plaka athen

Rundrejser til Europa

Verdensklasse natur og kultur i egen baghave

Oplev Europa med Stjernegaard

I vores egen baghave gemmer Europa på fantastiske seværdigheder og enestående traditioner. Fra Færøernes faretruende klippeformationer i vest, til Balkanhalvøens særegne kulturrigdom i øst over Portugals charme og Middelhavets varme i syd. Og glem ikke vores egen skandinaviske levevis i nord.

Europa er Vestens kulturvugge, hvor filosofi, oplysning og politik er vokset op mellem vidtstrakte enge, sneklædte bjergtinder og sandklædte strande. Hen over det europæiske fastland er ingredienserne mikset som intet andet sted i verden, og det har skabt et sammensurium af folkeslag og traditioner, som overstiger de flestes forståelse.

Vi arrangerer nøje tilrettelagte rundrejser til Europa, hvor vi sparer den lange flyrejse men beholder den høje kvalitet fra vores oversøiske rejser. Vi syer rejseprogrammet sammen med de store, autentiske oplevelser for øje, mens vi udsmykker turen med de helt rigtige hoteller.

 

 

 

Ring eller skriv til os
Dorte Mouritzen
Tlf. 4526 0000

Åbent hverdage kl. 10-17

Dorte Mouritzen - rejsekonsulent
kirke_europa_landing_fade_01

Fakta om Europa

  • Samlet befolkningstal: ca. 747 mio.
  • EU har 24 officielle sprog, men på tværs af kontinentet tales der op mod 200 forskellige sprog.
  • Der er 44 lande i Europa, hvoraf 27 er medlemmer af EU.
  • Højeste punkt: Mount Elbrus i Kaukasus, Rusland - 5.642 meter over havets overflade.

Hvorfor vælge Stjernegaards rundrejser i Europa

Hos Stjernegaard Rejser udvikler vi selv vores rejser, og vi anbefaler kun destinationer, vi har indgående kendskab til og gerne besøger igen. Vores rundrejser til Europa går et spadestik dybere, for selv det velkendte kan rumme store overraskelser og mindeværdige oplevelser med den rette vejledning.

I Europa rejser vi også med små grupper á 15-25 deltagere i selskab med en kyndig dansk rejseleder. Hotellerne er nøje udvalgte, og vi prioriterer god tid til de rigtige oplevelser, så vi kommer ind under huden hos de lokale og mærker kulturrigdommen på egen krop. Vi har nogle af Danmarks dygtigste rejseledere, som åbner døren for de største oplevelser på rundrejsen til Europa. 

Fordele ved Europa-rundrejsen
  • Små grupper á 15-25
  • Kortere flyrejser
  • Minimeret kørsel
  • Kyndige, danske rejseledere
  • Store, autentiske oplevelser

Hvor skal jeg rejse hen?

De europæiske lande deler både jordbund og åndsliv, hvilket fletter os sammen om politiske, økonomiske og kulturelle interesser som intet andet kontinent. Landene vekselvirker med hinanden, og indbyggerne krydser grænser hver dag; fra Tyskland til Danmark og fra Portugal til Spanien. Alligevel adskiller hvert eneste land sig fra sine naboer, og heldigvis for dét.

Således er der altid en rejse, der passer til netop dine ønsker og behov, og vi har sammensat rundrejser til både øst og vest, nord og syd, der hver især udforsker de særegne kulturer, vidunderlige bygningsværker og største naturoplevelser, som Europa byder på.

I Portugal smager vi os gennem landets stolte vintraditioner, på Balkanhalvøen opdager vi den utrolige gejst hos lokalbefolkningen, mens vi i Middelhavet dykker ned i fødslen af det Europæiske åndsliv. Uanset, hvad du er mest til, har vi rundrejsen til Europa efter netop din smag.

Portugal

Vi har prioriteret god tid til de rigtige oplevelser i landet på den Iberiske halvø med helt unikke overnatninger undervejs. Vi rejser med tog gennem Dourodalens kuperede terræn, vandrer mellem vinrankerne og sejler på den snoede Douroflod. Før vi bevæger os fra Porto til Lissabon og besøger de arkitektoniske vidundere, der pynter Portugal helt tilbage fra det 5. århundrede. Alt serveres med god mad og portvin til i Pragtfulde Portugal.

Balkan

Vi tager en god bid af Balkanhalvøen og får indblik i den unikke kultur og historie i den oversete region ved Europas forpost. Fra hele fem forskellige vinkler oplever vi, hvordan Balkan trækker tråde helt tilbage til Romerriget, over borgenkrigen i Eksjugoslavien og op til den moderne ombrydningstid i dag, når vi besøger Albanien, Kosovo, Kroatien, Montenegro og Nordmakedonien. Tilsat smuk natur vil Tidsrejsen gennem Sydbalkan utvivlsomt overvælde dig.

Kroatien

Vi har kombineret det bedste af det bedste og sammensat en rundrejse med minikrydstogt i Kroatien med store oplevelser til både lands og til vands. Vi udforsker hovedstaden Zagreb, lader os betage i Plitvice National Park, før vi stævner ud fra Split til 7 nætter på Adriaterhavet på det lille skib Leonardo. Her snor vi os om de billedskønne småøer og historiske middelalderbyer på kystlinjen. En rundrejse til charmerende byer og havne, der sætter historien i relief.   

Læse mere og bliv inspireret

Quick-guide til sund fornuft på rejsen

Tag dine forholdsregler og pas på dig selv på rejsen. Vi guider til mindre smitterisiko og mere sikkerhed.

Tip en 13’er – hvor bæredygtig er du på rejsen?

Hvor miljøbevidst er du? Vi ser nærmere på 13 bæredygtige tiltag, der kan gøre en forskel, når du rejser.

Få succes med parferien

Skal parferie være romantisk? Er Maldiverne det ultimative rejsemål for to? Skal man gøre alting sammen?
like.svg

91% af vores gæster giver topkarakteren 8, 9 eller 10

happy.svg

90% af vores gæster vil klart anbefale Stjernegaard

trust

"Fremragende" 4,8 af 5 (1.478 anmeldelser)