Gruppeudflugt

El Calafate - Heldagstur til Perito Moreno

845 kr. pr. person

I kører langs Argentino-søen til I ankommer til Los Glaciares Nationalpark og overværer et naturlandskab, der skiller sig markant ud fra det landskab, I ellers oplever langs Andesbjergene. 

Ved ankomst til Perito Moreno-gletsjeren kommer I så tæt på gletsjeren, at I hører og nærmest mærker uroen fra de blokke af is, der falder ned i dybet. Herfra går I videre til forskellige udsigtspunkter, hvor I både får panoramavue over gletsjeren, såvel som I kommer helt tæt på den knitrende og kælvende is. På denne tur overværer I naturens kræfter i frit spil, og det bliver hurtigt tydeligt, hvorfor gletsjeren af mange betragtes som verdens ottende vidunder.

Turen tager ca. 10 timer. Transport og indgang til parken er inklusiv i prisen.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Heldagsudflugt
 • Afhentning på hotel
 • Kræver almindelig god fysik
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

El Calafate - Minitrekking i Perito Moreno

1.830 kr. pr. person

Mens andre ismasser mister fylde i disse år, er Perito Moreno-gletsjeren i Patagonien den eneste, som fortsat vokser. På denne tur skal I udforske en bid af den gigantiske ismasse, der på nuværende tidspunkt måler 250 kvadratkilometer, og I får endda den knitrende is at mærke under fødderne, som I kommer ud at vandre på gletsjeren, der i øvrigt er blevet udnævnt til UNESCO verdensarv. 

I sejler til sydsiden af gletsjerområdet, hvor I får jeres udførlige instrukser, der skal sikre jer, at I kommer sikkert gennem islandskabet. Prisen er ekskl. indgang til nationalparken der afregnes på stedet. Ca. US$ 25 pr. person.

Herefter starter vandreturen, der tager jer gennem skov og videre forbi søen, til I ankommer til isen.

Her forklarer jeres guide jer om gletsjerens formationer og I får en spændende introduktion til det kæmpe stykke is, som I skal til at bestige.

Inden I forlader landjorden for at vandre på isen, bliver I udstyret med klatrejern, og så er det ellers videre ud i islandskabet. Selv om gletsjeren forandrer sig dag for dag, kan I se frem til en vandretur gennem et blåhvidt landskab af krystaller, kildevand og små vandfald, hvor naturens rene duft og knitrende lyde vækker alle sanser til live.

Turen tager ca. 10 timer og foretages i månederne august til maj. Transport og indgang til parken er inkluderet i prisen.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Heldagsudflugt
 • Afhentning på hotel
 • Kræver almindelig god fysik
 • Deltagere skal være mellem 10-65 år

Iguazu - Argentina Falls

560 kr. pr. person

Den brasilianske og den argentinske side af Iguacu-vandfaldene er to vidt forskellige sider af samme sag. Mens I fra Brasilien har den smukkeste panoramaudsigt, der serveres på en relativ kort tur, får I på argentinsk grund mulighed for at bevæge jer rundt mellem vandfaldene, og I kommer således helt tæt på flere af de enorme vandmasser, der fosser ned.

Vandfaldene stjæler uden tvivl det meste af opmærksomheden, men på turen omkring parken præsenteres I også for en spændende biodiversitet, der bl.a. byder på farverige sommerfugle i flokkevis samt et frodigt planteliv.

Turen sker i selskab med en dygtig guide, der fortæller jer alt, hvad der er at vide om vandfaldet og de dyr, der huserer i området. Turen varer ca. 7 timer. Entré til parken samt transport er inklusiv.

Turen sker i selskab med en dygtig guide, der fortæller jer alt, hvad der er at vide om vandfaldet og de dyr, der huserer i området. Turen varer ca. 7 timer. Entré til parken samt transport er inklusiv.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Varighed ca. 7 timer
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré til nationalpark
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Iguazu - Besøg Itaipu-dæmningen og sejltur med katamaran

780 kr. pr. person

På denne tur besøger I verdens største vandkraftdæmning. Turen starter i informationscentret, hvor I ser en film og bliver klogere på dæmningen og hvordan, den producerer strøm.

Efter det introducerende besøg i centret, går turen videre til selve dæmningen. Dæmningen er 8 km. bred og har i alt 20 turbiner, der kører på en kapacitet på 14MW. Et imponerende ingeniørarbejde, der leverer vand til 10 stater i Brasilien og Paraguay.

Dagen sluttes af med en smuk sejltur på en katamaran på Itaipu-søen. 

Katamaranen lægger fra kaj ved Três Lagoas, hvorefter den sejler mod Santa Terezinha de Itaipu. Her får I mulighed for at se Itaipu-dæmningen fra en anderledes vinkel, alt imens I mod betaling kan nyde en skøn middagsbuffet, mens solen sænker sig over søen.

Turen varer ca. 6 timer hvoraf 2,5 timer foregår på land. Transport er inklusiv og middag kan købes ombord på katamaranen for egen regning.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Privat udflugt
 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Varighed ca. 6 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Aftenudflugt

Iguazu - Helikoptertur over Iguazu-vandfaldet

1.450 kr. pr. person

Vil I opleve vandfaldet fra oven og spotte dele af vandfaldet, som I umuligt kan se til fods, kan denne helikoptertur give jer den fulde oplevelse. Her får I en fornemmelse af, hvor stort et vandfald, der faktisk er tale om, og I mærker suget i maven, når I kommer helt tæt på kløfter og de sprøjtende vandmasser.

Turen varer blot 10 minutter men giver jer både et overblik over floden, den grønne regnskov og Devil’s Throat, og det syn, der møder jer, kan måske bedst betegnes som et levende vandshow i kæmpeformat.

Helikopterturen kan kun opleves i kombination med halvdagsudflugten til den brasilianske side af vandfaldet, som er inkluderet i jeres rejse. Turen gennemføres ved minimum 2 personer og er inklusiv transport.

Kun som tilvalg til halvdagsudflugt til den brasilianske side af vandfaldet.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Varighed: 10 minutter
 • Transport: tur/retur
 • Engelsktalende guide
 • Kun som tilkøb til halvdagsudflugten til den brasilianske side af vandfaldet
 • Gruppeudflugt

Iguazu - Macuco safari og rafting

1.830 kr. pr. person

I området omkring Iguacu-vandfaldene er det Moder Jord, der hersker, og det er derfor oplagt at mærke naturens kræfter på egen krop. Turen starter i åbne jeeps, hvorfra I har formidabel udsigt til parken. Guiderne fortæller jer om de dyr og planter, der lever i parken, og I kører jer otte kilometer til Puerto Macuco Base. 100 meter trapper længere henne befinder sig en flydende platform, hvor udflugtens næste del venter. Her går I nemlig ombord i motordrevne både og sejler seks kilometer gennem kløften ad Iguazu-floden frem til vandfaldene.

Efter at have nydt udsigten fra den rolige side af øen San Martin fortsætter I jeres færd til vandfaldet Tres Mosqueteros. På vejen nyder I synet af et storslået landskab med kløfter og klipper, men Devil’s Throat er måske alligevel toppen af kransekagen.

Herfra sejler I langs øens bred til I kommer til udflugtens højdepunkt – vandfaldet San Martin – en helt igennem uforglemmelig oplevelse, i det vandfaldet er det største, som båden kan komme helt tæt på.

Turen varer ca. 4 timer og transport er inkluderet. Med på turen er en engelsk- og portugisisktalende guide, og I udstyres naturligvis med redningsvest på sejlturen.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Privat udflugt
 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. frokost
 • Kræver almindelig god fysik

Mendoza - Aconcaguabjerget

350 kr. pr. person

Aconcaguabjerget er det højeste bjerg i Sydamerika, og på denne tur får I det at se lidt nedefra. Bjerget, der er næsten 7.000 meter højt, er omringet af områder med rustik og betagende natur, så langt øjet rækker, og I kommer bl.a. gennem smukke områder som Cacheuta, Villa de Potrerillos og Uspallata Valley.

Turen tager jer fra Mendoza by til Chiles grænse, langs Mendoza-floden. Undervejs kommer I forbi Potrerillos-dalen samt Uspallata-dalen, som tidligere var hjemsted for Huarpefolket.

I ser nogle ruiner fra Chiles borgerkrig, og begiver jer videre til de små landsbyer Pichueta, Polvaredas og Punta de Vacas. Fra Punta de Vacas har I adgang til Los Penitentes landsbyen, hvorfra I via en skilift kan komme helt til tops og nyde den smukke udsigt over området.

Herefter går turen gennem landlig idyl og I kommer bl.a. forbi den historiske stenbro Picheuta, inden I kommer til Puente del Inca – eller Inkabroen, som er et fascinerende geologisk mesterværk. I bevæger jer videre mod Aconcagua Provincial Park, indsnuser den friske bjergluft og nyder udsigten til det prægtige bjerg.

Efter et storslået syn fortsætter I til Las Cuevas, som er en lille europæisk inspireret by 3.200 meter over havets overfladen. Inden turen er helt slut, såfremt vejret tillader, kører I videre til Cristo Redentor-monumentet, der er at finde i en svimlende højde af 4.200 meter over havets overflade. Herefter går turen tilbage til Mendoza.

Turen er en heldagstur inklusiv transport og entré.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 12 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. entré
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Mendoza - Cykeltur med vinsmagning og frokost

920 kr. pr. person

Kombiner en aktiv dag på cykel med fantastiske smagsoplevelser, når I triller gennem det maleriske vinlandskab i Luján de Cuyo på to hjul.

Foruden at tilbringe en dag i naturen, besøger I to vingårde. Den første vingård, I skal besøge, er Carlos Pulenta’s CAP Vistalba i Luján de Cuyo, hvor I ser vingården og smager to vine – en Tomero og en Vistalba. Herefter cykler I videre gennem landskabet, til I når til den næste og sidste vingård, Nieto Senetiner, som er en historisk argentinsk bodega. Også her skal I smage tre vine, inden I sætter jer til bords og nyder en 3-retters frokost i stedets restaurant.

I bliver hentet på hotellet kl. 9 om morgenen og køres tilbage til hotellet om eftermiddagen.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 6 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. frokost
 • Gruppeudflugt

Mendoza - Rafting

450 kr. pr. person

I Mendoza er der aldrig langt til storslået natur, og er det ikke de grønne vinmarker, der stjæler opmærksomheden, er det de flotte, sneklædte bjergtinder. På denne tur skal I både se og mærke naturen, når I begiver jer gennem landskabet i en gummibåd.

Efter en tur i bus ankommer I til Potrerillos, som er en lille landsby i bjergene. I udstyres med våddragt, redningsvest og hjelm og instrueres i, hvordan I kommer sikkert gennem floden. Herefter starter eventyret gennem Mendoza-flodens brusende strømme. I får sved på panden, når I padler gennem floden, men det afløses hurtigt af sprøjt fra floden, når I i hastig fart sejler af sted.

I bliver hentet på hotellet kl. 9 og er tilbage kl. ca. 18. I bruger ca. en time og 15 minutter i vandet og kan godt forvente at blive plaskvåde, så husk skiftetøj.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 9 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Husk skiftetøj
 • Gruppeudflugt

Mendoza - Trekking i Cerro Arenales

1.470 kr. pr. person

Har I brug for at få pulsen op samtidigt med I mentalt falder helt til ro, bør I overveje en vandretur ved Cerro Arenales. Mange spirende bjergbestigere bruger dette område til træning og akklimatisering, inden de begiver sig op på Aconcagua-bjerget, og det kræver således et sundt helbred og en god fysik at foretage denne vandretur.

Turen tager jer gennem smukke landskaber, hvor I til hver en tid har udsigt til de smukke, sneklædte bjergtinder.

Jeres guide fortæller om dyre- og plantelivet, og I spiser frokost undervejs, ligesom der også er indlagt små pauser, hvor I kan nyde udsigten og en snack.

I bliver hentet på jeres hotel kl. 9 og er tilbage kl. 18. Selve vandreturen varer 4-6 timer og foregår med spansk- og engelsktalende guide. Forsikring, frokost, drikkevand og müslibar er inkluderet.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 9 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. frokost
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Mendoza - Vintur med vinsmagning

190 kr. pr. person

Tilbring en dag i smagsløgenes tegn, når I tager på vintur uden for byen. Mendozadistriktet står for 70 procent af landets vinproduktion og er således landets vigtigste, men at vinen skulle vokse her, lå ikke lige i kortene, hvis vi skruer tiden tilbage.

Egentlig var Mendoza-regionen en ørken, men med menneskelig indsats er området i dag forvandlet til en vinoase, hvor der produceres vin af fremragende kvalitet.

Afgang dagligt mandag - lørdag.

På turen besøger I to vigtige vingårde. En større og en mindre en af slagsen. På den første vingård lærer I om vinen som industri, mens I på den anden vingård får et anderledes indblik i vinen, som her betragtes som håndværk.

Begge steder får I selvfølgelig mulighed for at smage på de skønne vine.

Efter I har udforsket vinens forunderlige verden, går turen videre til Pasrai, hvor I skal besøge en olivenolieproducent. Også her får I mulighed for at smage olien, inden I vender tilbage til hotellet.

Turen varer 4 timer og 30 minutter. Transport til og fra hotellet er inkluderet.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 4,5 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt

Mendoza - Vintur med vinsmagning og god frokost med komplimenterende vine

780 kr. pr. person

På denne tur besøger I tre vingårde i Luján og/eller Maipú-distrikterne. I får følgeskab af en engelsktalende guide med sans for vine og får en grundig introduktion til kunsten at dyrke og producere vin.

Luján de Cuyo ligger syd for Mendoza ved foden af Andesbjergene og er hjemsted for nogle af Argentinas mest berømte vine, herunder Catena Zapata, Bodega Septima og Cheval des Andes.

Tirsdag, torsdag og lørdag.

Klimaet der er yderst solrigt og byder samtidigt på lave nattetemperaturer, hvilket sløver modningsprocessen og giver vinen en helt særlig smag.

Maipu er kendt for sine økovine og familiedrevne vingårde, og samtidigt er her også stort fokus på gastronomien, som komplimenterer den gode vin.

Undervejs skal I både smage på vinen og nyde en god frokost med komplimenterende vine, men I skal også ud at opleve, hvor vinen gror. I går en tur gennem det idylliske landskab, møder lokale vinbønder og får fortællingerne om vinen og landskabet, der faktisk er et ørkenområde.

En spændende dag i vinens verden, der både er smagfuld og lærerig.

Turen varer 7-8 timer og inkluderer vinsmagning på alle tre vingårde samt en tilhørende frokost, hvor vinene er tilpasset maden. Transport er inklusiv.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 7-8 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Inkl. frokost
 • Gruppeudflugt

Salta - Cachi

390 kr. pr. person

Denne tur er en 320 kilometers æstetisk rejse gennem landskaber, der tager pusten fra jer. I kører gennem tobaksplantager i Lerma-dalen, hvorefter turen går opad, når I kører gennem Quebrada de Escoibe, der også er kendt som den trefarvede kløft grundet sin røde jord i kontrast til den blå himmel og de skovbeklædte bjerge, der omgiver den.

Fra de røde bjerge fortsætter I videre til Cuesta del Obispo. En gammel indianerrute omringet af grønne eller brune bjerglandskaber – alt efter hvornår på året, I lægger vejen forbi.

Herefter begiver bussen sig ud på endnu en stigning, når I sætter kursen mod Piedra del Molino, som trods sit fravær af bebyggelse og seværdigheder byder på en kirke i miniatureformat samt en skøn udsigt.

Herfra går det igen nedad. I besøger den smukke dal, Valle Encantado, hvor det til tider kan føles som om, tiden står stille, hvis da ikke naturen kommer med et festligt indslag i form af en condor, der flyver lavt.

I krydser nationalparken Los Cardones og kører mod Payogasta – et område, der måske mest af alt leder tankerne hen på det vilde vest. Herfra går turen mod Cachi, som er en søvnig lille by beliggende i en dal omgivet af bjerge, der til tider er prydet af snedrys på toppen. Byen er trods sin dvaletilstand værd at se, da den udgør et spændende levn fra kolonitiden. Cachi er er kendt for sin særligt spanske stil og arkitektur, men byen er også hjemsted for en række arkæologiske fund fra tiden før spanierne kom til.

Turen varer 9-10 timer og er inklusiv transport.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed 9-10 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Salta - Quebrada de Humahuaca

600 kr. pr. person

I sætter kursen mod det golde men yderst betagende område, Quebrade de Humahuaca, når I forlader Salta om morgenen. Undervejs præsenteres I for en række smukke landskaber, der udgør en stor del af oplevelsen, så I kan godt sætte jer til rette og holde øjnene åbne.

I kører ad Route 34 og nyder de maleriske landskaber, der triller forbi. I kører bl.a. gennem den grønne Siancas-dal, den lille by Gral og videre forbi en række sukker- og tobaksplantager, inden I ankommer til San Salvador i Río Grande-dalen. Efter I har passeret floden, kører I videre til Yala-dalen.

Her overvældes I af de grønne, frodige landskaber, hvor floder, spejlblanke søer og dybe kløfter kæmper om opmærksomheden. 

Lige så langsomt aftager det grønne landskab, og de røde nuancer begynder så småt at dominere. Det er her, I når Quebrada de Humhuaca, hvor I foruden de billedskønne landskaber skal opleve den lille maleriske landsby, Purmamarca.

I gør et stop i byen, hvor I bl.a. kan se det syvfarvede bjerg, Cerro de los Siete Colores, som er et særsyn af et bjerg. Herfra går turen videre til Tilcara og Pucaráruinerne og videre forbi en ældgammel kirke, inden I til sidst når frem til kolonibyen Humahuaca, der ligger i 3.000 meters højde.

Her får I mulighed for at smage på regionens gastronomiske herligheder eller beundre eller købe lokalt håndværk, hvis I da ikke foretrækker at nyde stemningen i den lille by, der er placeret i et af Argentinas smukkeste landskaber.

På vejen tilbage til Salta kører I ad Route 9, som tager jer gennem subtropiske skovområder ved foden af Andesbjergene. Turen varer 11-12 timer og er inklusiv transport.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 11-12 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Salta - Indefra, oppefra og udefra

200 kr. pr. person

hvor I nyder synet af byens arkitektoniske perler som fx Cabildo-museet, katedralen og San Fransisco-kirkerne. Salta emmer af nostalgi, og det er derfor ikke svært at leve sig tilbage til fortiden, når guiden supplerer byvandringen med spændende beretninger fra kolonitiden. 

Efter en introducerende tur i byens historiske gader, skal I opleve byen fra oven, når I tager kabelvognen op på San Bernadino-bjerget, hvorfra I nyder en storslået panoramaudsigt over byen.

 

Efter I har oplevet Salta indefra såvel som ovenfra, kører I lidt uden for byen, hvor I finder San Lorenzo, der er et grønt åndehul med rislende vandløb, frodig beplantning og små vandfald, omgivet af grønne bjerge.

I nyder naturen og afslutter turen en gammel mølle, hvor der sælges lokalt håndværk i utallige afskygninger – fra sølv og keramik til vævede tæpper og læderartikler.

Turen varer ca. 3 timer og transport er inklusiv.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Varighed ca. 3 timer
 • Transport t/r
 • Afhentning på hotel
 • Gruppeudflugt
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Ushuaia - Ildlandet

520 kr. pr. person

På denne tur skal I udforske en del af Ildlandets fortryllende natur, når I kører over floder, videre langs kysten, gennem rustikke landskaber, forbi bjerge, drysset med sne på toppen, og når I stopper op ved en smaragdgrøn sø.

Landskabet varierer fra det blide til det rustikke, og alt afhængig af årstiden kan I forvente en mosaik af farverige blomster og særprægede træer flere steder i landskabet. I ser nok også et par af naturens beboere, fx ræve, bævere og kaniner, og måske endda en lavtflyvende albatros. 

Turen varer en halv dag, og transport og entré til nationalparken er inkluderet i prisen.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Halvdagsudflugt
 • Inkl. entré til parken
 • Afhentning på hotel
 • Mulighed for privat udflugt mod tillæg

Ushuaia - Togtur til verdens ende

550 kr. pr. person

Fuldend den skønne naturoplevelse i Ildlandet med en togtur til verdens ende. I stiger ombord på toget ved Pipo River’s Valley, og lever jer ind i historien, når I tøffer afsted ad jernbanen, der tidligere blev brugt til transport af fanger.

I krydser broer, kører gennem moseområder, stopper op og nyder udsigten og kører videre ind i nationalparken i retning af et savværk, inden toget når endestationen. En times togrejse, der forener natur og historie på en anderledes måde.

Turen kan kun ske i forlængelse af udflugten til Ildlandet, Tierra del Fuego.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Engelsktalende guide
 • Gruppeudflugt
 • Tilkøb

Ushuaia - Sejltur gennem Beagle-kanalen og besøg på La Estancia Haberton

1.510 kr. pr. person

I sejler ud af Ushuaia og nyder panoramaudsigten over byen, som I glider afsted forbi museer, monumenter og industriområder, inden I bliver mødt af naturens guddommelige landskaber i råformat.

Ved den lille ø Los Lobos venter sælerne og søløverne jeres ankomst. Fra båden betragter I de dovne dyr i deres naturlige miljø og får en lille forestilling, når de tager en dukkert. Undervejs på turen sejler I igennem rustikke landskaber med bjergtinder og vindblæste træer.

I kommer tæt på skarver og andre store havfugle, og I skal ikke mindst stå ansigt til ansigt med Jules Vernes fyrtårn, Les Eclaireurs. 

Dette fyrtårn er også kendt som fyrtårnet ved verdens ende, og her får I bl.a. historien om Sydamerikas Titanic, Monte Cervantes, som sank her i 1930.

Efter et møde med Jules Vernes fyrtårn, kan I se frem til et møde med nogle af områdets mange pingviner, der yngler i sommermånederne. Herefter går turen videre til La Estancia Haberton, hvor en af 1800-tallets engelske missionærer, Thomas Bridges, slog sig ned. I udforsker ranchen, ser familiekirkegården og husene, inden I sejler tilbage til Ushuaia.

Turen tager ca. 9 timer i alt og udføres fra oktober til april. Transport og skatter er inklusiv.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Spansk- og engelsktalende guide
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. transport og skatter
 • Fra oktober til april
 • Gruppeudflugt

Ushuaia - Martillo Island og vandring med pingviner

1.960 kr. pr. person

I sejler ud af Ushuaia og nyder panoramaudsigten over byen, som I glider afsted forbi museer, monumenter og industriområder, inden I bliver mødt af små øer og naturens guddommelige landskaber i råformat.

På turen til La Estancia Haberton, gør I et stop ved Birds’ Island, hvor I kan spotte skarver, kjover, sortbrynede albatrosser og andre fine fugle, hvorefter I sejler videre til Sea Lions’ Island, hvor søløverne daser dovent i vandkanten. Skibet fortsætter i retning af Jules Vernes ikoniske fyrtårn, Les Eclaireurs, der også er kendt som fyrtårnet ved verdens ende, for endelig at nå frem til La Estancia Haberton. 

Her skifter I den større båd ud med en speedbåd, som sejler jer til Martillo Island, hvor I påbegynder jeres vandring med pingvinerne.

På Martillo Island er det magellanpingvinerne, der udgør størstedelen af øens indbyggere, og som navnet så fint antyder, blev disse opdaget af den opdagelsesrejsende Ferdinand Magellan tilbage i 1520. Ved ankomst til øen begiver I jer ud på en times vandring med en guide, der kan fortælle jer om pingvinernes livsvilkår og den natur, de lever i og af. I ser, hvordan pingvinerne trasker ufortrødent rundt, og I skal ikke blive forbløffede, hvis de kommer helt tæt på. Foruden magellanpingvinerne kan I både se terner, skarver og andre fugle samt enkelte æselpingviner. Det er en helt unik oplevelse at se pingvinerne på nært hold, og I kan glæde jer over, at I er blandt de 80 heldige, der får muligheden denne dag.

Efter mødet med pingvinerne sejler I til La Estancia Haberton, hvor I ser Acastashún-museet, der råder over mere end 2.700 skeletter fra marinepattedyr samt 2.300 fugleskeletter. Herfra går turen tilbage til Ushuaia gennem landskaber af områdets ikoniske vindblæste træer, der har stået i så strid modvind, at de umuligt kan rettes op igen. I stopper op et par gange for at kigge nærmere på de mærkværdige træer og forventes at være tilbage i Ushuaia sidst på eftermiddagen.

Turen starter kl. 9.00 og varer ca. 8 timer. Engelsktalende guide, entré til La Estancia Haberton, havneskat, bustur og sejlads er inkluderet i prisen. Frokost og afhentning på hotel er ikke inkluderet i prisen. Turen udføres kun fra november til marts. 

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. entré og transport
 • Fra november til marts

Ushuaia - Vandring og kajaktur i Ildlandets natur

1.730 kr. pr. person

På denne tur mærker I naturen på klods hold, når I vandrer og padler gennem landskaberne. I bliver hentet på hotellet, hvorefter I kører mod Tierra del Fuego. Efter ankomst til nationalparken begiver I jer ud på en tretimers ekskursion, hvor I bliver beriget med viden og historier om den unikke natur. I vandrer gennem åbne landskaber og nyder den formidable udsigt fra toppen til sulten melder sig ved middagstid.

I nyder en god frokost ved Lago Roca, hvorefter I introduceres til kajaksejladsen. Herefter padler I gennem det maleriske landskab til Lapataia Bay.

Undervejs fortæller jeres guide om naturen, området og livet i og omkring Ildlandet, alt imens I holder øjnene åbne og nyder naturens dybe ro.

Det anbefales, at I medbringer regnjakke, varmt tøj, vandtætte sko og ekstra strømper. Evt. hat og solbriller. 

I bliver hentet på hotellet mellem kl. 8.00 og 8.30 og forventes at være tilbage i Ushuaia kl. ca. 16.45. Transport, engelsktalende guide, frokost, vin og øvrige drikkevarer er inkluderet i prisen. Turen udføres kun fra november til april.

 

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Heldagsudflugt
 • Inkl. frokost
 • Afhentning på hotel

Ushuaia - I 4-hjulstrækker gennem rustikke landskaber

2.060 kr. pr. person

Denne tur tager jer ud i den vilde natur i de sydlige Andesbjerge, gennem rustikke landskaber, over stok og sten i en 4-hjulstrækker.

I kører off road det meste af vejen og oplever i høj grad at få naturen for jer selv, som I kører gennem bjergene, stopper op og nyder stilheden ved en spejlblank sø, omgivet af bjerge og uendelig natur.

Terrænet er til tider sumpet, andre gange kringlet og udfordrende. I er overladt til naturen og et muskelbundt af en Land Rover, og naturoplevelsen har således et strejf af adventure over sig.

Undervejs fortæller jeres guide jer om området, naturen og dyrene, I smager et glas Malbec og nyder en god frokost. Ikke mindst tager I jer god tid til at nyde udsigten over den storslåede Fagnano-sø, inden det igen går over stok og sten på vej tilbage til Ushuaia.

I bliver hentet mellem kl. 8.00 og 8.30 og forventes at være tilbage i Ushuaia kl. ca. 15. Transport, engelsktalende guide, frokost, dessert, vin og øvrige drikkevarer er inkluderet i prisen.

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • Gruppeudflugt
 • Engelsktalende guide
 • Halvdagsudflugt
 • Inkl. frokost
 • Afhentning på hotel

Salta - Forlængelse i det nordlige Salta

2.500 kr. pr. person

Oplev den spektakulære og øde natur nord for Salta i det nordlige Argentina med bl.a. den store Salinas Grandes-saltørken og de flerfarvede bjerge i Humahuaca-kløften. Forlængelsen byder på oplevelser i oprindelige kulturer og et kig til smukke bygningsværker og kunst fra spaniernes tid i landet.

Dag 1. Salta – Purmamarca
Fra den smukke kolonistilsby Salta kører I mod den lille by Santa Rosa de Tastil, hvor I skal besøge ruinerne af en by, der blev bygget af atacama-folket i 1400-tallet og senere erobret af inkaerne. Fremme i San Antonio de los Cobres, som ligger i 3.700 meters højde, spiser I frokost, og herefter fortsætter I gennem et af Argentinas mest øde områder til Jujuy-provinsen og den store saltørken, Salinas Grandes, der ligger i 4.000 meters højde – her bliver der naturligvis mulighed for at tage billeder af den helt enestående natur.

Fra saltørkenen kører I ad den vilde zigzag-nedkørsel til byen Limpan og videre til Purmamarca, en typisk lille by i Humahuaca-kløften, som er særlig kendt for sine flerfarvede bjerge og yndige små huse.

Overnatning i Purmamarca (ikke inkluderet i prisen). Se hotellerne her.

Dag 2. Purmamarca - Salta
Efter morgenmaden går turen nu til den lille by Tilcara, hvor I skal kigge nærmere på det mere end 1000 år gamle fort Pucara, som blev bygget af oprindelige kulturer og senere, i 1400-tallet, erobret af inkaerne. På byens arkæologiske museum kan I betragte præcolumbianske genstande, inden I fortsætter til de flerfarvede bjerge ved Pollera de la Coya, som I ser i det helt rigtige lys, hvor farverne træder tydeligt frem.

I Uquia besøger I kirken bygget af de spanske kolonister, hvor I ser eksempler på spøjs kunst fra den såkaldte cusco-skole, hvor lokale kunstnere i sin tid blandede elementer fra deres egen tro ind i spaniernes kristne tro. Ved frokosttid er I fremme i Humahuaca, hvor I skal besøge endnu en kirke og betragte indianernes frihedsmonument.

Efter frokost fortsætter køreturen forbi det flerfarvede bjerg med det sigende navn, La Paleta del Pintor (kunstnerens farvepalet), og videre til San Salvador de Jujuy, hvor I besøger den smukke katedral med en imponerende guldbelagt prædikestol.

Resten af køreturen tilbage til Salta går gennem frodig subtropisk vegetation, og I er fremme i Salta sidst på dagen

Facts om udflugten/inkluderet i prisen

 • 2 dage / 1 nat
 • Transport t/r
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)