Skip to main content

Rejser til Koh Lanta i Thailand

Thailand

Avani Plus Koh Lanta Krabi Resort Exterior Aerial Reggae Bar And Beach

En ø til hvert et temperament

Koh Lanta i Andamanerhavet i det sydvestlige Thailand er et smukt bevis på, at turister og lokale sagtens kan få det hele til at spille sammen, uden nogen af parterne behøver at gå på kompromis med noget som helst.

Koh Lanta er en af Thailands mere autentiske øer med en overvejende muslimsk befolkning, og mens mange andre thailandske øer udelukkende lever af turisme, har indbyggerne på denne ø også andet at tage sig til. Og det kan mærkes, at de lokale ikke kun er her for at servicere turisterne - på den helt rigtige måde, vel at mærke.

Øen byder på en række glimrende strande ud til Andamanerhavet, men det er ikke kun strandliv, der venter jer på en rejse til Koh Lanta. I øens hovedby, Ban Saladan, som til dels er bygget på pæle, er der rig mulighed for at komme tæt på de lokale og få en fornemmelse af det mere traditionelle ø-liv, og det samme gør sig gældende i øens små fiskerlandsbyer, hvor tempoet er skruet helt ned. Det er måske ikke meget, der sker, men det er alligevel ganske hyggeligt - og et spændende krydderi til jeres ferie. 

Vil man have sved på panden og gå på opdagelse i naturen, er Koh Lanta heldigvis også udstyret med en skøn nationalpark. Den grønne jungle gemmer på skønne vandreruter, formidable udsigter over kyststrækningerne, og så kan man såmænd også finde både vandfald og grotter.

Et glimrende valg til dem, som ønsker en ferie med thailandsk ø-liv tilføjet skøn natur og lokal stemning.  

Vejret på Koh Lanta er bedst, når det er vinter i Danmark fra november til marts. Det anbefales ikke at rejse til Koh Lanta i regntiden fra juli til oktober, hvor det våde klima garanterer masser af regn og uklart vand. 

Derfor skal I rejse til Koh Lanta

  • Dejlig autentisk ø med lokalt liv
  • Vidunderlige strande
  • Gode hoteller i alle kategorier
thailand - Koh lanta_01 thailand - koh lanta_munk_02

Rejser til Koh Lanta

Fyld rejsen med oplevelser

Krydr rejsen med udflugter, og få autentiske oplevelser, du aldrig glemmer. Vi håndplukker udflugterne i tæt samarbejde med vores udvalgte samarbejdspartnere, der har indgående kendskab til destinationen.

costa rica - strandbred_solnedgang_01

Da det var vores første tur til Thailand var vi naturligvis spændte på hvad vi mødte på turen, både naturen og især arrangementet. Vi havde store forventninger og de blev til fulde opfyldt, naturen og især befolkningen var den helt store oplevelse.

Agnes & Peter Hvidt, Århus
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller på Koh Lanta

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)