Kalsoy_05
Færøerne - Rejse til Færøerne

Hoteller

Turen i overblik

By
Nætter
Overnatning

Gjogv 2 nætter i Gjogv
2
Overnatning

Torshavn 3 nætter i Torshavn
3
Overnatning
Hotel Føroyar ★★★★

Bemærk: Nedenstående hoteller bruger vi så vidt muligt på denne rundrejse. Der tages forbehold for valg af hoteller på den konkrete afrejsedato, men de vil altid være af minimum samme standard som beskrevet.


Gjogv

Inkluderet i prisen

Gjaargadur Guesthouse Gjógv ★★+

Gjaargadur Guesthouse er et 2+-stjernet hotel med en femstjernet beliggenhed i idylliske Gjogv. Hovedhuset er bygget som en hyggelig alpehytte og annekset, som er kommet til senere, er bygget i moderne stil. Det ligger lige i udkanten af bygden med direkte adgang til naturen og med smuk udsigt over fjeldet. Der er kun en kort gåtur langs elven ned til bygdelivet, kløften og havet.

Gjaargadur er et hyggeligt sted med egen restaurant, der serverer god morgenmad og en solid dagens ret om aftenen. Som det eneste hotel i byen er det meget eftertragtet og svært at få plads på. Vi stræber efter at få plads på hotellet til vores rundrejser med dansk rejseleder. 

29 værelser
0 km By
Restaurant
Sikkerhedsboks
TV
Wifi

Torshavn

Inkluderet i prisen

Hotel Føroyar ★★★★

Uden for Torshavn på Færøerne ligger Hotel Føroyar, indpasset i terrænet, så det næsten er et forsvindingsnummer. De to parallelle fløje med 110 værelser følger en terrænkurve og er indbyrdes forskudte, så der fra den øverste fløj er udsigt over den foranliggende. Bag værelsesfløjene ligger en 2-etages bygning med reception, lobby, konferencerum og restaurant.

Hotellet med dets græsbelagte tag matcher flot det omkringliggende grønne landskab. Træværket er sorttjæret og tagene er dækket med græstørv i tråd med færøske traditioner. Samtlige værelser har udsigt til Nólsoy Fjord og Tórshavns bymidte, som ligger 2 km derfra. Hotel Føroyar er designet af de danske arkitekter Friis & Moltke. Det har en enestående beliggenhed hævet over Torshavn med en pragtfuld udsigt over den lille hovedstad, havet og Nolsoy. Omkring hotellet er der små stisystemer, som kan udforskes ved lejlighed.

Hotellet er smagfuldt indrettet og her findes både et lækkert Spa område, lille fitnesscenter til fri afbenyttelse, billardrum, vinkælder og lobby-bar. Alle værelser er indrettet i lyst, moderne design af Philippe Starck og Montana. De har alle moderne faciliteter som hårtørrer, strygejern, tv og Nespresso-kaffemaskine. Værelserne har dobbeltseng eller to enkeltsenge og er 24 m². Der er også mulighed for at få en ekstra seng sat ind på værelset, så man kan sove tre personer sammen.

Hotellet har to restauranter, Ruts og Bar 1933. Ruts ligger i lokalerne, hvor den daglige morgenmad også serveres, og har en lige så pragtfuld udsigt som resten af hotellet. Her kan man enten bestille en fiske- eller vegetarmenu, og restauranten er uden tvivl på listen over de bedste restauranter på øerne. Det andet spisested på hotellet er Bar 1933, der ligger i hotellets hyggelige lobbyområde. Her serveres lettere retter som muslinger, charcuteri, en god bøf eller lækker burger.

220 værelser
Bar
Restaurant
TV
Wifi
Kaffe- og tefaciliteter
Fitnesscenter
Minibar
Eget bad og toilet
Morgenmad
Hårtørrer
24-timer reception
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.663 anmeldelser)