brasilien - rio de janeiro_aerial_03

Inspiration og blog

Find inspiration til din næste rejse. God fornøjelse!

Vietnameksperten: 10 ting du skal opleve!

Vietnam er det nye sort. Men hvad skal man opleve? Vi har spurgt Camilla, vores vietnamekspert, der guider til 10 store, skæve eller pudsige oplevelser i naturen, i byerne og langt ude på landet i Vietnam.

Trin for trin: 9 tips til den gode ferie med børn

Er det muligt at strikke et familieeventyr sammen, der tilgodeser både mor, far og børn? Svaret er JA! Vi giver dig 9 tips til den gode familie med børn og ser nærmere på alt fra drøm og flyvetur til de mange store oplevelser, der venter på rejsemålet.

Din guide til Bali – 15 ting du skal opleve

Bali Bugner af oplevelser: Under overfladen, helt til tops og langt ude på landet. Vi guider til 15 sjove, spændende eller bedårende påfund, du måske ikke vidste, du skulle drømme om.

Sandt eller falsk? 10 skøre krydstogtmyter

Krydstogtet er måske en af de mest sagnomspundne rejseformer, men kan det nu også passe, at klientellet har en gennemsnitsalder på 90, er dovent anlagt og spiser kedelig mad? Vi tager temperaturen på det 21. århundredes krydstogt og kommer lidt nærmere sandheden.

Vietnam med børn - 10 ting I skal opleve!

I tvivl om Vietnam er noget for dine børn? Vietnam er meget mere end verdenshistorie, gadekøkkener og rismarker. Vi har taget børnenes briller på og kigger nærmere på oplevelser, der underholder, beriger og giver et sug i maven.

Takt og tone: Din guide til gode manerer til søs

Er du typen, der ”reserverer” solsenge, glemmer tiden og dukker op til middagen iført shorts? Så læs med og bliv klogere på søens takt og tone, inden du drager på krydstogt. Vi giver dig 10 tips til gode manerer på havet.

Bali med børn – 8 ting I skal opleve

Pak kufferten og tag børnene med til Bali. Her er alt for de eventyrlystne, de små strandløver og de nysgerrige. Vi guider til 8 ting I skal opleve, når I holder familieferien på Gudernes Ø – og det er bare toppen af isbjerget.

Tip en 13’er – hvor bæredygtig er du på rejsen?

Rejser bringer kulturer tættere sammen, skaber jobs og bidrager til økonomien i de lande, du besøger, men vi skal selvfølgelig ikke glemme bæredygtigheden. Vi ser nærmere på 13 bæredygtige tiltag, der kan gøre en forskel, når du rejser.

Aktiv ferie i Sydamerika? 5 ting du skal opleve!

Vil du have naturen helt ind under huden og få sved på panden? Sydamerikas største oplevelser, kræver til tider lidt anstrengelser, men vi tør godt love, at de er det værd. Vi guider til 5 aktive eventyr i Sydamerika, der forener de store naturoplevelser med fysiske udfoldelser.

10 romantiske rejser der gør op med klichéerne

Romantik er ikke hvad det har været. Det er meget mere end solnedgang, spaoplevelser og eternity pools. Vi kigger nærmere på 10 romantiske getaways, der giver klichéerne baghjul og tager romantikken til nye højder i mere end én forstand.

Eksotisk sommer? Her skal du hen i juni, juli og august

Der er meget mere til sommerferie end tætpakkede strande og overrendte turistmål. Vi kigger nærmere på 7 eksotiske rejsemål, der brillierer i juni, juli og august, så du kan få et sommerferieeventyr, du aldrig glemmer.

Rejsetrends 2019 – her skal du hen!

Skal 2019 være året, du udlever alle dine store rejsedrømme? Vi tager et kig på 10 rejsetrends, du skal holde øje med i det nye år – uanset om det er smagsløgene, din indre strandløve eller budgettet, der skal tilgodeses. Godt nytår og glædeligt 2019.
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.123 anmeldelser)