egypten - Luxor_edfu tempel_01
Egypten - Rundrejse og Nilkrydstogt med dansk rejseleder

Nilkrydstogt og rundrejse i Egypten

Nefer Nefer

4,8 (5 Anmeldelser)
10 dage fra 14.990 kr.

Nefer Nefer

Et spændende tilbageblik til civilisationens oprindelse

Den gamle egyptiske kultur med pyramider, templer og grave vil altid fascinere os. At rejse tilbage til en tid, da forbindelsen mellem himmel og jord var selvfølgelig og stærk, og hvor faraonernes liv var styret af gudernes behov og tilbedelsen af dem, det vil til enhver tid tiltale os, og Stjernegaard har arrangeret rejser hertil i mere end 30 år.

Denne rundrejse i Egypten begynder med to nætter i Cairo og besøg ved bl.a. pyramiderne i Giza, som man skal se mindst en gang i livet. Vi besøger også Det Egyptiske Museum med Tut Ankh Amons gravskat, som ganske enkelt er en enestående oplevelse, og ser et par eksempler på smukke moskeer, inden vi prøver vores handelstalent af i byens kringlede basar.

Herefter går turen sydpå til Luxor, hvor vi har en tredjedel af verdens oldtidsmonumenter inden for rækkevidde, og her venter krydstogtskibet på os. Et krydstogt på Nilen er som at sejle på evighedens flod. Det er som om solens evige vandren gennem årtusinders liv er mejslet ind i luften, jorden, palmerne og i vandet. En helt speciel oplevelse, som ikke kan forklares. Den skal opleves.

De næste syv dage skal vi opleve højdepunkterne på 5* Nilkrydstogt: Kongernes Dal, Dronning Hatshepsuts tempel, Aswandæmningen, Philaetemplet og meget, meget mere. Der bliver også mulighed for en ekstra udflugt til Ramses II's helt enestående templer i Abu Simbel ved den smukke Nassersø. Ind i mellem de store oplevelser slapper vi af på det 5-stjernede skib, mens Nilens landskab og egyptisk hverdagsliv glider stille forbi.

Vi har lavet en udflugtspakke med 7 spændende udflugter, som vi varmt anbefaler jer at tilkøbe. Her får I fornøjelsen af vores meget kompetente rejseledere, som formidler deres enorme viden om landets historie med stor entusiasme. De fortæller også om nutidens Egypten og hverdagen i det meget komplekse og kontrastfyldte land. Tag med os på Nilkrydstogt i Egypten og få oplevelser for livet! Bemærk venligst, at dagsprogrammet er skrevet med udgangspunkt i, at man tilkøber udflugtspakken. Vi gør opmærksom på, hvilke udflugter det drejer i om i dagsprogrammet. 

Rute og højdepunkter

egypten - egypten_nefer Klik og se stort kort

Se dagsprogram og billeder

Ring eller skriv til os
Louise Holm Nielsen
Tlf. 4526 0000

Mandag - fredag 10 - 15

LHN
Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Cairo Cairo
2
Højdepunkter
Indkvartering tæt på Gizapyramiderne. Har I tilkøbt udflugtspakken, oplever I bl.a. Kheopspyramiden og den store Sphinx. Inde i byen besøger I Citadellet, basaren og det fremragende Egyptiske Museum.

7 nætter i Krydstogt Krydstogt
7
Højdepunkter
Iberotel Crown Empress
Luxor
 
Luxor. Dronning Hatshepsuts tempel, Kongernes Dal og Memnonkolosserne. Afsejling mod Edfu (udflugtspakke).
Edfu
 
Edfu. Det fantastiske Kom Ombu-tempel (udflugtspakke) og rolig sejlads videre mod Aswan.
Aswan
 
Aswan. Vi ser bl.a. Philaetemplet og Aswandæmningen. Sejltur i traditionel felucca-båd og mulighed for en tur til Abu Simbel for at se Ramses II's utrolige klippetempler. (udflugtspakke)
Edfu
 
Edfu. Besøg i nubisk landsby inden sejlads til Edfu og Esna. (udflugtspakke)
Luxor
 
Luxor. De to store templer, Karnak og Luxor (udflugtspakke) og med fly tilbage via Cairo til København.
Gratis foredrag om Egypten

Gratis foredrag om Egypten

Kom til et spændende foredrag om rejser til Egypten. Vi holder mange foredrag året rundt på vores kontor i København og to gange om året i Aarhus.

Tilmeld dig her

Andre spændende rundrejser

Indien

Nordindiens mange perler

Rundrejse med dansk rejseleder
Madagaskar

Eventyrrejse til myternes ø

Rundrejse med dansk rejseleder
Indien

Eventyrlige Sydindien

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)