Skip to main content

Hvorfor vælge vores rundrejser?

cambodia_munk_01

Hvorfor vælge vores rundrejser?

Generelt om vores rundrejser med dansk rejseleder.

Vi rejser altid i små grupper og er så privilegerede at have nogle af Danmarks absolut bedste rejseledere. Vi har valgt at konkurrere på kvalitet og indhold i stedet for pris, samtidig med, at vi anstrenger os til det yderste for at leve op til vores kunders høje forventninger.

Små grupper - kun 10-25 deltagere

Det er afgørende for kvaliteten og udbyttet af en rundrejse, at der ikke er for mange deltagere, da det gør det svært at høre rejselederen og sætter begrænsninger for hvilke steder, der kan besøges. Vi garanterer, at rejserne gennemføres med kun 10 deltagere og aldrig med flere end 21-25 gæster. En rundrejse kan naturligvis laves billigere, hvis der er flere med, men vi synes, de sidste penge er givet rigtig godt ud.

Rejselederne

Vi ved, hvor meget rejselederen betyder for en rundrejse, og vi er glade for at arbejde sammen nogle af de bedste og mest erfarne rejseledere i Danmark. De er hver især personligheder og eksperter indenfor deres område, og de har ofte arbejdet for Stjernegaard Rejser i mange år. Derfor har vi og deltagerne på rejserne stor glæde af deres dybe kendskab til rejsemålene, lokalbefolkningernes kultur og dagligdag, samt at de bidrager med deres erfaringer i udviklingen af og den løbende forbedring af vores rejser.

Omhu, passion & løbende forbedringer

Vi går meget op i detaljerne, når vi udvikler en ny rundrejse, og gør meget for at skabe nogle særlige oplevelser. Hvert år laver vi en grundig gennemgang af samtlige rundrejser med input fra vores gæster, medarbejdere og rejseledere, således at alle rundrejserne fortsat lever op til vores høje kvalitetskrav.

Omfattende udflugtsprogram

Vi har altid et omfattende udflugtsprogram, og som regel er alle udflugterne inkluderet i prisen. På enkelte rundrejser kan der for de særligt nysgerrige være et par udflugter, som koster ekstra. I Egypten og Dansk Vestindien skal udflugtspakker tilkøbes, da vi har mange stamkunder, der på tidligere rejser har besøgt alle eller en del af udflugternes seværdigheder.

Turens rytme

Vi lægger stor vægt på, at vore rejser har en god rytme, hvor der er god tid til at suge indtrykkene til sig de rigtige steder og med nødvendige "oaser" lagt ind i turen. Vi bruger afvekslende transportformer og undgår så vidt mulig anstrengende togture om natten eller lange transportdage i bus.

Fleksibilitet og forlængelse af rejserne

På de fleste rundrejser er det muligt at tilkøbe ekstra dage før eller efter rejsen til f.eks. badeferie eller ekstra oplevelser. Selvom der ikke er præsenteret et konkret forslag til forlængelse af rejsen, kan det oftest stadig lade sig gøre, og du skal blot spørge vores dygtige rejsekonsulenter om mulighederne på 70 404 386.

Udvalgte hoteller (se dem på hjemmesiden)

For at have så meget overskud som muligt til oplevelser, er det vigtigt at bo godt på rundrejsen. Vi gør meget ud af at finde hoteller, der er hyggelige med god atmosfære, og som ligger godt. Det er så vidt muligt ikke internationale kæder, men lokale hoteller, der afspejler kulturen i landet. Standarden på vores hoteller er altid rigtig god og de er udvalgt med omhu. Vi bruger dog ikke penge på stor luksus, da det er oplevelserne, der er vigtigst. Du kan se og læse om hotellerne her på hjemmesiden under hver enkel rundrejse.

Drikkepenge

Drikkepenge skaber ofte usikkerhed hos de rejsende, fordi systemerne og skikkene er så forskellige fra land til land. Vi håndterer altid drikkepengene for vores gæster, så de kan slappe af og nyde turen. På nogle destinationer indsamles et beløb i drikkepenge, som rejselederen fordeler med omhu på gruppens vegne, men ofte vil drikkepengene være inkluderet i rejsens pris. Vi oplyser altid, hvis nogle drikkepenge ikke er inkluderet i rejsens pris.

Årstiden - se klimatabeller

Vores rundrejser ligger primært i den bedste årstid for at få mest muligt ud af turen. Her på hjemmesiden kan du se vejrskemaer under hver enkel destination eller se dem samlet under Vejr & Sæson.

Det rigtige valg

Der kan være både små og store ting, du gerne vil have styr på, før du vælger en rejse. Så hvis du har spørgsmål eller er i tvivl, vil vi meget gerne snakke med dig - ring 70 404 386.

Undtagelser

Såfremt der på en rundrejse afviges fra ovenstående punkter, vil det fremgå tydeligt i informationen for den konkrete rundrejse her på hjemmesiden.

Alle oplevelserne var fantastisk gode. Svært at fremhæve nogle frem for andre. Dejlig og velinformeret rejseleder. Kan ikke ønskes bedre.

Lis, Svenstrup

En fantastisk rejse med mange skønne oplevelser. Made Kumbara er intet mindre end fantastisk som rejseleder

Bente

En helt fantastisk ferie hvor alt bare spillede fra afrejse til hjemkomst. Gili T er som at være i paradis, at se havskildpadder var en unik oplevelse. Raftingturen i Ubud var sjov og alle burde vælge denne.

Marianne
4.7   (1.412 anmeldelser)
Se flere udtalelser på Bali

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)