singapore - singapore_bygning_farve_01

Rejser til Singapore

Overraskelsernes oprindelse

Oplev Singapore med Stjernegaard

Der er fuld fart på udviklingen i Singapore. Den lille bystat og tidligere britiske koloni har i løbet af få år udviklet sig fra en tilfældig mellemlanding til en pulserende og topmoderne metropol midt i et af Asiens største kulturelle knudepunkter. Og for mange mennesker er det oplagt at at tage en overnatning eller to i Singapore, når man rejser til Østen, herunder Bali og Malaysia, til Australien eller New Zealand med Singapore Airlines. 

Ring eller skriv til os
Maria Madsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Maria_Madsen__frit blaa
singapore - singapore_skyline_04

Værd at vide om Singapore

Religion

28% dyrker buddhisme, 19% er kristne, 16% er muslimer mens 13% er taoister og 5% er hinduer. Hertil minoriteter af sikher og jøder. 

Et tæt folk

Singapore er en stat med 5,6 millioner mennesker, som lever på et areal svarende til Bornholm.

Sproget

De officielle sprog er malaysisk, engelsk, mandarin og tamil. Engelsk tales som forretningssprog og i administrationen. Malaysisk anses for at være det nationale sprog. 

Et asiatisk miks

Singapores befolkning er sammensat af 77% kinesere, 14% malayer og 8% indere. Hertil minoriteter. 

Det siger vores gæster ...

Oplevelser for hele familien

Singapore har gennem de seneste år undergået en kæmpe forvandling. Byen er blevet kraftigt moderniseret, og særligt attraktioner og forlystelser er der kommet mange flere af. F.eks. er oplevelses-øen Sentosa, som ligger under en kilometer fra centrum og blandt andet huser Universal Studios' filmstudier, på få år blevet et must for byens besøgende.

Her findes også en ny river zoo, hvor gæster sejler i lange, tynde både ad tropiske kanaler, omgivet af tigre, pandaer og en række andre eksotiske dyr.

Det kan også være, at I bliver i byen. Så kan de motorglade få adrenalinen i kog med en fartoplevelse på den teknisk svære Formel 1 bane, Marina Bay Street Circuit, med det berømte Singapore Sling-sving, mens dem med hang til shopping kan tage til Orchard Road, der kan sidestilles med nogle af de største modekvarterer i verden.

Slut eventuelt aftenen af med en gastronomisk oplevelse i særklasse i et af byens mange kulinariske kvarterer, der serverer gastronomi i krydsfeltet mellem den britiske, malaysiske og kinesiske madkultur. I Singapore er der noget for alle familier, og måske netop derfor er den gamle bystat igen ved at vinde skandinavernes rejsehjerter.

singapore - singapore_chinatown_04

Kataloger om Singapore

Savner du inspiration til din Singapore-rejse, kan du gratis bestille op til 5 kataloger. Hvis du er interesseret i andre destinationer, kan du se alle vores kataloger her.

  • Bali_Mageløse_komodo flores

    Bali

    Mageløse oplevelser på Bali, Flores og Komodo
    Individuel rejse - 16 sider

Læs mere og bliv inspireret

Singapore med børn: Her er de bedste oplevelser!

Tag hele familien med til Singapore og få en ekstra ferie med på rejsen. Her er 12 ting, I skal opleve.

48 timer i Singapore: 5 ting du bør opleve

Singapore er måske verdens tredjemindste land, men det har ikke lagt en dæmper på de store armbevægelser.

Asien til dit temperament

Find en side af Asien, der matcher dine drømme, familieforhold, ferieuger og særlige krav og sjove ønsker.

Strand og shopping

Blot 15 min. uden for Singapores centrum finder man Sentosa, et idyllisk ø-resort, som har udviklet sig meget de senere år. Ud over sine lækre strande tilbyder Sentosa et utal af spændende attraktioner og muligheder for fysisk aktivitet. Tag f.eks. en tur med stoleliften ved Sentosa Luge, besøg Universal Studios eller stig på det rullende fortov i akryltunnelen i Underwater World og oplev de mange rokker og hajer, som glider rundt oven over dig.

Er man til action, kan en tur i Water House Sentosa anbefales. Det er Asiens første kunstige surfpark på 70.000 kvm, som både tiltrækker amatører og øvede surfere. Ture til Sentosa går fra Orchard Road, Marina Bay og Chinatown og koster ca. 5$.

Tilbage i byen er der shopping på programmet på den 2,2 km. lange Orchard Road, der tilbyder 800.000 kvm. detailhandel fordelt på 22 indkøbscenter, 6 stormagasiner samt et hav af udsøgte butikker, restauranter og underholdning for enhver smag og budget. Her er alt fra luksus brands som Luis Vuitton og Dior til indkøbscentre.

singapore - singapore_sentosa_01

Hvornår er det bedst at rejse til Singapore?

Singapore ligger et stenkast fra ækvator, og således kan du forvente stabile temperaturer omkring de 30 grader året rundt. Nedbørsmængden er ligeledes jævnt fordelt over året, dog med lidt mere regn fra oktober til januar.

Singapore

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
30° C
30° C
31° C
31° C
31° C
31° C
31° C
30° C
30° C
31° C
30° C
29° C
Nedbør i mm.
200 mm
177 mm
198 mm
201 mm
176 mm
157 mm
156 mm
166 mm
172 mm
198 mm
246 mm
272 mm
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)