Hængekøje ved vandet i Thailand

Rejser til Thailand

Det bedste af Asien i ét land

4,6 (1116 Anmeldelser)

Oplev Thailand med Stjernegaard

Det bedste af Asien i ét land

At Thailand har det hele er en sandhed, vi som rejsebureau kan stå helt inde for. Her finder du et tropisk paradis med velbevarede kulturskatte og en spændende historie til de videbegærlige. Et fantastisk klima og bekvemmelighed til børnefamilien, Moderne storbyliv mikset med Østens mystik. Eventyrlig natur, der lokker til skattejagt og vandreture. Små paradisiske perler hvor bølger og suset fra svajende palmer stadig er det, der larmer mest. Og ikke mindst en imødekommende og venlig befolkning.

Thailand er et sammensurium af alt det bedste, som Asien har at byde på. Vælger du Stjernegaard til din næste rejse, hjælper vi dig uden om turistfælderne, videre til de bedste strande og helt ind til kernen af det autentiske Thailand. Verden har måske fået øjnene op for Thailand, men vi er altid et stort skridt foran.

Rejs til Thailand med Stjernegaard

Hos Stjernegaard har vi selv rejst Thailand tyndt siden 1979, og vi kender derfor næsten alle hjørner af landet. At vi alligevel bliver ved med at vende tilbage hertil skyldes, at Thailand kan noget helt specielt og har en særlig plads i vores hjerter.

For at sikre dig den bedste tur til Thailand har vi kræset om detaljerne og udviklet en række højkvalitetsrejser. På alle rejsemål i Thailand har vi nøje udvalgt interessante byer, øer og områder, der ikke er overrendt, og som samtidig har gode udflugtsmuligheder. Det skal nemlig være nemt at besøge i de imponerende og betydningsfulde templer, smage på den gode mad i det thailandske køkken samt komme tæt på den smukke natur af frodig jungle, brusende vandfald og paradisiske strande med krystalklart vand

Vi har håndplukket de hoteller, der kan noget særligt, med de rigtige faciliteter, og som ligger godt i byerne eller lunt i strandkanten. Vi benytter hoteller i Thailand i forskellige kalibre og størrelser. Her finder du både nogle, der byder på masser af forkælelse og luksus for voksne samt velplacerede strandhoteller, store centrale hoteller, hyggelige små boutiquehot og indkvartering, der passer perfekt til familier.

Og så har vi ikke mindst et stærkt team af danske rejseledere og lokale guider, som giver dig den fuldendte oplevelse og forståelse af landet. Hertil har vi udviklet en række spændende rundrejser til Thailand med dansk rejseleder samt rejseforslag til individuelle rejser, så du kan opleve Thailand på lige præcis den måde, du drømmer om.

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Ferie i Thailand: Hvordan ser din ud?

Med Stjernegaard bestemmer du selv, om du vil rejse på egen hånd eller følges med en gruppe, når du rejser til Thailand.

Rundrejser til Thailand Med dansk rejseleder Individuelle rejser Rejs på egen hånd
Familie går tur ved stranden i Krabi

Facts om Thailand

Indbyggertal

ca. 69 mio

Areal

513.120 km2

Sprog

Thai samt 50 forskellige dialekter

Gennemsnitlig levealder

Mænd 72 år, kvinder 78 år

Valuta

Thai Baht. 1.000 THB svarer til ca. 200 DKK

Tidsforskel

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 18.00 i Thailand (17.00 ved sommertid)

Det siger vores gæster ...

Rejser til Thailand – Sådan kan du opleve Smilets Land

Når du rejser til Thailand med Stjernegaard, har du valget mellem to spændende rejseformer. Hvilken rejseform du skal vælge, afhænger af, om du foretrækker at opleve og nyde livet i dit eget tempo. Eller om du vil have fuld blus på oplevelserne og gerne i selskab med en mindre gruppe og en dygtig og vidende dansktalende rejseleder.

Vi har afrejse hele året, så du både kan rejse på sommerferie eller få en pause fra kulden og tage på vinterrejse til Thailand.

Thailand på egen hånd

Stjernegaard tilbyder en række højkvalitets rejseforslag til dig, der gerne vil opleve Thailand på egen hånd, hvad enten det er sammen med din familie, din rejsepartner eller alene. Vi kan skræddersy din pakkerejse til alle vores rejsemål i Thailand, så du får det præcis, som du ønsker på din ferie.

Vi sørger for al transport, indkvarterer dig på de hoteller, du ønsker, og tilbyder en række spændende udflugter, så du kan få den fulde oplevelse af rejsemålet. Rejsen er helt og aldeles på dine præmisser, men du har altid Stjernegaard i ryggen.

Rundrejse til Thailand med dansk rejseleder

Vil du opleve det hele, og drømmer du om at lære en masse, kan du vælge en rundrejse til Thailand med dansk rejseleder. Rundrejserne foregår i små grupper på højest 25 deltagere, hvor du undervejs bor flere forskellige steder, så du får så meget som muligt med

Thailandske stenfigurer af munke med gule koftedragte

Se Thailands højdepunkter på 2 min

Strandene – hvor finder man ro, koraller, masser af liv...

Thailand er kendt for sine skønne kridhvide sandstrande, der løber ud i et turkisblåt hav.

Der er ingen tvivl om, at Thailand byder på en af verdens fineste samlinger af smukke strande, men samtidigt er der stor forskel – både hvad angår paradisfaktor, dykke- og snorkelforhold og tilgængelighed.

Fred og ro

Thailand gemmer stadig på en række små øer, hvor paradisfaktoren er høj mens turisterne er få, bl.a. Koh NgaiKoh KradanKoh MakKoh Jum og Koh Yao-øerne.

Liv på stranden

PhuketKrabi og Koh Samui er gode bud, hvis du gerne vil supplere daseferien med et bredt udvalg af restauranter, barer, shopping og masser af aktiviteter.

Snorkling og dykning

Der findes mange rigtig gode snorkel- og dykkersteder i Thailand, bl.a. ved Koh Tao, Koh Mak, Koh Chang og Phi Phi. Men bare rolig - det stopper ikke der!

Børnevenlige strande

Mange strande i Thailand - men ikke alle - er børnevenlige. Nogle af de bedste tæller strandene i Krabi, Khao Lak og på Koh Samet, hvor vi også har sammensat et spændende udflugtsprogram til familieferien.

Kalkstensøer og paradisbugter

Siambugten er proppet med maleriske kalkstensøer, fascinerende klippeformationer og billedskønne bugter, og området Surat Thani med øerne Koh Phangan og Koh Samui er ærkeeksemplet på den postkortpæne natur. 

Bo ved stranden

Vi har fundet skønne hoteller, der ligger helt ned til stranden på øerne i det sydlige Thailand. Drømmen om en bungalow på stranden er altså ikke uopnåelig på Koh Lipe, Koh Ngai og Koh Kradan. Og vi hjælper med at realisere den.

Hvor mange steder bør man bo på én rejse?

Thailand er et stort land med alt, hvad det rejselystne hjerte begærer, men desværre er det så godt som umuligt at se det hele. Vælger du en rejse bygget op omkring 3-4 steder, kan du for eksempel tilbringe et par dages storbyferie med shopping, smagfulde gadekøkkener og store seværdigheder i Bangkok, nogle dage i en af de skønne nationalparker og slutte rejsen af i skyggen af en palme på paradisstrande. Har du fuldt fokus på strandlivet og afslapning, findes der utallige muligheder for øhop på nogle af landets mange paradisøer, men der er også mange andre måder at strikke et skønt eventyr sammen på.

Lad dig inspirere af vores mange rejseforslag til Thailand , eller ring til en af vores Thailand-eksperter og få en snak om, hvordan din ferie får den rette balance af naturoplevelser, kultur og daseferie.

Hvordan undgår du turisterne i Thailand?

Thailand har måske været et populært rejsemål gennem flere årtier, men dermed ikke sagt, at Thailand ikke stadig kan overraske. Mens nogle strandområder har oplevet en massiv turisme, har andre øer og områder ligget godt i læ for turiststrømmene, og det betyder, at du til stadighed kan finde små, næsten uberørte oaser i både nord, syd og det centrale Thailand.

I det nordlige Thailand finder du uspoleret natur, stammelandsbyer langt ude på landet og charmerende byer, der stadig emmer af Østens mystik. Og selv i Siambugten og Andamanerhavet finder du små paradisiske perler, der stadig er så godt som uberørte.

Læs mere på vores blog om Thailand

Koh Lipe strand ved solnedgang

En skøn tur - med en masse oplevelser. Vores rejseleder Martin har en utrolig viden, og er en rigtig god fortæller. Han er meget hjælpsom.

4,6 (1116 Anmeldelser)

Bangkok

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
34° C
35° C
35° C
33° C
33° C
33° C
32° C
32° C
32° C
31° C
Nedbør i mm.
9 mm
30 mm
29 mm
65 mm
220 mm
149 mm
155 mm
197 mm
344 mm
242 mm
48 mm
10 mm

Hoteller i Thailand – hvad kan man forvente?

Når du rejser med Stjernegaard, har du valget mellem forskellige typer af indkvartering fra 2 til 5 stjerner, som vi har håndplukket specielt til vores gæster og vores rejser.

Du finder enkle, hyggelige bungalows på stranden, store flotte resorts, der har det hele, charmerende boutiquehoteller, økoluksus - og så får du endda mulighed for at bo på en flydende camp i Khao Sok National Park, hvis du vil prøve noget markant anderledes. Hotelstandarden er generelt høj og servicen er god – og du får stadig rigtig meget for pengene, når du rejser i Thailand.

Se alle områder og hoteller i Thailand

Læs mere og bliv inspireret

Alt det du ikke vidste, du skulle opleve i Thailand

Thailand overrasker! Tag med til alle hjørner af Smilets Land og bliv inspireret til vilde eventyr.

Thailandsk paradis for luksushippier

Stik af fra turiststrømmen og synk ned i sandet på Thailands mest perfekte ø 30 kilometer fra Cambodias kyst.

Udkantsthailand: Derfor skal du tage nordpå

Hvis Thailand er et skønt sammenkog af alt det bedste, Asien har at byde på, er Nordthailand en specialitet.

Fantastisk rejse og fantastisk planlagt fra Jeres side! Vi kunne ikke have ønsket det bedre!

4,6 (1116 Anmeldelser)
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)