singapore - singapore_bygning_farve_01

Rejser til Singapore

Et stopover fuld af overraskelser

Rejser til Singapore

Der er fuld fart på udviklingen i Singapore. Den lille bystat og tidligere britiske koloni har i løbet af få år udviklet sig fra en tilfældig mellemlanding til en pulserende og topmoderne metropol midt i et af Asiens største kulturelle knudepunkter. Og det er nemt - og billigt - at tage et stop i Singapore, når I rejser til Østen eller New Zealand med Singapore Airlines. 

Singapore er komfort og kvalitet pakket ind i smukke naturoplevelser, og måske netop derfor er byen ved at udvikle sig til et af danskernes foretrukne stopover-byer. Et familievenligt ferieparadis med oplevelser for alle aldre på vej til eller fra jeres ferie - og en oplagt mulighed for at bruge en mellemlanding til at give familien en ekstra oplevelse ud over det sædvanlige med i bagagen.

Kontakt os
Katja Kelstrup Hansen
Tlf. 4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent

Rejser til Singapore

Stopover i Singapore

Singapore har det hele - storbyliv, god mad, forlystelser i lange baner og et spændende kulturliv med referencer til alle verdensdele. Et oplagt sted at holde en pause på et par dage, inden turen går videre til andre dele af Asien, Bali eller Australien og Stillehavet. 

Læs mere om stopover her.

 

singapore - singapore_skyline_04

Værd at vide om Singapore

Religion
28% dyrker buddhisme, 19% er kristne, 16% er muslimer mens 13% er taoister og 5% er hinduer. Hertil minoriteter af sikher og jøder. 

Et tæt folk
Singapore er en stat med 5,6 millioner mennesker, som lever på et areal svarende til Bornholm.

Sproget
De officielle sprog er malaysisk, engelsk, mandarin og tamil. Engelsk tales som forretningssprog og i administrationen. Malaysisk anses for at være det nationale sprog. 

Et asiatisk miks
Singapores befolkning er sammensat af 77% kinesere, 14% malayer og 8% indere. Hertil minoriteter. 

Oplevelser for hele familien

Singapore har gennem de seneste år undergået en kæmpe forvandling. Byen er blevet kraftigt moderniseret, og særligt attraktioner og forlystelser er der kommet mange flere af. F.eks. er oplevelses-øen Sentosa, som ligger under en kilometer fra centrum og blandt andet huser Universal Studios' filmstudier, på få år blevet et must for byens besøgende.

Her findes også en ny river zoo, hvor gæster sejler i lange, tynde både ad tropiske kanaler, omgivet af tigre, pandaer og en række andre eksotiske dyr.

Det kan også være, at I bliver i byen. Så kan de motorglade få adrenalinen i kog med en fartoplevelse på den teknisk svære Formel 1 bane, Marina Bay Street Circuit, med det berømte Singapore Sling-sving, mens dem med hang til shopping kan tage til Orchard Road, der kan sidestilles med nogle af de største modekvarterer i verden.

Slut eventuelt aftenen af med en gastronomisk oplevelse i særklasse i et af byens mange kulinariske kvarterer, der serverer gastronomi i krydsfeltet mellem den britiske, malaysiske og kinesiske madkultur. I Singapore er der noget for alle familier, og måske netop derfor er den gamle bystat igen ved at vinde skandinavernes rejsehjerter.

singapore - singapore_chinatown_04

Læs mere og bliv inspireret

48 timer i Singapore: 5 ting du bør opleve

Singapore er måske verdens tredjemindste land, men det har ikke lagt en dæmper på de store armbevægelser og den overdådige buffet af oplevelser, der gemmer sig i storbyen, som er meget mere end en storby.

Takt og tone: Din guide til gode manerer i Asien

Du må ikke bringe de lokale i forlegenhed. Dine fødder må ikke pege på Buddha. Du må ikke træde på thai baht. Og du må ikke bære læder i hinduistiske templer. Takt og tone i Asien er en historie for sig, og det er nemt at træde ved siden af.

Din guide til Bali – 15 ting du skal opleve

Bali Bugner af oplevelser: Under overfladen, helt til tops og langt ude på landet. Vi guider til 15 sjove, spændende eller bedårende påfund, du måske ikke vidste, du skulle drømme om.

Strand og shopping

Blot 15 min. uden for Singapores centrum finder man Sentosa, et idyllisk ø-resort, som har udviklet sig meget de senere år. Ud over sine lækre strande tilbyder Sentosa et utal af spændende attraktioner og muligheder for fysisk aktivitet. Tag f.eks. en tur med stoleliften ved Sentosa Luge, besøg Universal Studios eller stig på det rullende fortov i akryltunnelen i Underwater World og oplev de mange rokker og hajer, som glider rundt oven over dig.

Er man til action, kan en tur i Water House Sentosa anbefales. Det er Asiens første kunstige surfpark på 70.000 kvm, som både tiltrækker amatører og øvede surfere. Ture til Sentosa går fra Orchard Road, Marina Bay og Chinatown og koster ca. 5$.

Tilbage i byen er der shopping på programmet på den 2,2 km. lange Orchard Road, der tilbyder 800.000 kvm. detailhandel fordelt på 22 indkøbscenter, 6 stormagasiner samt et hav af udsøgte butikker, restauranter og underholdning for enhver smag og budget. Her er alt fra luksus brands som Luis Vuitton og Dior til indkøbscentre.

singapore - singapore_sentosa_01

Hvornår er det bedst at rejse til Singapore?

Singapore ligger et stenkast fra ækvator, og således kan du forvente stabile temperaturer omkring de 30 grader året rundt. Nedbørsmængden er ligeledes jævnt fordelt over året, dog med lidt mere regn fra oktober til januar.

Singapore

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
31° C
31° C
30° C
30° C
31° C
30° C
29° C
Nedbør i mm.
200 mm
177 mm
198 mm
201 mm
176 mm
157 mm
156 mm
166 mm
172 mm
198 mm
246 mm
272 mm
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)