Skip to main content

Singapore med børn: Her er de bedste oplevelser!

singapore - Singapore_zoo_panda_01 singapore - sentosa island_vandland_01

En rejse i rejsen

Føles rejsen til Bali lige vel lang, eller vil I bare gerne supplere strandferien i Asien med et sjovt city break? Så læg vejen forbi Singapore og få en ekstra ferie med på rejsen.

singapore - singapore_cloud forest_03

Tag kabelbanen til eventyrland

Skal I til Singapore med børn, er der ingen vej uden om Sentosa Island, Singapores oplevelsesø, som bugner med forlystelser til børn og barnlige sjæle.

I kan vælge at tage den ordinære vej over broen til Sentosa Island – eller I kan vælge den sjove vej, der går fra Faber Peak til Sentosa via en kabelbane. På vejen til den lille ønskeø nyder I udsigten til jungle, storby og vandland, alt imens I flyver i næsten 100 meters højde over byen. Ved ankomst til Sentosa er der mulighed for at fortsætte med Sentosa Line, der tager jer videre gennem øen til diverse attraktioner. En glimrende måde at kickstarte en oplevelsesrig dag på.

Snup et stopover i Singapore og få masser af oplevelser og forlystelser med!

singapore - singapore_sentosa_gondol_01
singapore - sentosa island_kabelbane_01 singapore - sentosa island_strand_01

Få en oplevelse med, når I skal fra A til B - tag kabelbanen til Sentosa Island!

En gåtur mellem trætoppene

Hvis I troede ’tree top adventures’ var noget, der var forbeholdt de helt store jungleeventyr, kan I godt tro om igen. Storbyen kan også sagtens levere en god portion regnskov.

Endnu engang går turen til Sentosa Island, hvor der venter en gratis jungleoplevelse ved Fort Siloso Skywalk. Her tager I elevatoren til tops og går ad gangbroer mellem trætoppene i 36 meters højde til I ankommer til Fort Siloso, et fort fra 2. verdenskrig, hvor de gamle kanoner stadig peger ud over vandet.

singapore - siloso skywalk_02

Efter en gårtur med udsigt ankommer I til Fort Siloso.

Nat i zoo og morgenmad med orangutanger

En tur i zoo virker måske ikke som den mest revolutionerende oplevelse, men Singapore Zoo er ikke en hvilken som helst zoo.

Ja faktisk er parken inddelt i fire afdelinger, der hver især kan noget helt specielt. Her lever dyrene i autentiske landskaber, og parken er designet, så I hurtigt får følelsen af at komme helt tæt på.

Spis fx morgenmad i selskab med orangutanger eller tag på den prisvindende natsafari i en park særligt indrettet til de nataktive dyr. Tager I toget rundt i parken, kommer I igennem syv geografiske zoner, lige fra Himalaya til Afrikas savanne, hvor en særlig belysning, der simulerer månelys, sikrer et autentisk oplyst miljø til glæde for både dyr og mennesker.

singapore - Singapore_zoo_tiger_01
singapore - singapore zoo_natsafari_02 singapore - singapore zoo_orangutang_01

Singapore Zoo er en af verdens mest populære. Bl.a. morgenmad med orangutanger eller natsafari hitter stort.

Smag på Singapore

Er I på udkig efter en ’hands on’-oplevelse, I kan få glæde af mange år ud i fremtiden? Så stik hænderne i Singapores kulinariske glæder på et madlavningskursus og lær alt om populære retter som laksa, satay, hainanese chicken rice og en række andre velsmagende madhits.

Et madlavningskursus er en sjov oplevelse med en lærerig bagtanke, for Singapore er resultatet af et vældigt kulturmiks, som I helt naturligt får en spændende introduktion til, når I udforsker menukortet og smager jeres egne kreationer.

 

singapore - madlavningskursus_02

Stik hænderne i råvarerne og få en hands on-smagsoplevelse.

Adventure for vandhunde

Endnu engang går turen til Sentosa Island, hvor I finder Adventure Cove Waterpark, der er et slaraffenland for badenymfer og adrenalinjunkies i alle aldre. Her er vandrutsjebaner, der giver et midlertidigt gys, såvel som beroligende fornøjelser, fx når I glider ned ad Lazy River i en gummiring.

Tag en svømmetur ved Rainbow Reef med snorkeludstyret på og nyd en stund med fisk, koraller og andre tropiske marinevidundere.

singapore - sentosa island_vandland_01

Forlystelsesparken over dem alle

Vil I hellere have et sug i maven, der ikke kræver badetøj, er det også på Sentosa Island det sker.

Universal Studios er fornøjelser og forlystelser på stribe, tilføjet specialeffekter i særklasse, der bringer jer tættere på film og animationsfigurer. Mød bl.a. Shrek, Minions og alle dyrene fra Madagaskar, tag ud på en rutsjebanetur I aldrig glemmer og tag på white water rafting gennem Jurassic Park.

singapore - sentosa island_kabelbane_01
usa - florida orlando universal studios_08 singapore - sentosa island_universal studios_03

Mærk suget i maven i Universal Studios.

Leg jer gennem videnskaben

Synes I, at videnskab lyder kedeligt, har I tydeligvis ikke været en tur forbi Singapore Science Center.

I afdelingen KidsSTOP leger børnene sig gennem en sjov og interaktiv verden af videnskab, hvor de kan deltage i udgravninger af dinosauerknogler, lave prototyper på 3D-print, udforske klimaforandringer, frygt og reflekser og lege ninja i en labyrint af laserlys. Leg og læring i én skøn sammenblanding, der giver hele familien noget at tale om.

singapore - science centre_kidsstop_02

Lad jeres små videnskabsmænd og kvinder gå på opdagelse i KidsSTOP på Singapore Science Center.

Under overfladen

Tag hele familien med på en oplevelse under overfladen ved S.E.A. Aquarium på Sentosa Island – verdens største akvarium med mere end 100.000 marinedyr fordelt på mere end 1.000 forskellige arter, der lever i rundt regnet 45 millioner liter vand. Her er alle verdenshavene repræsenteret, og I kan glæde jer til at se skibsvrag, tropefisk, manta rays, hajer, koraller og alt derimellem, når I besøger alle verdenshjørner.

 

singapore - aquarium_01

Shopping i børnehøjde

Mens shopping kan være en ren fornøjelse for mor og far, er det ofte en sur pligt for de børn, der er med på slæb. Men ikke i Singapore!

Byen bugner af shoppingcentre, og I kommer ikke til at gå tomhændede hjem. Heller ikke hvad oplevelser angår. Besøger I City Square Mall, kan børnene gå på opdagelse i den svævende forlystelsesafdeling, Airzone, hvor de kan lege i et svævende kuglebassin, moonwalke, finde vej gennem en labyrint og meget andet. Går turen til Westgate, kan I supplere indkøbene med en tur til Westgate Wonderland på 4. etage, hvor børnene bl.a. kan gå på opdagelse i en fantasiverden og kravle op i et 10 meter højt træhus.

singapore - westgate_legeplads_02

Lad børnene lege mens I klarer indkøbene.

Storby, strand og trapezsjov

Singapores herlige klima gør det hele lidt sjovere. Blandt andet frokosten, som meget vel kan suppleres med et strandbesøg, hvis I befinder jer på Sentosa Island, når sulten melder sig.

Sentosa Island har tre børnevenlige laguner med flotte strande og roligt vand, men én strand har et ekstra es i ærmet. På Siloso Beach finder I en række gode restauranter med adgang til legeplads og andre aktiviteter, bl.a. Restaurant Trapizza, som kombinerer god italiensk pizza med muligheden for at prøve kræfter med en gigantisk cirkustrapez.

singapore - sentosa_trapez_01

Prøv kræfter med trapezkunsten på Siloso Beach på Sentosa Island.

Street food og kulturberigelse

Singapore er en gedigen smeltedigel, både hvad kulturer og madkultur angår. Således finder I en masse spændende ’hawker stalls’ rundt omkring i byen, der byder på street food i alle afskygninger.

Besøg Little India, Chinatown, Kampong Glam og nogle af de andre små enklaver og gå på opdagelse i smagsfornøjelser fra hele verden, alt imens I lærer lidt om de mange kulturer, der tilsammen udgør Singapore.

singapore - Singapore_streetfood_01

Det behøver ikke være dyrt og fornemt at spise i Singapore - gå på opdagelse med smagsløgene i Chinatown, Little India og andre små nabolag.

På skovtur i storbyen

Sidst men absolut ikke mindst – Gardens by the Bay! Oasen er et absolut must, når I besøger Singapore. Parken, der ligger ved Marina Bay, er måske mest kendt for sine gigantiske ’super trees’, men her er meget mere at komme efter.

Her finder I bl.a. verdens højeste indendørs vandfald, gangbroer gennem trætoppene og verdens største drivhus, som bl.a. gemmer på en tågeskov. Selv om I befinder jer midt i storbyen, er I havnet i en verden af botanik, der udspiller sig på mange måder. Selv de menneskeskabte supertræer er et naturfænomen for sig – træerne er nemlig bygget op som 25-50 meter høje vertikale haver bestående af mere end 160.000 tropiske planter i form af bl.a. orkidéer, bregner, ananas og meget andet godt.

singapore - singapore_gardens by the bay_01

Gardens by the Bay er et absolut must see! Se bl.a. de ikoniske super trees og verdens største indendørs vandfald.

Et udvalg af vores rejser til Singapore

Andre læste også

Bozena I Gobi
Inspiration

En aften i Mongoliet med Bozena Kaminska

Læs artikel

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)