Nordatlantens grønne juvel
Download katalog over rejsen

6 dage fra 14.990 kr.

Bestil rejse
Skip to main content

Færøerne Nordatlantens grønne juvel

Rundrejse med dansk rejseleder 6 dage fra 14.990 kr.

4.6   (54 anmeldelser)
natur_01

En rejse gennem legendariske landskaber og små samfund

Færøerne er en guldgrube af oplevelser for os, der elsker naturen! På denne rundrejse med dansk rejseleder får vi første parket til en fabelagtig smuk natur, samtidig med at vi stifter bekendtskab med de små samfund og dagligdagen, som den udspiller sig i idylliske bygder og i ”storbyen” Tórshavn.

Søpapegøje_01
Fossa vandfald_04

Hvorfor vælge denne rejse

 • Vandreture gennem uspoleret natur
 • Vi bor både i bygden Gjógv og Tórshavn
 • Besøg i Kirkjubøur og kaffe hos kongsbonden
 • Sejltur ved Vestmanna
 • Frokost i privat hjem og besøg hos fårebonde
 • Nordøerne og ikonisk vandretur på Kalsoy
 • Vandreture gennem uspoleret natur
 • Små grupper: 15-25 deltagere
Gjogv_by_07

Oplev enestående Færøerne

Som noget helt særligt bor vi to forskellige steder på rejsen: 2 nætter i den fortryllende lille bygd Gjogv og 3 nætter i hyggelige Tórshavn. De to ophold viser os helt forskellige sider af Færøerne, og vi kommer altså i dybden med både bygdeliv og hovedstadens charme.

Afhængig af hvilken afgang der vælges, starter rejsen enten i Tórshavn eller Gjogv - se information under priserne. Programmet her på hjemmesiden er skrevet ud fra, at rejsen starter i Tórshavn.

Vores rejse begynder i den nordlige del af landet i postkort-smukke Saksun med sine sortmalede huse med græs på taget, inden vi tager til hovedstaden Tórshavn, og indkvarterer os på et hotel i centrum af byen.

Til fods udforsker vi den hyggelige hovedstad, som er en af verdens mindste, og ser det historiske og meget maleriske Tinganes, som har fungeret som parlament siden år 825. Vi besøger også den historiske bygd Kirkjubøur, hvor vi får en kop kaffe i Kongsgården, og tager en tur til søs med en vidunderlig sejltur ved Vestmannabjergene.

Vi besøger en fårebonde, som fortæller om årets gang på gården, og vi spiser frokost i et privat hjem for at komme tættere på færøsk hverdag og hjemmeliv. Vi besøger den smukt beliggende bygd Tjørnuvik og ser undervejs det fine vandfald Fossa, inden vi flytter ind på hotel i den idylske lille bygd Gjogv, hvor har rejsens næste to nætter. I Gjogv taber vi kæben over den dramatiske natur med grønne, stejle fjelde og rå kystlinje, og nyder at opholde os midt i det hele. med tid til nogle skønne vandreture.

Fra Gjogv tager vi til Nordøerne, hvor vi skal opleve Færøerne fra søsiden, når vi fra Klaksvik sejler med færgen til den smukke ø Kalsoy for at vandre ud til fyret – måske landets mest ikoniske vandrerute.Inden vi runder hele herligheden af med et besøg i Gasadalur (Gåsedalen) på vejen til lufthavnen. Her besøger vi et færøsk must-see: Den maleriske og helt isolerede bygd og Mulafossur-vandfaldet, der brager ud over kanten og ned i Atlanterhavet.

Denne rejse er med andre ord smækfyldt med oplevelser. Vi rejser som altid i små grupper med 15-25 deltagere med en dygtig dansk rejseleder. Alle udflugter, 2 middage og 3 frokoster er inkluderet i rejsens pris. Tag med og oplev Nordatlantens grønne juvel på den helt rigtige facon!

faeroerne_nordatlantens groenne juvel_ny2

Rute og højdepunkter

Sted Nætter Højdepunkter
Tórshavn 3 Nætter: Tórshavn 3

Besøg i smukke Saksun, Torshavn med byvandring inkl. det charmerende og maleriske Tinganes, hvor Landsstyret hører til. Sejlads ved Vestmannabjergene med spektakulær natur. Rundvisning i den lille bygd Kirkjubøur og kaffe i kongsgården.

Gjógv 2 Nætter: Gjógv 2

Som noget særligt bor vi i Gjógv, hvilket giver os et dybdegående indblik i bygdekulturen – foruden god tid til at nyde den dramatiske natur og kløft på spidsen af øen Eysturoy. Fantastiske køreture langs vandet til Tjørnuvik, besøg hos en lokal fårebonde og frokost i et privat hjem. Heldagsudflugt til berømte Kalsoy med det ikoniske Kallur-fyr. Besøg i den lille bygd Gåsedal, der er kendt for sit store vandfald og en indtagende udsigt til øen Mykines.

Skal vi hjælpe dig med din drømmerejse?

Skriv eller ring til os og få et konkret tilbud på rejsen. Vi sidder klar til at hjælpe dig. Du kan altid:

 • Ringe til os og få mere information om rejsen
 • Forespørge på forlængelse af rejsen
 • Tilmelde dig vores rejseforedrag og få mere viden om rejsen
Camilla_Flindt_176

Camilla Flindt

Ring på 4526 0000 eller skriv til os.

Vandreturene var nogle af de største oplevelser. Smuk natur overalt, og så er der rent, og intet flyder nogen steder.

Pie Evert Larsen
4.8   (61 anmeldelser)
læs hvad tidligere gæster siger om Færøerne

Vi inviterer til foredrag

Mangler du inspiration til din næste rejse? Vi holder mange spændende foredrag, hvor dedikerede medarbejdere fortæller om vores mange eventyrlige destinationer og hvordan du bedst oplever dem.

Foredragene er gratis og foregår året rundt i København samt to gange årligt i Aarhus.

Gå til alle foredrag
thorshavn_04
5 Lunder på færøerne

Det siger vores gæster ...

Et udvalg af vores rejser til Færøerne

Kalsoy_04

Nordatlantens grønne juvel Færøerne Rundrejse med dansk rejseleder

Færøernes smukke natur med stejle, grønne fjelde og rå kystlinje. Bygdebesøg, friske vandreture og sejlads ved Vestmannabjergene.

4.6   (54 anmeldelser)
15-25 deltagere
Afrejsedato
04. jul. 2024 kr. 14.990 Udsolgt
04. aug. 2024 kr. 14.990 3 pladser tilbage
Se rejse

Ring eller skriv til os

Tag en snak med vores eksperter om jeres drømmerejse.
Telefonerne er åbne mandag til fredag 10.00-15.00. 

4526 0000
Stjernegaard Rejser Stjernegaard Rejser KH
Like

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

Happy

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

Trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (2.100+ anmeldelser)