malaysia - Rawa island_02

Sommerferie 2021

Hvor skal du på sommerferie i 2021?

Mens mange europæiske stranddestinationer buldrer på højtryk i juni, juli og august, lokker andre dele af verden med vild natur, uforglemmelige kør-selv-ferier, øhop, tropiske eventyr og alt derimellem.

Verden er meget mere end sol og sommer, så tag også et kig på vores storslåede, skæve og spændende rejsemål og bliv væltet omkuld af uforglemmelige kulturoplevelser, livlige storbyer, grønne regnskove og paradisiske strande, som du ikke finder hvor som helst. 

De bedste sommerdestinationer

Gør din sommerferie 2021 til noget helt særligt – og sæt kursen mod tropiske strande, vild natur og storslåede oplevelser. 

Vores bud på de bedste oversøiske sommerdestinationer er BaliVietnamSydøstlige ThailandCosta RicaSri LankaCaribienCuba, Borneo, Malaysia, Ecuador, Peru, Brasilien og USA. Vil du blive i Europa, så er det krydstogter i Kroatien og Norge, der rydder bordet, hvis du spørger os. 

Her skinner solen

Rejser I øst på, er der gode chancer for sol på Bali, i Vietnman, Sri Lanka og det sydøstlige Thailand. Vest på kan I regne med godt vejr i Nordarmerika og Caribien. 

bali - sanur_udriggerbaad_solnedgang_01 2

Bestil vores specialkataloger

Bestil vores specialkataloger i dag, så sender vi det gratis med posten indenfor et par hverdage.

 • thailand fit katalog forside

  Thailand

  Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 52 sider
 • Vietnam_FIT_katalog forside

  Vietnam, Cambodia og Laos

  Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider
 • bali gili lombok_katalog forside

  Bali, Gili og Lombok

  Rejseforslag
  Individuelle rejser m/ guidede udflugter - 48 sider
 • Cuba_fit_katalog forside

  Cuba

  Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 32 sider
 • bali magelose katalog forside

  Bali

  Mageløse oplevelser
  Individuel rejse eller m/ dansk rejseleder - 12 sider
 • Bali_Mageløse_ubud lovina jimbaran_dec15

  Bali

  Mageløse oplevelser, Ubud, Lovina og Tanjung Benoa
  Individuel rejse m/ udflugter - 12 sider
 • Sri lanka_FIT

  Sri Lanka

  Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 48 sider
 • Bali magelose vest

  Bali

  Mageløse oplevelser på det vestlige Bali og Lembongan
  Individuel rejse - 16 sider
 • bali_lombok og gili katalog forside

  Bali

  Mageløse oplevelser på Bali, Gili og Lombok
  Individuel rejse eller m/ dansk rejseleder - 12 sider
 • Bali_Mageløse_komodo flores

  Bali

  Mageløse oplevelser på Bali, Flores og Komodo
  Individuel rejse - 16 sider
 • Vietnam_magelose kultur og badeferie

  Vietnam

  Mageløse oplevelser - Kultur og badeferie
  Individuel rejse, m/ guidede udflugter - 8 sider
 • Sydamerika_FIT

  Sydamerika

  Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 44 sider
 • Krydstogt_Kroatien_til lands og til vands

  Krydstogt

  Kroatien - til lands og til vands
  Krydstogt m/ dansk rejseleder - 12 sider
 • peru_toppen_RR katalog forside

  Peru

  Toppen af Peru
  Rundrejse m/ dansk rejseleder - 20 sider
 • Malaysia_FIT

  Den Malaysiske halvø og Borneo

  Rejseforslag
  Individuelle rejser, evt. m/ udflugter - 36 sider

Her skinner solen i juni, juli og august

Mens dele af verden oplever regn i de danske sommermåneder, kan du se frem til en relativ tør og solrig ferie på disse skønne rejsemål.

Se vejrkort for alle vores sommerrejser

Bali

Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Temperatur
Nedbør i mm.
Dagtemperatur
33° C
33° C
34° C
34° C
33° C
31° C
30° C
30° C
31° C
34° C
33° C
33° C
Nedbør i mm.
345 mm
274 mm
234 mm
88 mm
93 mm
53 mm
55 mm
25 mm
47 mm
63 mm
179 mm
276 mm

 Hvilken rejseform skal jeg vælge?

Vil du opleve verden som en fri fugl? I selskab med andre? Vil du beriges med viden og spændende oplevelser eller drømmer du om en sommerferie i fred og ro? Stjernegaard tilbyder tre rejsekoncepter: Rejser på egen hånd, Mageløse Oplevelser og Rundrejser med dansk rejseleder.

Individuelle rejser - rejser på egen hånd

På langt de fleste rejsemål har vi udarbejdet en række rejseforslag til rejser på egen hånd. Med det sagt er du selvfølgelig aldrig overladt til dig selv, for du har altid Stjernegaard i ryggen. Vi sørger for at booke hotel, transport, evt. egen bil og udflugter i det omfang, det passer dig og din familie. Med andre ord har vi banet vejen for at du kan opleve verden efter dit hoved – og holde sommerferie i dit tempo.

Se alle vores individuelle rejser

Mageløse oplevelser

Med denne rejseform rejser du i selskab med en lille gruppe bestående af max 20 personer til en mindre eller større håndfuld forskellige steder. Afgangene og ruterne er faste, prisen er god og du vælger selv, om du vil opleve de forskellige steder på egen hånd eller du vil tilkøbe udflugter. En rejseform til dig, der vil opleve meget til en god pris.

Se mere om vores Mageløse rejser

Rundrejse med dansk rejseleder

En rundrejse med dansk rejseleder er en oplevelsesrig rejse, hvor du får et dybdegående kendskab til rejsemålets natur, kultur og historie. Du rejser i selskab med en mindre gruppe samt rejselederen, kommer tæt på det lokale liv og dykker lidt dybere. En social og lærerig rejseform, hvor der er lagt vægt på den gode balance mellem et fast program og tid til at lade de store indtryk rodfæste sig.

Se alle vores rundrejser med dansk rejseleder

Rejseformer

Vælg mellem rundrejser med dansk rejseleder, rejser på egen hånd - men med Stjernegaard i ryggen - eller rejser i vores prisvenlige Mageløse oplevelser-koncept, hvor I rejser i små grupper efter en fast rute og med udflugter undervejs.

Plitvice Nationalpark_3

Europa efter vores smag

Indrømmet! Vi gør det mest i oversøiske rejsemål, men når vi alligevel har et par europæiske destinationer på repertoiret, skyldes det, at vi synes, disse rejsemål er helt i særklasse.

Vi kan slet ikke stå for Kroatiens funklende, azurblå øhav og den smukke natur ved bl.a. Plitvice-søerne, men det baltiske land er meget mere end bare smukt. Kroatien har også dybde, kulturel charme og en dramatisk historie, vi alle kan huske glimt af. Det oplever vi på en kombineret rundrejse til lands og til vands med dansk rejseleder. 

Norge er noget nær det nærmeste vi kommer Danmark, men så alligevel ikke helt. Her tager vi jer med på et smukt krydstogt med dansk rejseleder langs Norges kringlede kyst, hvor overvældende landskaber og dybe fjorde glider forbi, som skibet har kurs mod det høje nord.  

5 fordele ved at holde sommerferie uden for Europa

Mere for pengene

Flybilletten til Spanien er måske billigere end flybilletten til Thailand, men til gengæld er der mange daglige udgifter at spare i fx Asien. I Thailand eller Vietnam kan du fx nyde et godt streetfoodmåltid til omkring 20 kr., men du får også mere hotel, luksus og oplevelser for pengene. Vidste du fx, at en hel familie (4 personer) kan komme til Bali for omkring 50.000 kr.? Inklusive fly, hotel og udflugter, vel at mærke!

Bliv beriget

Verden er spækket med overvældende natur, charmerende folkefærd og interessante historier, der bare venter på at blive udforsket. Rejser du på sommerferie til De Vestindiske Øer, Asien, USA, Det Indiske Ocean eller langt ud i Stillehavet, vil du blive beriget med en verden, der er markant anderledes – og få en oplevelse, du aldrig glemmer.

Mere tid

Skal børnene med, er det i skolernes sommerferie, I har tid til at opleve verden sammen. Drømmer I om et ø-hop i Indonesien eller en roadtrip i USA, er I ikke bare sikret godt vejr. I kan også være sikre på, at I kan tage jer den tid, sådan en ferie fortjener.

Gå mod strømmen

Gå med drømmen i stedet for strømmen og kom hjem med nye og markant anderledes oplevelser end naboen, kollegaen og resten af venneflokken. Verden er fyldt med øde strande, ærkelokale oplevelser og mad, der bare venter på at blive opdaget.

Du er mentalt længere væk

Holder du ferie på Bali, på St. Croix eller i Californien er du ikke bare langt væk i fysisk forstand. Mentalt føler du måske også, at du er lysår fra Danmark, og det kan være lige det, du har brug for, hvis du vil helt ned i gear på din sommerferie.

Er der fordele ved at rejse i lavsæsonen?

Mens der er højsæson i Europa i juni, juli og august, er der lavsæson andre steder i verden. Lavsæson betyder som regel regntid, men regntid betyder ikke, at regnen er konstant. Så kan du leve med daglige regnskyl og lidt skyer, kan du nyde rigtig godt af at rejse i lavsæsonen.

Rejser du uden for sæson, er turisterne færre, og du får således mulighed for at opleve en lidt mere autentisk side af rejsemålet. Samtidigt er der langt større chance for, du får seværdighederne for dig selv. Er der natur på programmet, kan du glæde dig over kraftigere vandfald og frodige, grønne skove.

Ofte kan du som rejsende i lavsæsonen se frem til lavere priser på både hotel, fly og daglige fornøjelser. Dog må man også forvente, at det ikke er alle udflugter og oplevelser, der er mulige i lavsæsonen.

Skal vi hjælpe dine drømme på vej?

I tvivl om, hvor din sommerferie 2020 skal gå hen? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvor du løbende vil blive opdateret med inspiration og gode kampagnetilbud.  

Ønsker du at tale med en rejsekonsulent, så ring til os på 4526 0000 eller kom forbi kontoret i Lyngby til en uforpligtende snak.  

Det kan I sgu godt vaere bekendt, alt klappede og var fungere.Super hoteller, meget meget tilfredse med jeres organisering og valg af hoteller og guider. Flot flot!

Fem fordele ved at holde sommerferie uden for Europa
 • Mere for pengene
 • Bliv beriget
 • Mere tid
 • Gå mod strømmen
 • Mentalt længere væk
usa - californien_san francisco_sporvogn_01_hf

Eksotisk sommer? Her skal du hen i juni, juli og august

Vi har fundet 8 eksotiske rejsemål, der brillierer i juni, juli og august, så du kan få et uforglemmeligt eventyr.

Din guide til Bali – 15 ting du skal opleve

Bali Bugner af oplevelser. Vi guider til 15 sjove eller bedårende påfund, du måske ikke vidste, du skulle drømme om.

Guide: 10 små og store eventyr i Malaysia

Malaysia overrasker med et formidabelt marineliv, sublime smagsoplevelser, smuk natur og historie.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)