thailand - koh lipe_strand_03

Juleferie 2021

Juleferie 2021 - her skal du rejse hen i december

Nyd julen under varmere himmelstrøg

Er du fristet til at stikke af fra decembers gaveræs og julestress? Årets juleferie er mere velfortjent end nogensinde - og heldigvis står solen højt på himlen i Asien, Caribien, Sydafrika og andre dele af verden.

Er du til sol, strand og afslapning? Så kig i retning af Thailand, Vietnam, Bali og De Vestindiske Øer? Er du mere til historie og kultur, er det måske Cuba, Sri Lanka, Myanmar eller Argentina, du skal sætte kurs mod. Kan du bedst se dig selv i ét med naturen - så overvej, om Costa Rica ikke er lige det, du drømmer om. 

Verden er fuld af vidunderlige byer, strande, nationalparker og oversete perler. Rejser du med Stjernegaard vælger du selv, om du vil opleve verden med dansk rejseleder eller på egen hånd - uanset hvordan du vælger at rejse, tør vi godt love dig, at juleferien 2021 bliver årets rejse. 

Ring eller skriv til os
Jessica Roda Tolentino
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

jess_hvid

Costa Rica - grønt så langt øjet rækker

 For naturelskere er der ingen vej uden om Costa Rica. Her venter nemlig et land med smukke vulkaner, vandfald, gigantiske tågeskove og strande, der på en og samme tid både er rå og yndefulde. 

En juleferie i Costa Rica er til dig, der vil sanse naturen - måske med spændende aktiviteter som rafting, vandring, surfing, cykelture og ziplining. Du kommer kort og godt ikke til at kede dig - for selv om du "bare" vil slappe af, er det en ekstra tand mere interessant i Costa Rica, hvor du kan se frem til at bade i varme kilder, dyrke yoga på stranden eller ganske enkelt bare slappe af på nogle af verdens smukkeste strande.

Individuelle rejser til Costa Rica Rejs på egen hånd
costa rica - zipline 2_spejvendt

Smag på Vietnam

Vietnam er langstrakt land, der vejrmæssigt er delt op i flere klimazoner, men det er også et land, der kulturelt, gastronomisk og oplevelsesmæssigt byder på lidt af hvert. 

Hele Vietnam - lige fra Halongbugten i nord til Mekongdeltaet i syd - har flot vejr fra december til april, og går turen til det sydlige Vietnam er det også oplagt at afslutte med badeferie. F.eks. på stranden i Phan Thiet eller på Phu Quoc. Når du besøger Vietnam er der én ting, du ikke kommer udenom. Og det er maden. Lad smagsløgene gå på opdagelse i sødt, salt og syrligt, spis pho, forårsruller og bun cha i lange baner og nyd et friskt alternativ til den danske julemad. 

Individuelle rejser til Vietnam Rejs på egen hånd
Vietnam - halong bugten_10
thailand - andamaner havet_07

Thailand - en sikker vinder

Det er ikke så mærkeligt, at Thailand er en af storfavoritterne i de danske vintermånederne. Størstedelen af Thailand soler sig i godt vejr fra december til marts, og det gør noget helt særligt ved små paradisiske perler som Koh Lipe, Koh Ngai, Koh Kood, Koh Mook og Koh Kradan, som i denne periode kan se frem til funklende turkisblåt badevand og høj sol, der kaster smukke skygger af palmekroner i sandet. 

Også Bangkok og Nordthailand tager sig godt ud i denne periode, hvor du kan opleve storbyen tørskoet og vandre trygt og sikkert gennem Thailands endeløse række af gudesmukke nationalparker, f.eks. Khao Sok, Khao Yai og Doi Inthanon.

Individuelle rejser til Thailand Rejs på egen hånd

Bali - for alle sanser

Der er altid en god grund til at rejse til Bali. Ja faktisk er der ikke andre steder i verden, der er som Bali, og det skyldes bl.a. at balineserne står ved deres kultur i en grad, som er sjældent set. Hvad enten du falder over offergaver i gaderne, bliver "fanget" ind i en ceremoni eller er en tur på markedet, vil du fornemme den specielle energi og venlighed, der kendetegner balineserne. 

På Bali kan du opleve utrolig meget på ganske lidt plads. Gå på opdagelse i den frodige natur blandt risterrasser, vulkaner og vandfald, nyd en stund på stranden eller tag for dig at de kulturelle oplevelser, som venter om hvert gadehjørne. 

Bali er ganske enkelt balsam for sjælen. Der sænker sig en naturlig ro, så snart du ankommer til Bali, hvor balineserne altid går en ekstra mil for, at vi som gæster skal føle os velkomne. 

Individuelle rejser til Bali Rejs på egen hånd
bali - bali_befolkning_boern_03
dansk vestindien - st john_cruz bay_16

De Vestindiske Øer - "dansk" jul i Caribien

De Vestindiske Øer, St. Croix, St. Thomas og St. John har en helt særlig plads i danskernes hjerter, og selv om øerne blev solgt til USA for mere end 100 år siden, er den danske historie ikke til at overse.

At være dansk gæst på De Vestindiske Øer er en oplevelse i sig selv. Her bliver du hilst med et "welcome home", mens du mærker historiens vingesus, når du går ned ad de gamle danske gader, der stadig har navne som Kongensgade og Dronningens Tværgade. Rejser du til De Vestindiske Øer i december, kan du se frem til lune og behagelige temperaturer ganske lidt nedbør - og så bliver de vist heller ikke mere dansk, hvis du vil fejre jul under palmekronerne. 

De Vestindiske Øer sælger sig selv - men som en ekstra bonus kan du nyde godt af spændende oplevelser med vores bosiddende danske medarbejdere, der sikrer dig en ferie, der er en tand bedre. 

Rejser til De Vestindiske Øer Rejs på egen hånd

Cuba - en verden for sig

Du glemmer aldrig et møde med Cuba, og du kan godt glæde dig til et herligt kulturchok blandt smuk kolonistilsarkitektur, gamle amerikanerbiler og et dansende folkefærd, der trods vanskelige vilkår formår at få det bedste ud af hvert et øjeblik.

Vintermånederne, fra november til april er det bedste tidspunkt at rejse til Cuba. Her kan du se frem til at opleve det spændende land med behagelige temperaturer på 25-26 grader og så godt som ingen regn. 

Glæd dig til at dykke ned i historien, til mødet med lokalbefolkningen - måske med indkvartering på casas particulares - og ikke mindst skal du glæde dig til en tur på stranden. Vi lover, du glemmer alt om gråvejrsdage og julestress, hvis du holder jul i Cuba. 

Ud til Det Caribiske Hav kan du nyde nogle dejlige dage ved Varadero, Jibacoa eller en af den andre skønne strande.

Individuelle rejser til Cuba Rejs på egen hånd
cuba - cuba_befolkning_kvinde_cigar_14
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)