Skip to main content

Rejser til Bangkok i Thailand

Thailand

thailand - bangkok_chinatown_12

En nat er ikke nok

Vil du starte eller slutte din rejse med et brag af en storbyferie?

Bangkok sover aldrig, og her er alt, hvad en asiatisk storby bør repræsentere af leben, gadekøkkener, shoppingcentre, skyskrabere, markeder og templer.

Byen er på én og samme tid traditionel og helt igennem moderne, og det skaber en helt særlig dynamik, som kun er at finde, når du rejser til lige netop Bangkok - den spændende og populære hovedstad i Smilets Land.

Tuk-tuk’en er for Bangkok, hvad cyklen er for København, og det er derfor helt oplagt at sætte sig ind på bagsædet af det 3-hjulede køretøj og lade chaufføren vise vejen gennem byen. En sådan tur vil typisk tage jer forbi forgyldte buddhaer og det prægtige kongeslot, videre forbi Chinatown, hvor larm og mados sætter scenen, og videre til det historiske Thonburi-distrikt.

Foretrækker du alligevel cyklen, er der også rig mulighed for at krydre din ferie til Bangkok med guidet cykeltur til byens bedste oplevelser.

Bangkok har muligvis Asiens største madscene, og foruden de traditionelle restauranter, er der altså også utallige veje til at forkæle ganen med førsteklasses gastronomi på din rejse.

Thaierne er desuden glade for at dele ud af deres kulinariske ekspertise, så er du glad for mad – og for at lave mad – kan en dag på kokkeskole varmt anbefales. Et spændende krydderi til din ferie - helt bogstaveligt!

Indkvarter dig på et godt hotel i centrum og få en god start eller slutning på din rejse!

Bangkok har et klima som det meste af Thailand og er mest solrig i løbet af den danske vinter fra november til april, mens der fra juli til oktober må der forventes en del regn.

Derfor skal I rejse til Bangkok

  • En ægte asiatisk storby
  • Pulserende bydele og templer
  • Shopping i verdensklasse
thailand - bangkok_grand palace_19 thailand - bangkok_flydende marked_04

Rejser til Bangkok

Fyld rejsen med oplevelser

thailand - bangkok_panorama_01

Ærgerligt, at man kun kan give 10, vi vil gerne give et +. Vi kan kun anbefale rejsen og ikke mindst vores guide Martin. Utrolig godt forberedt, god humor, og altid svar på spørgsmål. Så - tak for en rigtig god ferie - håber vi kan vende tilbage en anden gang.

Flemming Nielsen, Hvalsø
4.6   (2.541 anmeldelser)
Læs hvad andre gæster siger

Hoteller i Bangkok

Det siger vores gæster ...

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)