mad 02 libanon

Kunstrejse til Libanon

Et poetisk bekendtskab

Kunstrejse til Libanon

Libanon – seværdigheder i verdensklasse

”Libanon er på størrelse med Sjælland og Fyn, men det er som at se ind i en prisme, hvor verdenshistorien og seværdigheder i verdensklasse, spejler hinanden”. Sådan indleder rejseleder Tom Christoffersen sin beskrivelse af Kunstrejse 2, som han nu udbyder i samarbejde med Stjernegaard Rejser.

Toms rejse går til Beirut, Balbek, Becarra og Byblos, og i løbet af 7 dage vil han vise jer disse verdensklasse-seværdigheder i form af naturvidundere, romerske templer og charmerende middelhavsbyer for blot at nævne nogle få. Undervejs deler han ud af sin enorme viden om Libanon og om Mellemøsten som helhed med særlig fokus på den politiske virkelighed i denne del af verden.

Hovedfokus for rejsen er herudover kunst og kultur. Tom kan sin poesi, sin musik og sin billedkunst – tag med og bliv klogere på verden omkring os.  

Se mere på https://arttravel.dk/libanon/ og kontakt Stjernegaard Rejser på rejser@stjernegaard.dk eller tel. 45 26 00 00.

Tom Christoffersen er også rejseleder på en anden kunstrejse hvor den spændende destination er Iran, som du kan læse mere om her.

Ring eller skriv til os
Jessica Roda Tolentino
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

Jessica Roda Tolentino - rejsekonsulent
Tom christoffersen
Det siger vores gæster ...
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)