natur_01
Færøerne - Rundrejse med dansk rejseleder

Nordatlantens grønne juvel

6 dage fra 13.490 kr.

Nordatlantens grønne juvel

En rejse gennem legendariske landskaber og små samfund

Færøerne er en guldgrube af oplevelser for os, der elsker naturen! På denne rundrejse med dansk rejseleder får vi første parket til en fabelagtig smuk natur, samtidig med at vi stifter bekendtskab med de små samfund og dagligdagen, som den udspiller sig i idylliske bygder og i ”storbyen” Torshavn.

Vores rejse begynder i den nordlige del af landet – i lille yndige Gjogv, hvor vi taber kæben over den dramatiske natur med grønne, stejle fjelde og rå kystlinje. Vi går tur i området og skuer ud over havet, besøger det postkort-smukke Saksun med sine sortmalede huse med græs på taget og tager færgen til Kalsoy for at vandre ud til fyret – måske landets mest ikoniske vandrerute.

Vi besøger en fårebonde, som fortæller om årets gang på gården, og vi spiser frokost i et privat hjem for at komme tættere på færøsk hverdag og hjemmeliv. Efter to overnatninger i Gjogv kører vi til Torshavn, en af verdens mindste og hyggeligste hovedstæder, og her besøger vi bl.a. det historiske og meget maleriske Tinganes, som har fungeret som parlament siden år 825.

Vi sejler en vidunderlig tur ved Vestmannabjergene, og som kronen på værket snører vi vandreskoene endnu engang for at gå over fjeldet til historiske Kirkjubøur. Vores sidste oplevelse på Færøerne har vi på vej til lufthavnen: Her besøger vi et færøsk must-see: den maleriske og indtil for få år siden helt isolerede bygd Gasadalur (Gåsedalen) og Mulafossur-vandfaldet, der brager ud over kanten og ned i Atlanterhavet.

Denne rejse er med andre ord smækfyldt med oplevelser. Vi rejser som altid i små grupper med 15-25 deltagere med en dygtig dansk rejseleder. På afgangene i april, maj, august og september har vi to nætter i Gjogv og tre i Torshavn, på afgangene i juni og juli har vi alle 5 nætter i Torshavn, men ellers med samme oplevelser. Alle udflugter og mange måltider er inkluderet i rejsens pris – tag med og oplev Nordatlantens grønne juvel.

Rute og højdepunkter

Sted
Nætter
Højdepunkter

2 nætter i Gjogv Gjogv
2
Højdepunkter
Besøg i smukke Saksun, på lokalt museum og picnic i den prægtige natur ved Tjørnuvik. Heldagsudflugt til Kalsoy med vandring og besøg i Klaksvik, vandring i fjeldet omkring Gjogv med den dramatiske kystlinje, besøg hos en fårebonde og frokost i et privat hjem.

3 nætter i Torshavn Torshavn
3
Højdepunkter
Rundvisning på nationalmuseet og sejlads ved Vestmannabjergene med spektakulær natur. Rundvisning i Nordens Hus, ved det charmerende og maleriske Tinganes, hvor Landsstyret hører til, vandretur til Kirkjubøur og besøg i den lille bygd Gåsedal, kendt for sit store vandfald og for en indtagende udsigt til Mykines.

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi inviterer til gratis foredrag

Vi holder en lang række spændende foredrag året rundt i København og to gange om året i Aarhus. Se listen her og tilmeld dig.

Se alle foredrag

new zealand_katalog forside Argentina_chile_rundrejse katalogforside krydstogt_det aegte alaska

Bestil rejsekataloger

Søger du information til din næste rejse - bestil vores kataloger

Se kataloger

Andre spændende rundrejser

Indien

Eventyrlige Sydindien

Rundrejse med dansk rejseleder
Grønland

I midnatssolens skær

Rundrejse med dansk rejseleder
Grønland, inkl. 2 dages sejlads

Et arktisk eventyr til lands og til vands

Rundrejse med dansk rejseleder
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.480 anmeldelser)