Hængekøje ved vandet i Thailand

Rejser til Thailand

Det bedste af Asien i ét land

4,6 (1116 Anmeldelser)

Oplev Thailand med Stjernegaard

Det bedste af Asien i ét land

At sige at Thailand har det hele, er en sandhed, vi kan stå inde for. Her er bekvemmelighed til børnefamilien. Velbevarede kulturskatte og en spændende historie til de videbegærlige. Moderne storbyliv mikset med Østens mystik. Eventyrlig natur, der lokker til skattejagt og vandreture. Små paradisiske perler hvor bølger og søvndyssende palmesvaj stadig er det, der larmer mest.

Thailand er et sammensurium af alt det bedste, Asien har at byde på. Rejser du med Stjernegaard, hjælper vi dig uden om turistfælderne, videre til de bedste strande og helt ind til kernen af det autentiske Thailand. Verden har måske fået øjnene op for Thailand, men vi er altid et stort skridt foran.

Rejs til Thailand med Stjernegaard

Hos Stjernegaard har vi selv rejst Thailand tyndt siden 1979, og vi kender derfor næsten alle hjørner af landet. At vi alligevel bliver ved med at vende tilbage hertil skyldes, at Thailand kan noget helt specielt og har en særlig plads i vores hjerter.

For at sikre dig den bedste rejse til Thailand har vi kræset om detaljerne og udviklet en række højkvalitets rejser. Vi har udvalgt de byer, øer og områder, der stadig har masser at byde på, vi har håndplukket de hoteller, der kan noget særligt, og så har vi ikke mindst et stærkt team af danske rejseledere og lokale guider, som giver dig den fuldendte oplevelse og forståelse af landet. Hertil har vi udviklet en række spændende rundrejser til Thailand med dansk rejseleder samt rejseforslag til individuelle rejser, så du kan opleve Thailand på lige præcis den måde, du drømmer om.

Ring eller skriv til os
Line Milland Aminsam
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Line Milland Aminsam - rejsekonsulent

Ferie i Thailand: Hvordan ser din ud?

Med Stjernegaard bestemmer du selv, om du vil rejse alene eller følges med en gruppe, når du rejser til Thailand.

Rundrejser til Thailand Med dansk rejseleder Individuelle rejser Rejs på egen hånd
Familie går tur ved stranden i Krabi

Facts om Thailand

Indbyggertal

ca. 69 mio

Areal

513.120 km2

Sprog

Thai samt 50 forskellige dialekter

Gennemsnitlig levealder

Mænd 72 år, kvinder 78 år

Valuta

Thai Baht. 1.000 THB svarer til ca. 200 DKK

Tidsforskel

Når klokken er 12.00 i Danmark, er den 18.00 i Thailand (17.00 ved sommertid)

Det siger vores gæster ...

Rejser til Thailand – Sådan kan du opleve Smilets Land

Når du rejser til Thailand med Stjernegaard, har du valget mellem tre spændende rejseformer. Hvilken rejseform du skal vælge, afhænger af om du foretrækker at opleve og nyde livet i dit eget tempo. Eller om du vil have fuld blus på oplevelserne.

Thailand på egen hånd
Stjernegaard tilbyder en række højkvalitets rejseforslag til dig, der gerne vil opleve Thailand på egen hånd, hvad enten det er sammen med din familie, din rejsepartner eller som solo.

Vi sørger for al transport, indkvarterer dig på de hoteller, du ønsker og tilbyder en række spændende udflugter, så du kan få den fulde oplevelse af rejsemålet. Rejsen er helt og aldeles på dine præmisser, men du har altid Stjernegaard i ryggen.

Mageløse oplevelser
Der er mange gode muligheder for at opleve Thailand på en fast tilrettelagt rejse, hvor du rejser med en lille gruppe af max 20 personer. I løbet af rejsen bor du 3-4 steder, og der vil være mulighed for tilkøb af en udflugtspakke, så du også kan få set det, der er værd at se på din ferie i Thailand.

Rundrejse til Thailand med dansk rejseleder
Vil du opleve det hele, og drømmer du om at lære en masse, kan du vælge en rundrejse til Thailand med dansk rejseleder. Rundrejserne foregår i små grupper af max 25 personer, hvor du undervejs bor flere forskellige steder, så du får så meget som muligt med

Thailandske stenfigurer af munke med gule koftedragte
magelose thailand katalog forside Sydthailand_magelose Thailand_magelose_andamanerhavet

Bestil Thailand kataloger

Søger du inspiration til din Thailand rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Se Thailands højdepunkter på 2 min

Strandene – hvor finder man ro, koraller, masser af liv...

Thailand er kendt for sine skønne kridhvide sandstrande, der løber ud i et turkisblåt hav.

Der er ingen tvivl om, at Thailand byder på en af verdens fineste samlinger af strande, men samtidigt er der stor forskel – både hvad angår paradisfaktor, dykke- og snorkelforhold og tilgængelighed.

Fred og ro

Thailand gemmer stadig på en række små øer, hvor paradisfaktoren er høj mens turisterne er få, bl.a. Koh NgaiKoh KradanKoh MakKoh Jum og Koh Yao-øerne.

Liv på stranden

PhuketKrabi og Koh Samui er gode bud, hvis du gerne vil supplere daseferien med et bredt udvalg af restauranter, barer, shopping og masser af aktiviteter.

Snorkling og dykning

Der findes mange rigtig gode snorkel- og dykkersteder i Thailand, bl.a. ved Koh Tao, Koh Mak, Koh Chang og Phi Phi. Men bare rolig - det stopper ikke der!

Børnevenlige strande

Mange strande i Thailand - men ikke alle - er børnevenlige. Nogle af de bedste tæller strandene i Krabi, Khao Lak og på Koh Samet, hvor vi også har sammensat et spændende udflugtsprogram til familieferien.

Kalkstensøer og paradisbugter

Siambugten er proppet med maleriske kalkstensøer, fascinerende klippeformationer og billedskønne bugter, og området Surat Thani med øerne Koh Phangan og Koh Samui er ærkeeksemplet på den postkortpæne natur. 

Bo ved stranden

Vi har fundet skønne hoteller, der ligger helt ned til stranden på øerne i det sydlige Thailand. Drømmen om en bungalow på stranden er altså ikke uopnåelig på Koh Lipe, Koh Ngai og Koh Kradan. Og vi hjælper med at realisere den.

Hvor mange steder bør man bo på én rejse?

Thailand er et stort land med alt, hvad det rejselystne hjerte begærer, men desværre er det så godt som umuligt at se det hele. Vælger du en rejse bygget op omkring 3-4 steder, kan du fx tilbringe et par dage i Bangkok, nogle dage i en af de skønne nationalparker og slutte rejsen af på en paradisisk strand. Har du fuldt fokus på strandlivet, findes der utallige muligheder for øhop, men der er også mange andre måder at strikke et skønt eventyr sammen på.

Lad dig inspirere af vores mange rejseforslag til Thailand eller ring til en af vores Thailand-eksperter og få en snak om, hvordan din ferie får den rette balance af naturoplevelser, kultur og daseferie.

Hvordan undgår du turisterne i Thailand?

Thailand har måske været et populært rejsemål gennem flere årtier, men dermed ikke sagt, at Thailand ikke stadig kan overraske. Mens nogle strandområder har oplevet en massiv turisme, har andre øer og områder ligget godt i læ for turiststrømmene, og det betyder, at du til stadighed kan finde små, næsten uberørte oaser i både nord og syd.

Højt mod nord finder du uspoleret natur, stammelandsbyer langt ude på landet og charmerende byer, der stadig emmer af Østens mystik. Og selv i Siambugten og Andamanerhavet finder du små paradisiske perler, der stadig er så godt som uberørte.

Læs mere på vores blog om Thailand

Koh Lipe strand ved solnedgang

En skøn tur - med en masse oplevelser. Vores rejseleder Martin har en utrolig viden, og er en rigtig god fortæller. Han er meget hjælpsom.

4,6 (1116 Anmeldelser)

Bangkok

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
32° C
33° C
34° C
35° C
35° C
33° C
33° C
33° C
32° C
32° C
32° C
31° C
Nedbør i mm.
9 mm
30 mm
29 mm
65 mm
220 mm
149 mm
155 mm
197 mm
344 mm
242 mm
48 mm
10 mm

Hoteller i Thailand – hvad kan man forvente?

Når du rejser med Stjernegaard, har du valget mellem forskellige typer af indkvartering fra 2 til 5 stjerner, som vi har håndplukket specielt til vores gæster og vores rejser.

Du finder enkle, hyggelige bungalows på stranden, store flotte resorts, der har det hele, charmerende boutiquehoteller, økoluksus - og så får du endda mulighed for at bo på en flydende camp i Khao Sok National Park, hvis du vil prøve noget markant anderledes. Hotelstandarden er generelt høj og servicen er god – og du får stadig rigtig meget for pengene, når du rejser i Thailand.

Se alle områder og hoteller i Thailand

Læs mere og bliv inspireret

Alt det du ikke vidste, du skulle opleve i Thailand

Thailand overrasker! Tag med til alle hjørner af Smilets Land og bliv inspireret til vilde eventyr.

Thailandsk paradis for luksushippier

Stik af fra turiststrømmen og synk ned i sandet på Thailands mest perfekte ø 30 kilometer fra Cambodias kyst.

Udkantsthailand: Derfor skal du tage nordpå

Hvis Thailand er et skønt sammenkog af alt det bedste, Asien har at byde på, er Nordthailand en specialitet.

Fantastisk rejse og fantastisk planlagt fra Jeres side! Vi kunne ikke have ønsket det bedre!

4,6 (1116 Anmeldelser)
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)