De Vestindiske Øer - Rejser til det skønne Dansk Vestindien
St. Croix, St. Thomas og St. John
Gæsternes vurdering
★★★★★
★★★★★
4.45 (792 anmeldelser)

Rejser til De Vestindiske Øer

Der findes ikke noget sted uden for landets grænser, hvor der er så meget dansk historie samlet på ét sted som i det tidligere Dansk Vestindien, som i dag hedder Jomfruøerne, eller US Virgin Islands, og er et amerikansk territorium. 

De tre paradisiske øer, St. Croix, St. Thomas og St. John har ikke altid været det paradis, som vi kender i dag. Øerne bærer vidnesbyrd om en periode i historien, hvor Danmark agerede kolonimagt og slaveejere - et faktum, som vi naturligvis ikke er stolte af i dag. Danmark forbød dog som det første land i Europa slavehandel i 1792, og i 1848 erklærede generalguvernør Peter von Scholten slaveriet for ophørt i det daværende Dansk Vestindien. Danmark solgte øerne til USA i 1917, og der er ingen tvivl om, at vi som danskere i dag er yderst velkomne på De Vestindiske Øer.

Besøg de skønne Jomfruøer og bliv klogere på historien. De idylliske byer Christiansted og Frederikssted på St. Croix og Charlotte Amalie på St. Thomas har alle sammen interessante forter og andre bygningsværker fra danskernes tid på øerne, og de danske gadeskilte ser hyggelige ud i det eksotiske miljø.

Ud over at blive klogere på historien på De Vestindiske Øer kan man som besøgende i dag også opleve nogle af de bedste strande i verden. Jomfruøerne er derfor den oplagte destination, hvis man ønsker at kombinere historiske oplevelser med badeferie i et af de mest behagelige klimaer i verden.

Læs status om orkanerne Irma og Maria

Stjernegaard er eksperter i De Vestindiske Øer

Vi har arrangeret rejser til øerne i cirka 20 år, og vores danske rejseledere har boet fast på De Vestindiske Øer med deres familier i mange år. Ingen kender øerne og historien bedre end dem, og det vil du få stor glæde af, når du rejser med os. Bliv inspireret af nedenstående rejseforslag eller kontakt os for at få sammensat en rejse, der passer præcist til dine ønsker.

12 gode grunde til at vælge Stjernegaard Rejser til De Vestindiske Øer

Den bedste flyrute med stor fleksibilitet og minimal stress

I flyver med British Airways og ankommer til St. Croix eller St. Thomas i dagtimerne – udhvilede og stressfri! Når I skal hjem igen, forlader I først øerne sidst på eftermiddagen, så I har maksimal tid på øerne.

I har stor fleksibilitet med British Airways: I kan flyve ud og hjem alle ugens dage fra både St. Croix og St. Thomas. På udrejsen har I en overnatning i Miami – på hjemrejsen flyver I via Miami uden overnatning.

I kan vælge at forlænge rejsen med flere dage i Miami eller i New York. Ring til os og hør om mulighederne. 

Man kan også flyve til Vestindien f.eks. med KLM. Denne rute har vi fravalgt, fordi transittiden i Atlanta, hvor man skal klare immigration, toldbehandle bagagen og skifte fly, er kritisk kort. 

Forhør om mulighederne, hvis I foretrækker andre flyselskaber end British Airways.

Læs mere luk
Gratis foredrag om De Vestindiske Øer
Tilmeld dig her >
Tak for din tilmelding

Vi har modtaget din tilmelding, og vender tilbage med en endelig bekræftelse indenfor 1 hverdag.

Tilmelding til foredrag om De Vestindiske Øer

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din tilmelding til foredrag. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

Alle foredrag afholdes på vores kontor på adressen:
Lyngby Hovedgade 60, 1. sal, 2800 Kgs. Lyngby.
(Medmindre andet er anført)

Rejser til De Vestindiske Øer

Sortér efter pris Se oversigt
De Vestindiske Øer
Det tabte paradis - 15-17 dage
15 dage fra kr. 15.990
1 Miami 6 St. Croix 6 St. Thomas Evt. New York
De Vestindiske Øer
Caribisk stemning
15 dage fra kr. 14.990
1 Miami 5 St. Croix, Frederiksted 3 St. Croix, Christiansted 4 St. Thomas
De Vestindiske Øer
Tre skønne perler
15 dage fra kr. 16.920
1 Miami 4 St. Croix 4 St. Thomas 4 St. John
De Vestindiske Øer
På kort visit
11 dage fra kr. 13.525
1 Miami 3 St. Croix 5 St. Thomas
De Vestindiske Øer
St. Thomas og St. John
14 dage fra kr. 16.410
1 Miami 6 St. Thomas 5 St. John
De Vestindiske Øer
New York og De Vestindiske Øer
15 dage fra kr. 17.975
3 New York 5 St. Thomas 5 St. Croix
Krydstogt
Det bedste af Caribien (A)
16 dage fra kr. 21.990
Krydstogt
Det bedste af Caribien (B)
16 dage fra kr. 21.990
Krydstogt
Det bedste af Caribien (C)
15 dage fra kr. 23.990
Krydstogt
Det bedste af Caribien (D)
16 dage fra kr. 24.990

Om De Vestindiske Øer

 

 • Historie
  • De første danskere kom til De Vestindiske Øer i 1672 og øerne blev dansk koloni i 1754 indtil 1917, hvor vi solgte øerne.
 • Geografi
  • De Vestindiske Øer har cirka 110.000 indbyggere, og øerne er tilsammen lidt over halv så store som Bornholm.
 • Klima
  • Næsten samme behagelige temperatur hele året med brise - aldrig for varmt og aldrig for koldt.
 • Udflugter
  • Stjernegaard Rejser har hver uge 6 hel- og halvdagsudflugter på De Vestindiske Øer med vores lokale danske rejseledere.

De Vestindiske Øer er historie og eksotisk paradis

De Vestindiske Øer er et vidunderligt sted at holde ferie. Fordi der er så meget dansk historie, og fordi der er så mange fantastiske strande og tre vidt forskellige øer, kan man sammensætte en rejse, der passer til de flestes ønsker og temperament.

De Vestindiske Øer har nogle af verdens bedste strande

TripAdvisors besøgende kårer hvert år de bedste feriesteder i verden. St. John har således fine placeringer på listen over verdens skønneste øer, og den smukke Trunk Bay på St. John har mange gange toppet listen over verdens smukkeste strande. Også Magens Bay på St. Thomas havner ofte på denne liste. Vandet er 24 grader og luften 28 grader i gennemsnit, og med en let brise det meste af året bliver der aldrig for koldt eller for varmt på De Vestindiske Øer.

St. Croix, St. Thomas og St. John

De tre største øer i De Vestindiske Øer er meget forskellige. St. Croix er relativ flad med stadig dejlig frodig og eksotisk. St. Croix er ikke så turistet som de andre øer, og der er masser af historie. St. Thomas er bjergrig og smuk med sine grønne farver, der møder det turkise vand. Charlotte Amalie på St. Tomas er den største by i De Vestindiske Øer, men stadig meget charmerende med smalle stejle gader og pastelfarvede bygninger.

St. John er den mindste ø, som består af 2/3 nationalpark og har 38 bugte og 26 strande. Vi synes man skal se mindst to af øerne, når man er på rejse til De Vestindiske Øer.

Flotte danske bygninger og gadeskilte

Det kan være svært at forstå, men det er næsten umuligt at nå at se alle de historiske danske bygninger på en 14 dages rejse i De Vestindiske Øer. Der findes mange gamle sukkermøller, flere utrolig velholdte og istandsatte bygninger - fx. flere store forter, regeringsbygningen, von Scholtens hus, senatsbygningen osv. De første danskere kom til De Vestindiske Øer i 1672, og vi solgte øerne til USA i 1917. Mange borgere i De Vestindiske Øer vil gerne fortælle om deres historie og om deres relationer til Danmark.

Assistance og udflugter i De Vestindiske Øer

Stjernegaard Rejser har danske medarbejdere, som har boet i De Vestindiske Øer i mere end 15 år. De kan altid kontaktes, når I er på øerne, og hjælper med praktiske ting. De laver hver uge 6 hel- og halvdagsudflugter, som er spændende og hyggelige og samtidig sjove at være med på. De kan bestilles inden I rejser fra Danmark.

De Vestindiske Øer byder på mange forskellige aktiviteter ud over alt det historiske. Sejlads, dykning, vindsurfing, golf, dybhavsfiskeri for blot at nævne nogle muligheder. Hos Stjernegaard Rejser har vi erfaringen og mulighederne for at arrangere netop den drømmerejse til De Vestindiske Øer, der passer til jeres ønsker. Læs om vores udflugter på De Vestindiske Øer eller ring til os og få en snak om mulighederne.

Vejret på De Vestindiske Øer

De Vestindiske Øer Fold ind Fold ud
 • De Vestindiske Øer
  • Jan
  • Feb
  • Mar
  • Apr
  • Maj
  • Jun
  • Jul
  • Aug
  • Sep
  • Okt
  • Nov
  • Dec
 • Temperatur
 • Nedbør i mm.
Dagtemperatur
Nattemperatur
Nedbør i mm.
26° C 26° C 27° C 28° C 29° C 30° C 30° C 30° C 30° C 30° C 28° C 26° C
16° C 16° C 17° C 18° C 19° C 20° C 20° C 20° C 20° C 19° C 18° C 16° C
70 mm 50 mm 58 mm 94 mm 143 mm 101 mm 112 mm 134 mm 133 mm 142 mm 148 mm 119 mm

Kilde: dmi / accuweather.com

 • dansk vestindien katalog forside
  De Vestindiske Øer - Rejseforslag
  Rejser m/ eller uden dansk rejseleder - 32 sider
 • krydstogter dbac katalog forside
  Krydstogt - Det bedste af Caribien
  Krydstogt m/ dansk rejseleder - 28 sider

Tak for din bestilling

Vi sender dig kataloget/katalogerne indenfor et par hverdage.

Bestil kataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

Vælg venligst ét katalog. Du må højst vælge 3 kataloger

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din bestilling af katalog. Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

dansk vestindien - st thomas_charlotte amalie_udsigt_11

Over 20 års erfaring

Det er vigtigt, fordi der hersker en charmerende caribisk stemning på øerne, hvor man skal have sine venner og være oppe på mærkerne hele tiden for at få tingene til at fungere.

Her har vi en kæmpe fordel, fordi vi har vores egne medarbejdere/rejseledere, der nu har boet med deres familier på øerne gennem 10-20 år. De har deres liv på øerne, og ingen kender øerne bedre end dem.

Mere personligt

Vores rejsekonsulenter kender øerne rigtig godt og kan give en god personlig rådgivning, så du får præcis den rejse du drømmer om. Uanset om du tager med på vores udflugter, kan du få glæde af en god snak med en eller flere af vores tre fastboende danske medarbejdere/rejseledere.

De hjælper med gode råd og personlige erfaringer uanset, om du skal på en udflugt eller du vil købe medicin eller vælge nogle af de bedste restauranter.

Vores fantastiske rejseledere

Der er ingen der har mere erfaring på øerne end dem, og de kan både vise de mest spændende steder og fortælle de interessante historier. Det er voksne mennesker med hver deres personlighed, og det er vores erfaring, at vores kunder virkelig sætter stor pris på dette.

De fleste gæster, der vender hjem roser dem til skyerne og siger, at de har gjort rejsen til noget særligt. Udflugterne er populære, så de skal helst bestilles samtidig med rejsen.

Rejseledere >
kontor billede_2000px_sharpen
Kontakt en rejsekonsulent
Louise Holm Nielsen
lhn@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
LHN
Kontakt en rejsekonsulent
Alice Hamurkesen
ah@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Alice Hamurkesen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Bettina Blis
bb@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Bettina Blis - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Dorte Mouritzen
do@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Sune Falk Mikkelstrup
sf@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Sune Falk Mikkelstrup - rejskonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Stine Solbjerg Sørensen
ss@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Stine Solbjerg Sørensen - Salgschef
Kontakt en rejsekonsulent
Birgitte Willumsen
bw@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Birgitte Willumsen
Kontakt en rejsekonsulent
Helle Falkenberg
hf@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Helle Falkenberg - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Jessica Roda Tolentino
jt@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Katja Kelstrup Hansen
kh@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Katja Kelstrup Hansen - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Line Milland Aminsam
lm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Line Milland Aminsam - rejsekonsulent
Kontakt en rejsekonsulent
Tinne Dejgaard Madsen
tm@stjernegaard.dk
Ring til os på
4526 0000
Tinne Dejgaard Madsen - rejsekonsulent
Tak for din besked
Vi vender tilbage hurtigst muligt
Skriv til os

Vi behandler de personoplysninger du har afgivet i forbindelse med din henvendelse.
Dine oplysninger bliver opbevaret betryggende og ud fra principperne i vores privatlivspolitik.

 • dansk vestindien - st croix_christiansted_gult fort_09
 • dansk vestindien - st croix_christiansted_gult fort_07
 • dansk vestindien - dansk vestindien_befolkning_drink_01
 • dansk vestindien - st croix_frederiksted_pige_01
 • dansk vestindien - st croix fort frederik
 • dansk vestindien - dansk vestindien_befolkning_kvinde_01_HF
 • dansk vestindien - st thomas charlotte amalie udsigt skibe
 • dansk vestindien - st thomas_udsigt_view point_01
 • dansk vestindien - st thomas magens bay familie
 • dansk vestindien - dansk vstindien_befolkning_kvinde_01
 • dansk vestindien - st thomas_befolkning_domino_01
 • dansk vestindien - st john_baad_01
  Vandet er 24 grader og luften 28 grader i gennemsnit, og med en let brise det meste af året bliver der aldrig for koldt eller for varmt.
 • dansk vestindien - st john_cruz bay_08
 • dansk vestindien - st john_trunk bay_01
 • dansk vestindien - st john trunk bay familie